Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Odbijanje hospitalizacije

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

A šta mislite o odbijanju hospitalizacije...da objasnim...
    sve ok,po utz beba raste po"njihovim tablicama",ali protok kroz pupkovinu(valjda)je na gornjoj granici(0.75-0.77,a 76 je ta granica?!)
    ...i ja pitam šta ću tamo raditi?!"Pa,tamo bi te promatrali",kaže ona.
    Rekla sam joj da mi oni tamo ne mogu pomoći,da je sve ok jer beba napreduje,i da zbog mog duševnog mira i starijeg djeteta mi je bolje biti doma.
    Da zadovoljim i nju pristajem na utz nakon tjedan dana,a to bi bilo sutra.
    No šta ako opet bude "fantazirala"?
    Oprostite ako sam se odmakla od teme....

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ako je i dalje sve u redu, onda joj mozes reci isto sto i prvi put.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Bila sam hospitalizirana zbog iste dijagnoze. Važno je da pratiš pokrete bebe jer svaka promjena može upućivati da se nešto događa. Išla sam na color doppler jednom tjedno, a pred kraj trudnoće sam odlazila 2x dnevno na ctg, dakle, nisam bila u bolnici.
    Koja ti je liječnica (može na pp)?

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja mislim da svatko donosi svoju odluku, na svoju vlastitu odgovornost i treba preuzeti odgovornost za vlasiti zivot...

to sad mozda zvuci negativno u odnosu na hospitalizaciju predlozenu od lijecnika, ali u stvari nije, ja mislim da svaki covjek treba biti svjestan toga da tehnika, lijecnici, medicina, lijekovi, nista nije savrseno, i u vecini slucajeva ne moze se nista puno uciniti kad se radi o trudnoci, osim poroditi prijevremeno.

moja trudnoca s blizancima je bila dobar kandidat za hospitalizaciju, puno kontrakcija, slabi prirast djece, i na kraju jedna dobra eklampsija.
    meni osobno nije bilo ni na kraj pameti da se sjednem u bolnicu...

najvaznije je donijeti informiranu odluku s kojom se covjek osjeca OK.

bimba iaia avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Tema zvuči kao naslov pobune,a nije tako.
    Naravno da bi i ja u bolnicu da je nešto ozbiljno. A za ova bezopasna stanja i slanja na promatranje i sl. mislim da ti u većini sl.dr.ne mogu
    pomoći...a ležanje tamo ne djeluje najbolje,pogotovo na psihu.
    Da,može biti zabavno,ko na godišnjem....upoznaš puno trudnica i feštate na terasi ...ali kad te doma čeka starije dijete teže se na to odlučiš,ako stvarno nije potrebno.
    Inače taj otpor je danas bio 0.73 i beba raste i dobiva na težini.Dakle,sve ok.(al ona bi me ipak poslala )

kailash avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Hoćeš da preimenujemo temu?

Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj bimba iaia prvotno napisa
    Tema zvuči kao naslov pobune,a nije tako.
    Naravno da bi i ja u bolnicu da je nešto ozbiljno. A za ova bezopasna stanja i slanja na promatranje i sl. mislim da ti u većini sl.dr.ne mogu
    pomoći...a ležanje tamo ne djeluje najbolje,pogotovo na psihu.

iz vlastitog iskustva ti mogu reći da je mojoj bebi ta "po meni nepotrebna hospitalizacija" spasila život, jer da sam bila doma nebi s 37tj + 5d
    išla na taj ctg na kojem su bebi počeli padat otkucaji, već bi bila doma, ništa nebih znala i uopće ne želom ni pomišljati na ishod...
    isto sam imala dijete od 14mj doma,

tak da treba sagledati tu hospitalizaciju sa svih strana, i odlučiti šta je najbolje...

mačkulina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

pokretačice teme..

ja sam zbog lošeg protoka kroz pupkovinu izgubila bebu u visokoj trudnoći...
    stoga, dobronamjeran savjet.... ne igraj se doktora nad doktorom...

poslušaj ih

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •