Moja spavaća ima 3x3.5m i niš ne stane!
Rahela na njihovoj stranici imaš boje, cijene sa dostavom, sve...
Košta 1200$, plus s(kršitelj koda)ing 175$, za carinu ne znam, pa ako netko zna, neka javi!
Moja spavaća ima 3x3.5m i niš ne stane!
Rahela na njihovoj stranici imaš boje, cijene sa dostavom, sve...
Košta 1200$, plus s(kršitelj koda)ing 175$, za carinu ne znam, pa ako netko zna, neka javi!
Sinoć je mm izjavio da bi ju rado imao. 8) Čak je razmišljao o tome da ju ne bi bilo preteško napraviti u diy tehnici. On je inače napravio većinu našeg namještaja i sve mu je uvijek super ispalo, pa fakat ne bih imala ništa protiv da se zaigra i s tom foteljicom.![]()
Sanja ti si ono iz SA?pa neka napravi još koju etreba preko granice voziti![]()
Ova anatomska je baš zanimljiva, s tim što sam ostala :shock: na filmić, koje ideje... meni je samo prva poza pala na pamet :lupaseuglavu: i još si mislim - pa koja je ovo fora glupa?![]()
Onaj drugi prijedlog - ne, stolica je preslična kobili, a i lijenčina jesam, ali ne tolika![]()
Što bi rekla? "Bi probala? Super je za surfanje, lap na krilo i odeee.."![]()
Mm i ja smo skontali da nikakav poklon za 10-ogodišnjicu braka nismo dobili od mog brata-stolara. Ima fore da se iskupi![]()
Procitam 3 stranice u nadi da ce neko reci gdje ovo ima za kupiti.
Roza...pitaj frendove...
da si pročitala na Rodi kako je čudotvorna stolica dobila izvrsne ocjene na testovima sigurnosti. znate postoji jedno udruženje koje testira sjedalice za odrasle i ova je ove godine dobila super ocjene za očuvanje kičme i braka. i eto, mi je kupili. fenomenalna je. samo, znate, stolica ima senzore koji prepoznaju kičmu samo vlasnika i drugi ne smiju na nju sidat jer se ti senzori zbune i poremetekahna prvotno napisa
(čisto da ti starci ne bi poželili razvlačit se po njoj
)
Pukla sam na ovo!!!!Loryblue prvotno napisa
![]()
![]()
![]()
Genijalno!!!
a sorry cvidila sam negdje da si pitala za bus Sa-ZG ili sam i tu pobrkala.ma nema veze ako bude koja za nabaviti u ZG lako je prešvercamSanja prvotno napisa
![]()
vrijedi truda
Lory i za tebe jednu????
Lory ti bi je za sv.Antu morala zaključati ili svo vriejme fešte stražariti pored nje .kuku da Bonzo sjedne....a da mi pitamo lokalne maistore da je napraveLoryblue prvotno napisa
))
pa ako imas veliku spavacu sobu smjesti je tamo,meni izgleda jako slicno Chaise longue kao ono lezaljka za opustanje,citanje knige...
ma starci nece skuziti a ostali ti mogu samo pozavidjeti!
stolica/ležaljka je fantastičnarado bi ju imala ali neznam gdje bi s njom u stanu :/ a kad MM dođe i pokažem mu mislim da će odmah renovirati stan
![]()
![]()
eto, javlja je se jedna vremešna koja ne bi skužila pravu svrhu ni u ludilu.fiorelo prvotno napisa
super mi izgleda kao otoman za... jednu osobu (ne bih ja tu udobnost ni sa kim dijelila).![]()
laky prvotno napisa
![]()
![]()
mogu se već zamislit kako sidim u njoj i ne mrdam dupetom od straha da ne bi netko poželio probat ovo čudo marangunstva![]()
ajmo ih pitat, ali jedino zajedno. ako pomisle da je jedna munjara kad vide dvi mislit će da je stvarno veliki biznis u pitanju.
pa kad počnu štancat ovakve fotelje![]()
samo mali OT za laky:
slijedeći put kad budem išla "doma" ideš sa mnom priko granice. nisu mi dali ući u vlastitu zemlju jer sam u autu imala 4 kartonske kutije robe, i to ljetne, nošene, većinom loreine![]()
sve sam morala izvadit, otvorit ko najgori kriminalac.
super stvar....taman bi mi isla uz moje crvene fotelje......................jel ima netko u hr tu fotelju?????????????????????' :D