Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Prospan sirup

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Prospan sirup

Koliko dugo se smije uzimati? T. svako malo kašlje pa ga prođe i sad je opet krenuo, već treći tjedan. Prospan mu, čini mi se, super brzo pomogne, ali smije li se to uzimati tako 3-4 tjedna s pauzama od 2-3 dana između?

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Probaj ga mazati s Mucoplantom (dr. Theiss). To je mast sa eteričnim uljem eukaliptusa i odličan je protiv prehlade. Nama super pomaže.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Propolisan smiješ dugo uzimati, a za Prospan nisam sigurna. Jel ne piše na uputstvu? Ako ne piše bolje pitaj pedijatra.

LeaB avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma ja mislim da smije, ako se dobro sjećam no nakon prestanka simptoma mora ga se piti još tri dana.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Na uputstvu ne piše nikakvo ograničenje. Imamo i ovaj Mucoplant, ali to je nekako više kad je sav prehlađen, a s Prospanom počne skoro pa odmah lijepo iskašljavati. Kako smo krenuli u vrtić stalno se vrti u krug nos-kašalj pa dva dana dobro pa opet ispočetka... probat ćemo piti i kad mu postane dobro pa možda nešto dugoročnije riješimo.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja čula od jedne vrtićke mame da se smije dugo upotrebljavati. Ona je, kaže, prošle zime davala malome cca 6 mjeseci, sa kraćim predasima.
    Nakon toga sam pitala pedijatricu, jer smo ga i mi upotrebljavali duže od tri tjedna, ona veli da je sve ok, da je sirup čisto biljni i da se može dugo upotrebljavati. Trenutno ga opet pijemo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •