-
Prospan sirup
Koliko dugo se smije uzimati? T. svako malo kašlje pa ga prođe i sad je opet krenuo, već treći tjedan. Prospan mu, čini mi se, super brzo pomogne, ali smije li se to uzimati tako 3-4 tjedna s pauzama od 2-3 dana između?
-
Probaj ga mazati s Mucoplantom (dr. Theiss). To je mast sa eteričnim uljem eukaliptusa i odličan je protiv prehlade. Nama super pomaže.
-
Propolisan smiješ dugo uzimati, a za Prospan nisam sigurna. Jel ne piše na uputstvu? Ako ne piše bolje pitaj pedijatra.
-
Ma ja mislim da smije, ako se dobro sjećam no nakon prestanka simptoma mora ga se piti još tri dana.
-
Na uputstvu ne piše nikakvo ograničenje. Imamo i ovaj Mucoplant, ali to je nekako više kad je sav prehlađen, a s Prospanom počne skoro pa odmah lijepo iskašljavati. Kako smo krenuli u vrtić stalno se vrti u krug nos-kašalj pa dva dana dobro pa opet ispočetka... probat ćemo piti i kad mu postane dobro pa možda nešto dugoročnije riješimo.
-
Ja čula od jedne vrtićke mame da se smije dugo upotrebljavati. Ona je, kaže, prošle zime davala malome cca 6 mjeseci, sa kraćim predasima.
Nakon toga sam pitala pedijatricu, jer smo ga i mi upotrebljavali duže od tri tjedna, ona veli da je sve ok, da je sirup čisto biljni i da se može dugo upotrebljavati. Trenutno ga opet pijemo.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma