Ima li je tko? Ja bih si je ugradila doma. Ima reklama na Ana's sensual dvd-u. Šipka košta 2000 kn :shock: ! Može se i demontirati. Je li netko možda radio šipku u kućnoj radinosti ili je negdje jeftinija?
Ima li je tko? Ja bih si je ugradila doma. Ima reklama na Ana's sensual dvd-u. Šipka košta 2000 kn :shock: ! Može se i demontirati. Je li netko možda radio šipku u kućnoj radinosti ili je negdje jeftinija?
baumax?
.. pitaj bravara koji radi inox ogradu, pošto bi došla malo jača cijev
dobor, i kako bi ti tu cijev montirala?
cijena šipki za ples je vani oko 150 funti naviše, tako da ova nije nešto previsoke cijene (iako je nisam vidjela, pa ne mogu baš komentirati), ali brate, ne kupuj u baumaxu šipku za ples
što ne
pa to je obična inox cijev
građevinski materijal
je i stup od svakog znaka, aj se zavrti na njemu![]()
uostalom, ova se da razmontirati i u jednom je komadu, a kad bi ti netko išao raditi po narudžbi, sumnjam da bi koštalo znatno manje novaca.
triba se pogoditi promjer
ne idem više na faktor S, ... a možda da pitaš u obližnjem fit centru koji daje tečaj faktora S , di su nabavili i po koliko šipku?
Ideš anchi, tebe niš nema, i onda ovakav topic. 8)
Sori kaj nisam od pomoći, ali morala sam se javiti.![]()
Draga, moram malo poraditi na novoj bebi!Jelka prvotno napisa
Pa šta ne bi ubacila malo novotarija... 8)
Bas sam i ja neki dan razmisljala o tome![]()
A gdje ces ju postavit?
Anchie, obavezno javi što si saznala 8)!
A kako ćeš prijateljima objasnit šipku?
pored nje ce staviti tantra stolicu i nista im nece trebati objasnjavati- sve ce im biti jasno.![]()
mi smo za policu iznad šanka kupili inox cijevi (tanke) i pričvrstili u strop i za 2 police i drži već 4 godine ...za ovo bi uzela samo deblju cijev......
Pa, imamo mali stan pa sam je svaki put nakon plesa mislila demontirati. Za ovu koja košta 2000 kn piše da se montira za 2 min i ne oštećuje pod i stop. Dakle, frendovima i starcima neću ništa morati objašnjavati. Tantra chair će morati pričekati veći stan... 8)Mony prvotno napisa
mozes dat ugradit sipku koja se moze skinut, al se busi strop i pod
nisu velike rupe![]()
cijena je bila tisucu kuna oko ljeta, ne znam kolko je sad.
a ako imas nekog spretnog s rukama, mozes ju i sama ugradit, znam curu kojoj je tata to napravio bez problema za neke relativno male novce.
ova Anina se stavlja i skida na neki princip koji ne ostecuje pod/strop.
imas po netu kupit te 'montazne' sipke, al ne znam kolko se isplati dok platis carinu i sl (primjer: :http://www.x-pole.co.uk)
Tata joj je postavio?![]()
A što mu je rekla, za što joj to treba?
anchi prvotno napisa
A gdje se kupi ta koja ne ostecuje pod i strop???
Ima li kod nas ili se ko tantra chair mora narucivati izvana?
Za ove koje ne bi rekle koja je prava namjena, uvijek se mozete izvuc na dijete da ide na natjecanje u penjanju na stup, pa mora i doma vjezbat![]()
A ja bih bas bila ponosna na svoju sipku![]()
ne znam kaj je rekla tati, valjda istinu.
pa nije bas neki bauk imat doma sipku za cagu
Mony, imas je kod nas za kupit, gore ti je anchie napisala
Ne citam pazljivo![]()
A gdje se kupi?
Nemam taj dvd...
Al cu ga nabaviti prije isporuke![]()
Predobroflower prvotno napisa
![]()
Kupis oboje.. pa cagas na sipci, pa onda "odmoris" u stolici 8)
DVD imaš na kiosku, 1. i 2. dio, svaki je 50 kn. Na omotu sam vidjela reklamu za šipku. Moj tata bi znao i naručit materijal i postavit šipku, ali mi je bed pitat ga...Mony prvotno napisa
![]()
anchi prvotno napisa
Znao bi napravit ovu koja se postavlja i mice za minutu i ne ostecuje pod i strop???
Reci mu da imas deal u fusu za njega pa ga pitaj za mene![]()
btw. da ne mislite svasta - to ja zelim rijesiti svoj problem s bolnom kicmom, pa mislim da ce mi sipka biti pravi izazov![]()
![]()
Mony, dvd-e imas na kiosku, a broj za narucit sipku ti ja posaljem ak hoces, inace je u dvd-u
(nemam nikakve financijske koristi od ovog, casna rijec)
al se nemoj zezat sa vjezbama na sipki, treba polako i sigurno i treba naucit tehniku, da se ne bi dogodilo nesto ovakvo:http://www.youtube.com/watch?v=dNJZM...eature=related
Ne mogu sad odgledat filmic na poslu, al sam bila jako spretna na sipkama na natjecanjima u tjelesnom (dobro, dobro - znam da je proslo puno vremena)
Idem sad po DVD - ne trebas mi slat broj - thanks!
Al cekam ponudu anchinog tate![]()
čuh da se vježba ''ples u krilu'' (sve je kao fitness :shock: ) i to na nekoj posebnoj fotelji...
pa evo, zainteresirane, počnite razmišljati i o nabavci fotelje...
pa onda treba imati poseban sex room da se to sve instalira
http://www.youtube.com/watch?v=wcmO8...eature=related
ovaj je još bolji filmić
ja sve gledam ima li u kutu sobu i ring za borbu blatom, kako su krenulealeksandra70vanja prvotno napisa
![]()
Moj tata se bavi izradom ugradbenog namještaja, teško da bi se upuštao u tako nešto (osim možda za mene da ga imam muda pitat)Mony prvotno napisa
.
:?
kolko truda i troška oko jednostavne radnje....
![]()
![]()
![]()
samo dođoh reći da mi je drago čuti Ines da se TM prestao živcirat oko rupa na podu i stropu...![]()
ajme, opicene ste do daske /šipke![]()
napeto pratim ovaj topic..... !!!
Draga, pa ja bi to ugradila za sebe... To što će se i mužu svidjeti, to još samo pojačava doživljajsorciere prvotno napisa
![]()