Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123
Pokazuje rezultate 101 do 120 od 120

Tema: neznam kako nazvati ni kud staviti

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Toliko od mene... ocekivao sam neki konkretan tablica je zato i zato i zato.. ocito toga nema...
    Ima konkretan odgovor.

Talblica je zato sto je danasnja znanost pokazala da postoji velika mogucnost nanosenja stete djecjem probavnom sistemu ako se pocne ranije nego sto znanost predlaze.

I ne, ne moras je se drzat striktno.. I ja sam ti rekla da ne bi - ja bi sa svime pocela jos 2 mjeseca kasnije nego sto pise u tablici. Bas zato sto ocekujem da ce se u buducnosti mijenjati u tom smjeru

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ti se inače tako razgovaraš ili šta???

od devet postova na ovom forumu u tri si nas nazvao ovcama, to je u najmanju ruku nekulturnu i bezobrazno

šta misliš da se svaka od nas slijepo drži onoga o čemu se priča na rodi. pametan čovjek se informira, profiltrira informacije i koristi ono što misli da je za njega dobro.
    fakat ne vjerujem da postoji netko tko će uzeti zdravo za gotovo sve što pročita. možda nekad malo više na nešto zabrijemo, ali zar to ne rade svi?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj CReborn prvotno napisa
    SELAM ALEJKUM!!
    ALAHU EKBER, ALAHU EKBER!!!
    Ja se iskreno nadam da ovo nije neka vjerski obojana provokacija!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

er... da.. kad se drzim svojih stavova uvijek se razgovaram "ovako"... kako god to bilo... i citaj tekst.. nazvao sam vas ovcama ako.. radite nesto.. ako to ne radite nemojte se smatrat ovcama.. necemo o uvredama... niste ni vi svetice... :shock:

selam alejkum znaci slava bogu.. tako nesto.. a alahu ekber je alah je velik... ako procitate moj prvi post znat ce te o cemu pricam.. ne pale me vjerske provokacije... vjera mi je definitivno zadnja rupa na svirali u zivotu.. cak i nize od toga.. totalni sam zadrti ateist....

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

necemo o uvredama... niste ni vi svetice..
    halo!? mislim da su cure bile VIŠE NEGO (inače) nježne iako su valjda pucale po šavovima i svaku svoju napisanu riječ vagale tri puta. a onda ti napadaš ovako bezobrazno.
    Jezus koji si kontrol frik i "sveznalica". Jadna li ti žena :/

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

a meni se čini da je CReborn i onaj tatec koji se žali na trošenje, baš prosječni primjeri naših muževa - i moj da mu se da, valjda bi isto nešto slično napisao - samo što se njemu svakako nije dalo tih šest mjeseci špičiti samnom oko dohrane kad će ionako sve na kraju biti po mome i kad sam ja ta koja je tu prvu godinu većinu vremena provodila s djetetom.

ali, da mu je jasan koncept tablice dohrane - mislim da nije. no, napomena je da nije bio baš ni mari jasan, tako da je kod nas dohrana počela u pravom smislu riječi onda kad se to tako više ni ne zove - nakon prvog rođendana.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa

sad mi nije jasno ovo:

on je kontrol frik jer ga zanima što mu dijete jede i načelno se ne slaže sa svojom ženom?

ona nije kontrol frikuša jer djetetu neće dati brokulu prije 21.11. i obiteljsku raspravu je postavila na forum?

Naime, ako joj je ovo najveći problem u životu, onda se ipak slažem s tobom, zaista jest jadna.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sladjanaf, to je zato jer sam stekla dojam da se mužić "miješa" i stavlja veta na skoro svim poljima roditeljstva i da nije problem samo u dohrani nego da se s njim mora raspravljat oko svega

Bila bih sretna da griješim :/

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj sladjanaf prvotno napisa
    ona nije kontrol frikuša jer djetetu neće dati brokulu prije 21.11.?
    Netko je to rekao?

Btw, znači li to da misliš da smo sve mi koje se manje više držimo tablice dohrane kontrol frikuše? :?

Naime, ako joj je ovo najveći problem u životu, onda se ipak slažem s tobom, zaista jest jadna.
    neumjestan komentar

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Majuška hvala...stvarno neumjesno...

i djetetu mislim dati brokulu mozda prije mozda poslije...to uopce nije upitno...

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

dakle da se ponovim...

ovo je umjesno?

a vidim da niti Angelina nije reagirala na ovo. nego na brokulu

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

sladjanaf, to je zato jer sam stekla dojam da se mužić "miješa" i stavlja veta na skoro svim poljima roditeljstva i da nije problem samo u dohrani nego da se s njim mora raspravljat oko svega

Bila bih sretna da griješim :/
    Bolje da se miješa nego da je nezainteresiran.

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

ona nije kontrol frikuša jer djetetu neće dati brokulu prije 21.11.?
    Netko je to rekao?

Btw, znači li to da misliš da smo sve mi koje se manje više držimo tablice dohrane kontrol frikuše? :?
    bože sačuvaj, pa i sama sam je se pridržavala. a muž mi je ponekad ovako izgledao:
    a svekrva ovako: :shock:

a to sve nije bio razlog da ih pozovem da se registriraju na forum i da na njemu ispredamo markove konake oko nečeg što, objektivno gledajući, za 4 mjeseca nikom neće biti niti u primisli.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

ne znam što je tako neumjesno u mojoj opaski

pogotovo kad nas je čovjek nazvao ovcama (..hm, čak u nekom prijašnjem postu i guskama... no, svakako smo neke domaće životinje)

A za Angelinu.. pa zna žena da joj je muž sveznalica, šta će komentirat

No dobro, ne trab više trošiti vrijeme na ovu temu

Zapravo je MC još na početku uputila predobru poruku i to je to

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

sladjanaf a kaj bi reagirala...pa dobro je napisala...
    jadna ja s nijim...sve zna i uvijek je u pravu...makar i tisucu puta u krivu ...ne! on mora biti u pravu i to je to...

sladjanaf avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

stvar onda, po mom mišljenju, nije samo u dohrani. dublja je, a samim time, još neprikladnija za forum. ovakav način komunikacije uopće nema svrhu, jer nitko zbog njega nije promijenio mišljenje, samo se stvara još veći razdor.
    preporučam privatnu raspravu

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

nego ga treba uvesti usvijet onakav kakav je....
    upravo tako, uvesti- ne baciti!
    ti bi sada 3 jela koja nisi nikada probao a zaboravljas da je pred tvojim djetetom cijeli zivot i da je svako jelo ono koje do sada jos nije probalo

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj Frida prvotno napisa
    SELAM ALEJKUM!!
    ALAHU EKBER, ALAHU EKBER!!!
    Ja se iskreno nadam da ovo nije neka vjerski obojana provokacija!
    nisam muslimanka, al ovo je za mene najveća bezobraština!!

nego me samo zanima zasto se STRIKTNO drzite trenutne tablie kad i same znate da ce se mijenjati.. to da je tablica neki axiom koji se nikad ne mijenja... razumio bih vas..
    nitko nije slijep kao onaj koji neće namjerno da vidi. ne znam tko je uopće ovdje rekao da se striktno drži tablice, dapače.. kao što reče anchie, u svojim stavovima smo još rigoroznije od tablice (znajući da će se i ona vremenom prema "gore" mijenjati). ona je ionako okvir.

a tablica dohrane kao takva i nije neko čudo današnjice. čak i naše bake su znale recimo da se djetetu ne daje čisto kravlje mlijeko do određenog mjeseca/godine, tj da se razređuje s vodom i slične takve savjete što se smije djetetu davati ili ne od određenog mjeseca, koliko god da su ranije uvodile dohranu. tablica dohrane je pisani dokument temeljen na istraživanjima, ali i iskustvima tisuće i tisuće djece. a oni koji su pametni oni uče na tuđim greškama, dok ovi drugi uče svaki put iznova, na vlastitim.

a neki, neki ne nauče nikad.

Muca avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

nikad mi neće biti jasni ljudi koji u mesnicu dođu kupiti žice za gitaru.

sad ću ja nešto reći i riskirati da me svi razapnu, ali..............

svi mi /vi koje su roditelji hranili s koječim i prerano, možete li reći da vam ništa ne fali?

ja ne mogu.

možda je moj artritis (koji je autoimuni) uzrokovan nepravodobno uvedenim namirnicama i nedojenjem?

ne znam koja je poanta ovog 'mužapodnavodnicima' ovdje :?
    ovo što je selamio zahtjeva reakciju moderatora
    a na uvrede ću samo reći da govore o onome tko ih je uputio
    angelinu ne smatram jadnom, ali se itekako čudim

dragi 'mužu', ti si toliko dosljedan da si kao ateist krstio dijete, mislim da to fajn govori o tebi

pametnome dosta

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Ovaj topic je prerasto sam sebe, početna tema se izubila, a pojedini korisnici/korisnice su malo pretjerali/e.
    Mislim da je CReborn dobio dovoljno argumenata zašto postoje tablice, ako ga nisu uvjerili do sada mislim da ni neće.

Zaključavam topic dok se strasti malo ne smire.

Stranica 3 od 3 PrviPrvi 123

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •