-
Osoblje foruma
Veliki koagulogram / Zavod za transfuziju
Opet ja tu, ali sto mogu kad sve znate. =)
Imam uputnicu za veliki koagulogram i doktorica je napisala da ga trebam odraditi u Zavodu za transfuziju u Petrovoj. Uputnicu sam dobila prije sat vremena tako da nisam mogla nazvati Zavod (petak navecer!), a krv bi mogla ici vaditi jedino u ponedjeljak ujutro (zbog posla).
Cijeli niz pretraga obavljam u svom domu zdravlja i oni ce mi se napiti krvi pa me zanima zna li netko mogu li dobiti i jednu 'putnu' epruvetu koju cu samo odnijeti u Zavod za transfuziju (koji je skoro pa iza ugla)? Znam da Merkur prima epruvete iz domova zdravlja koje se donose u vlastitom aranzmanu (upravo za ovaj koagulogram) ali eto, mene poslalo u Zavod...
Pitanje br. 2: do kad u Zavodu ujutro primaju pacijente, zna li netko?
Hvala unaprijed. =)
-
-
Osoblje foruma
Hvala!
Jos ako netko zna jel mogu donijeti krv u bocici...
-
molim??? kako misliš u bočici?
mislim da ne? pogotovo ne za koagulogram.
-
možeš ako imaju odgovarajuću epruvetu
ali vjerovatno si već riješila...
-
Osoblje foruma
Ma bocica je bila zezancija, mislila sam, naravno, na epruvetu. Primaju donesene uzorke, prema onom sto su mi u domu zdravlja rekli, u vise-manje svim bolnicama. Ali ne u Zavodu za transfuziju.
Sto znaci - izbolo me dvaput danas, 4 epruvete iz obje ruke + mali koagulogram iz prsta. Al' eto, bar je sve gotovo. Nadam se da ce i rezultati svih tih stvarcica biti ok.
Hvala na pomoci. =)
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma