prevedi,jerbo ne kužimsnorki prvotno napisa
prevedi,jerbo ne kužimsnorki prvotno napisa
Snimi ga sa interneta da DVD i gledaj. Tako sam ja uradila. I ja se sjecam Sivog doma kad sam bila mala a ovih serija gore ne al znam Ckalju, njega se dobro sijecam.dolega prvotno napisa
Ja bih voljela pogledati Bolji zivot. Jel zna netko gdje se mogu ako ima kupiti DVDovi ili kasete. Kako je dobra ona pjesma : JA HOCU ZIVOT,BOLJI ZIVOT
,DA GA ZGAZIM POPUT DIMA,ZIVOT NIJE DECIJA IGRA,JA HOCU VISE,HOCU BOLJE JOS,HOCU SVEEEEE, PA KAKO BUDE,STA TO VRIJEDI KAD NE SPADAM U TAJ KOS JER ZIVOT TRAZI BOLJE LJUDE.
JA HOCUUU ZIVOT,SVE IL NISTA,HOCU GLAVNI ZGOIIIITAAAK,TO MOJ JE LOTO ALI SIPAK,STO TO VRIJEDI KAD NE SPADAM U TAJ KOS JER ZIVOT TRAZI BOLJEEE LJUDEE.
Sad me je pukla harmonija. Odoh pustiti Olivera .
Cure, il se vratite na opise clanova foruma, ili kljucam topic!! :smajlic ljut k'o ris:
Evo, pošto nas je naša gospođa anchieupozorila, da se vratim na temu.
Danas sam skužila da totalno miješam ankiku i Vrijesku. Jednu od njih sam vidjela (a možda i obje) ali više nisam uopće sigurna koja je koja :totalno zbunjujući smajlić koji se češka po glavurdi:
anchie, jos samo ovo, necu vise :umilni trept:he, he, ja sam se uvijek slepala uz stariju sestru, pa sam gledala neke stvari i za "velike" makar nisam sve kuzilaLilly prvotno napisa
.
Od Sandokana se sjecam najvise pjesme i turbo sarenih majica s njegovim bradatim likom, ovih ostalih serija kako koju, ali sjecam se kroz njih onog FEELINGA sebe tada (turbo nostalgicni smajlic).
daj zamisli danas klince cijelo popodne vani u parku, pa trce doma samo zato sto je crtic u 7 i 15! uopce ne bi kuzili ili bi im bilo uzasno smijesno.
Da se vratim na temu :iskez ala Garfield:
Jednu stvar uocavam od kad sve vise upoznajem cure s foruma- skoro sve mi u zivo djeluju mladje, toplije i "mekse" nego na forumu.
Bdw, jel ima netko evidenciju koji je prosjek godista medju forumasi(ca)ma?
sve su skoro mlađe od mene
mamma ju, genijalna ideja! zanimanja smo otkrile, trebali bi imati i topic s godinama. mislim da bi prosjek foruma bio: vss, 30 (1,2) godine.
ja se kladim na 29 godina. jednom smo se predstavljale. ima dosta pupoljcica...
A tko je MOSTARKU maknuo iz CapsLocka?!?!
Nije to vise to!
Dobre ste mi s ovom internom 'statistikom'. Gušt vas je čitati.
Sad možemo i forumašice poredat po dobnim razredima, ko klince prema dobnim skupinama?
Jezus....nema me jedan dan na forumu (ne radim....), a što ste se raspisale...........
...sve ok ali SUMO HRVAČ SA PUNĐICOM... :D ....(poprilično si pogodila Maria71)
što se tiče godina i Čkalje i Boljeg života.....sve stoji ...mislim čak da sam gledala i prvi put prikazanog Hunda sa S. Štimcem.....(:smajlić koji plače do iznemoglosti![]()
Ma sve je to OK, dok se ne sjecas premijere "Gone with the wind"...
Apricot se sigurno sjeca...
Ma bila tamo!!!
I odonda na ovakve provokacije odgovaram sa zadnjom rečenicom Rhett Buttlera!
apricot prvotno napisa
... my darling, I don't give a damn...!
Frankly my dear...
Vidi, vidiii...
A sve, kobajagi, mlade...
oh yes dille, u pravu si. nisam stigla na premijeru...
aj, nek ga otvori ko se ne boji gnjeva adminica... ja se ne usudim.
Ja se sjećam onog topica o tome s koliko smo godina rodile djecu, pa sam si lijepo sračunala koliko ko ima godina.![]()
apricot prvotno napisa
i ja..................![]()
Evo vam taj topic pa računajte - mislim da ne trebamo izazivati sreću i riskirati zaključavanje ovoga topica:
http://www.roda.hr/rodaphpBB2/viewto...0&highlight=34
A mozda bi mogli otvoriti topic "Rodjendani", pa da se svi fino upisemo i u zagrade stavimo ocekivane prigodne poklone? (upravo sam bila na topicu "Financiranje vjencanja")
ja ne bum računala (na zpb sam se već izblamirala s matematikom)
ja ne racunam godine vec nekoliko jeseni....
Ovo bi mi bilo suuuper:dille prvotno napisa
npr. od dille očekujem m&m, od Mostarke psa, od snorki lonac graha, od sanderf bijelu mrkvu, od Lilly ono što se ne da izgovoriti, a zapravo su palačinke...
A ti si sad tu negdje, jel' da? Blizanac, ako se dobro sjecam...
Piše Mile, a piše i Hundmamma san prvotno napisa
![]()
bijele MRKAVE ne uspijevaju u ovim krajevima. biraj nesto drugo...apricot prvotno napisa
OK, onda mijenjam bijelu mrkvu za sedmodnevni smještaj na Pagu...
dille, jest blizanac... uskoro 37.
mozes, ako zelis, cijelo ljeto u moju sobu. znam tko je nece koristiti... (smajlic tuzan, tuzan, pretuzan, jadan, u komi, sav nikakav...?apricot prvotno napisa
Evo da se vratim na zamisljanje Forumasa.
Anchie76 vidim kao zenu sa svjeznjem kljuceva ,koja non stop provjerava jesu li koja vrata ostala otkljucana (hi, hi). Ili kao kaskaderku (hi, hi)
Ma daaaj, sandraf... sljedeće godine idete kao četverac...pa će soba biti premala...
:zblen:snorki prvotno napisa
Lipi tipi, pljuni pa prilipi :hihi:Mima prvotno napisa
Pa sta se desilo sa topicem "s kokiliko godina ste postali roditelj"?. Ja taman htjedo nase godine da upisem, kad tamo katanac .
Ovako ja zamisljam Lilly / Visina oko 165cm. 55 kg. stepenasta kraca crna kosa,tamnije puti, malo izrazen nosic, uvijek dotjerana.
taj topik je postao predug (nijedan ne bi smio imati više od 2 stranice)...
možete eventualno otvoriti novi, makar baš i nije u skladu s podforumom "kamo s ovim?"![]()
ali nisu ni mnogi drugi, pa su svejedno tamo....
ili recimo, na podforumu "da se predstavimo" otvorite jedan topik na kojem bi svatko tko to želi mogao ukratko napisati čime se bavi, koliko ima godina, bla bla.... makar se sve to može napisati i u profilu, pa koga zanima, klikne i pogleda![]()
Hihihi, rekoh ja da je licki naglasak...Brunda prvotno napisa
ali onda nije ovako zabavno! :podjetinj, podjetinj:Lutonjica prvotno napisa
Malo off topic - :hihihi, smajlic s natpisom k'o da ovaj topic jos uopce ima topic: - u zadnjih par dana sam samu sebe uhvatila kako opsesivno brojim smajlice po tudjim postovima. I nikako mi nije jasno zasto se mora ubaciti tu malu zutu spodobu, kad se mozemo puno bolje izraziti pomocu :nesto:.
A msIvy je pravi majstor...
u pravu si, dille. pokrenimo akciju da se smajlici uklone da ih nitko ne moze staviti!!! (protestirajuci smajlic radnik-udarnik s lenjinkom)
ha čuj, kad se par puta probaš logirati i vidiš da nema foruma pa ti se počnu tresti ruke i oblije te hladan znoj, mašta naglo proradi... sve samo da zadržimo forum i možemo trkeljati do besvijesti
sandraf, ja sam već predložila da se reducira izbor smajlića :namig:
no,no,nemojte tako....ms. ivy prvotno napisa
ima i nas koji nemamo toliko maste kao vi......
ali, ja to sa smajlicima mislim ozbiljno. ako oni zauzimaju toliko cega-vec, nek se skinu. vidim da po nekim postovima jos uvijek ljudi stavljaju beskrajne smajlice, ne mislim da oni misle nesto lose, nego se ne citaju obavijesti nasih dragih i simpaticnih administratora...
po meni su cist nepotrebni (smajlic koji slijeze ramenima i bas ga briga za cijeli svijet...).