Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Korisničko ime - promjena

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno Korisničko ime - promjena

Kako da promijenim korisničko ime u Profilu? Kada preko starog korisničkog imena ukucam novo i kliknem na Pošalji, pojavi se poruka Vaš profil je ažuriran, ali i dalje mi piše staro korisničko ime.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ne mozete sami promijeniti korisnicko ime. Ja vam ga mogu promijeniti ako imate opravdani razlog.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ima još jedna Valentina, pa nas mijenjaju. Ako može promjena na TinnaZ ili mama Tinna, a ako ne može - nema veze.

I još jedno pitanje:
    Bilo bi dobro kada bi na početnoj stranicu među
    ...i pravo
    osim Zakon o zdravstvenoj zaštiti Roda imala link i na Zakon o zaštiti prava pacijenata NN 169/2004. Jel' to problem staviti i tko to radi?

Minnie

Početno

Misliš na početnu stranicu foruma?

Na podforumu prava ima link na taj zakon:

http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewtopic.php?t=7137

Ili misliš na portal, odnosno na članke na portalu iz prava?

Ja sam urednik tog dijela portala, pa možeš dati slobodno sve prijedloge (i kritike) vezane za tekstove.

Trenutno (iako to već trajeee i trajeee) sam na prisilnom godišnjem jer su u tumbanjima sa forumom nestali moji postovi i moj user, pa mogu pisati samo na podforumima bez obaveze logiranja dok se to ne sredi :/

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

I ja bih lijepo zamolila da mi se makne prezime jel se MM malo zaletio dok me je logirao pa ak nije problem ja bi da ostane samo Romina.Unaprijed hvala

Početno

Puno hvala anchie

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ne mislim na forum, jer kad već dođeš do tog dijela i čakulanja na forumu onda si već pravi ovisnik.

Mislim na portal, pa onda onda onaj osnovni dio:
    - u akciji
    - i neplodnost
    - i trudnoća
    - i pravo (tu bih ja to ubacila)
    itd.

Za nove korisnike je to nekako najjednostavnije pronaći, a i logično mi je da nam Roda na početku portala, prije bilo čega prvo pomogne da se upoznamo sa pravima i zakonima iz aktualnih područja. Kasnije možemo komentirati i pisati vlastita iskustva, davati prijedloge, pomoći nekome svojom idejom ili učestvovati u raznim projektima te konzumirati sve ostalo što se događa na forumu.

Pa bez obzira što su nam zakoni šuplji, pravosuđe nikakvo itd., i što se Roda već mnogo puta borila i davala svoja mišljenja na neke zakone, a sve u interesu pacijenata, rodilja i roditelja, trebamo znati trenutne zakonske okvire.
    Osobno me to neznanje pogodilo, i iako sam htjela prilikom boravka u bolnici neke stvari odbiti, nisam znala da li to smijem ili ne i kakva je praksa. Od osoblja bolnice sam čula samo blesave komentare, poput "samo vi potpišite, a kasnije ćete pitati i dogovoriti se sve itd., u što sam naivno i s dobrom vjerom povjerovala.

I još treće pitanje: fascinira me to što na dobrovoljnoj bazi postoje ovako ogromne, relativno dobro uređene stranice, i tko to uopće održava besplatno, a i napraviti i osmisliti je to trebalo. Jel' bi mogli nešto o tome staviti na dio "o Udruzi".

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo promijenjeno

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

hvala!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor