sad imam dvije i bilo bi primjerenije i ljepše da postanem od ovca_i_janje ----> ovca_i_janjad
pliz, pliz
![]()
sad imam dvije i bilo bi primjerenije i ljepše da postanem od ovca_i_janje ----> ovca_i_janjad
pliz, pliz
![]()
meni su neke zlobnice rekle da ja ne zelim na drugo jer ne znam sto cu tada s nickom
očito sam ja bila mudrija i pripremljenija po tom pitanju /nadam se/![]()
a u tome je kečOriginally Posted by ivarica
![]()
![]()
ovcice, janjad ti ima super imena![]()
ivarice, to je zaista jednostavno. recimo da dobijete još jednog sina i nazovete ga javor - postaneš ivarica-javorica, ivarica i javorica, javoroivarica, ivarojavorica. tako nekako.
kanga, hvala. vidim da i vi imate neku rusko-hrvatsku vezu (Neva je dobila ime po rijeci, a zora po jednoj mladoj vlajini slobodnog duha o kojoj nam je netko pričao, pa rek'o o toj zori (zoke) "a ona di nju češe, tu se i počeše". i takva je zaista ispala i naša zora. ali uplela se tu i i. b. mažuranić (neva nevičica i zora-djevojka) te jedna mm-ova opaljena prabaka)
ovo je zbilja sitna promjena i ne mijenja se nick drastično pa ju ja podupirem![]()
mijenjala ti, ne mijenjala... uvijek ćeš nam ostati "ovca"
![]()
Sad znam da će se Ivkina kći zvati Marica.Originally Posted by ivarica
![]()
umrla od smijeha...Originally Posted by apricot
ovco, a zašto ne bi bila "ovca & co" ili "ovca & sons" (znam da su ćeri)![]()
ostala bih ovca_i_janjad jer je najbliže starom mrežnom nadimku
ovca&co si budem nazvala sociološki biro kad ga jednom uspostavim
i baš mi je drago da sam za vas ovca. tako sam se bila nazvala jer imam kosu jako sklonu petljanju (dredovi kad ne pazim, a kad je neva bila djetešce zaista ništa nisam stizala). i znate da volim vunu. a imam i ovna sa dugačkom, gustom bradom. pravom podvelebitskom
Ovco, obzirom da je promjena vise nego minorna i zbog toga sto se povecao broj janjadi u tvom stadu - sad ste i imenom mnogobrojni![]()
Al moram ti reci da ti je stari nick bio puno bolji... njezniji i ljepsi. Ovaj mi je malo :/
Nisam mogla presutiti![]()
ofca![]()
ahahahaaaaOriginally Posted by anchie76
sad joj ne damo natrag
:D :D :D
ovaj nick mi je onako - zdravo-seljački, da ne kažem ekološki
. janjići bi me podsjećalo na neke igračkice. ja kad kažem 'janjad' odmah imam reminiscenciju na neopredenu vunu 8)
Sva sreca pa se ipak veseli sto je "janjad" - meni nikad nece leciOriginally Posted by ivarica
![]()
Mozda bi i njoj uspjelo da je trazila npr. da je preimenuju u njanja?![]()
Ja sam ovdje zasla postaviti upravo to pitanje. Dajte nam EJLU!Originally Posted by litala
Ejla!
Ejla!
pa ispala bi njanjica, jer je početni nick sanjica
Oću onda i ja biti Inga
kad se već radi o minimalnim zahtjevima
meni samo treba maknuti jednu crticu, ma pol slova
i da ne mislite da ne podržavam:
Ejla!
Ejla!
Ejla!
ja sam za to da nam netko inventivan, svima promijeni nickove![]()
Originally Posted by marta
![]()
koliko vidim admini nas uspješno ignoriraju![]()
ja već znam što će mi reći
ima već jedna inga
s malim slovom, ali hebiga to forum ne prepoznaje
tak da...
mrzim taj mg
i milo mi dođe kako se Frida jadna uvijek muči točno izreći iMGa![]()
marta, kako bi se ti htjela zvati ?
Meni je moj nick odlican. Ja ne bih nista mijenjala. Al garant ima hrpa onih koji bi bar jedno slovo promijenili.Originally Posted by maria71
![]()
Necu vise chatat. Nema se vremena. Idem napisat ono sto sam namjeravala napisati, i bris.![]()
evo neću ni ja, i ja sam zadovoljna sa svojim nickom, imam novi avatar , jel ti se sviđa ?može i na pp![]()
Zao mi je sto cu vas razocarati, no i ranije smo korisnicama mijenjali nickove koje su rodile npr. 2 dijete a do tada joj je nick znacio da je majka samo jednog djeteta (npr imala je broj djece u nicku, ili ko u ovom slucaju jednina/mnozina itd.)
tzv. minorna promjena
![]()
kud mali mujo, tud i svi turci![]()
al mujo ode, a turcima ne daju
Quod licet...