-
-
Za pregled u bolnici ti treba uputnica. Za porod meni nije trebala ali su neke druge cure pisale da je njima trebala, pa sad...
Moj ginic je u Domu zdravlja u Švarcovoj - dr. Šeba i o.k. je, ali ne znam da li prima nove pacijente.
Probaj nazvati.
-
Teoretski i preglede u trudničkoj možeš plaćati - mislim da dođu negdje 100 ili 150kn, tu negdje. Soc. gin ti je bolja opcija, posebno ako preneseš pa te budu slali svaka dva, tri dana.
-
Ja sam htjela preglede u trudničkoj ambulanti u bolnici plaćati, ali odbili su me. Morala sam naći socijalnog ginekologa koji će mi davati uputnice. Između ostalog, na prvom pregledu u bolničkoj ambulanti gin me pitao imam li uputnicu za porod, pa ti vidi! Ne znam, možda sam loše sreće, ali kod mene je tako.
-
Anatom, nadji si svakako socijalnog gina. Nikad se ne zna sto te jos do kraja trudnoce i eventualno nakon poroda ceka, treba imat nekog tko ti moze napisat uputnicu ili recept. Nazalost, ja ti u tvom kvartu nemam nikog za preporucit.
Nego, zasto ides u bolnicu vec s 31 tjednom? Ako su neke komplikacije u pitanju, onda u redu, ali ako je trudnoca uredna, iz mog iskustva nema potrebe ici prije 36-37 tjedana. (Tak i tak ti nista pametno ne kazu na tim pregledima u bolnici.)
-
Rena7, vjerujem da to ovisi od bolnice do bolnice i da i tu, kao i sa nekim ostalim stvarima, rodilišta imaju različitu politiku.
-
Vjerojatno bi pravila za sva rodilišta trebala biti ista, ali eto nisu. Hvala Bogu snašla sam se. Ali, nepojmljivo je da bolnica neće uzeti novac, a ja nudila! Ma cirkuska posla
-
hvala curke,
Bila u petak kod svog gina pa mi je rekao da nemoram u bolnicu na kontrolu bar d 37 tjedna jer je sve ok!
Tako da nije panika neka velika.
Vidim da cu soc.ginekologa morati ipak pronaci pa mi sada pomagajte gdje i koga!
hvalaaa na odgovorima
:D :D :D :D
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma