???Koliko odgovora tako brzo!!! :shock:petraa prvotno napisa
Pa, ovako: Dosad sam radio nekoliko mjeseci zaredom po 12 i više sati dnevno i više nemogu jer budem i ja puko ko kokica.![]()
U to vrijeme smo imali dosta love jer sam ponekad zaradio skoro još jednu plaću. Onda smo otišli na more, pa smo imali doma radove koji su nam pojeli svu ušteđevinu i doveli nas do blagog minusa. Nakon toga, ja više ne radim toliko, nemamo tolika primanja, navike potrošnje su ostale, a minus raste i raste.
Osobne troškove? A kaj je to? Da se prekinem hraniti na poslu i da po mogućnosti putujem biciklom na posao? :? Pa ne kupujem si baš krpice ni kremice. Uglavnom, jako puno ode na krpice od klinca...
Priznajem, znam biti VEOMA naporan svojim predavanjima o potrošnji, ali samo zato jer me strah da bude nam za nešto trebala hitno lova, a ja bum onda moral posuđivati (to mi malo mrsko).
Imamo sasvim solidna primanja da možemo pristojno od toga živjeti, ali ne rastrošno. Zašto nemožemo živjeti od onog što imamo, a ne od onog što nemamo???
Mislim da odvajanje troškova nebi upalilo jer smo ipak zajedno u dobru i zlu, a kredit ionak imamo svaki po jedan.
Netko je napisao da bi htio čuti i njenu stranu? I ja bih htio čuti detaljan argument, ali dosad ga nisam dobio. Osim svađe.
Da li i vi živite na minusu? :?