Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: soc.ginekolog, uputnice, bolnica

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno soc.ginekolog, uputnice, bolnica

Curke bok!

Trebam vasu pomoc!

Sada sam u 28 tjednu i do sada sam vodila trudnocu kod privatnika!Obzirom da niti nemam soc.ginekologa ,sve pretrage sam placala sama ( hvala Bogu , nije ih bilo puno)!

Danas idem na zadnji pregled svom doki, a za cca 3 tjedna pocinjem ici na preglede u bolnicu!

Sada me ulovila panika da ce mi za to trebati uputnice!hoce li?
    I dali mi treba uputnica za porod?

Molim vas, u slucaju da mi ipak treba soc.ginekolog, preporucite nekoga tko mi nece raditi probleme oko uputnica a da je oko Maksimira/Kvatrica!

HVALLLLLA

jurisnik avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Za pregled u bolnici ti treba uputnica. Za porod meni nije trebala ali su neke druge cure pisale da je njima trebala, pa sad...
    Moj ginic je u Domu zdravlja u Švarcovoj - dr. Šeba i o.k. je, ali ne znam da li prima nove pacijente.
    Probaj nazvati.

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Teoretski i preglede u trudničkoj možeš plaćati - mislim da dođu negdje 100 ili 150kn, tu negdje. Soc. gin ti je bolja opcija, posebno ako preneseš pa te budu slali svaka dva, tri dana.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja sam htjela preglede u trudničkoj ambulanti u bolnici plaćati, ali odbili su me. Morala sam naći socijalnog ginekologa koji će mi davati uputnice. Između ostalog, na prvom pregledu u bolničkoj ambulanti gin me pitao imam li uputnicu za porod, pa ti vidi! Ne znam, možda sam loše sreće, ali kod mene je tako.

Palagruža avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Anatom, nadji si svakako socijalnog gina. Nikad se ne zna sto te jos do kraja trudnoce i eventualno nakon poroda ceka, treba imat nekog tko ti moze napisat uputnicu ili recept. Nazalost, ja ti u tvom kvartu nemam nikog za preporucit.
    Nego, zasto ides u bolnicu vec s 31 tjednom? Ako su neke komplikacije u pitanju, onda u redu, ali ako je trudnoca uredna, iz mog iskustva nema potrebe ici prije 36-37 tjedana. (Tak i tak ti nista pametno ne kazu na tim pregledima u bolnici.)

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Rena7, vjerujem da to ovisi od bolnice do bolnice i da i tu, kao i sa nekim ostalim stvarima, rodilišta imaju različitu politiku.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Vjerojatno bi pravila za sva rodilišta trebala biti ista, ali eto nisu. Hvala Bogu snašla sam se. Ali, nepojmljivo je da bolnica neće uzeti novac, a ja nudila! Ma cirkuska posla

anatom avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

hvala curke,

Bila u petak kod svog gina pa mi je rekao da nemoram u bolnicu na kontrolu bar d 37 tjedna jer je sve ok!

Tako da nije panika neka velika.

Vidim da cu soc.ginekologa morati ipak pronaci pa mi sada pomagajte gdje i koga!

hvalaaa na odgovorima

:D :D :D :D

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •