I Ela se prestrašila stršljena iz Pčelice Maje. Vjerojatno na tu bubu misliš. Tu večer je čuvala moja mama koja kaže da se toliko prepala da je morala brzo ugasiti tv jer se vrtjela od straha, zatim joj nije bilo dosta što je više nema na ekranu, već je u pola 9 sati navečer tražila i vikala da idu van, da se šeću... Mi smo se vratili oko 9:15 i sreli baku i curicu parku, u mraku... Njoj je i to bilo bolje nego ostati doma gdje se pojavila ona grozna, zločesta buba. Od tada ( sad ima već tri tjedna) ne gleda niti jedan crtić. ne traži...ni Pika čak. Samo da napomenem da nam je nepuštanje crtića bio oblik kazne ranije. Rekli smo tetama u vrtiću, baš smo bili u bedu kako da rješimo problem. Onda nam je sinulo / imamo veeeliki ekran i stršljen je izgledao veći od nje, i derao se, jako... to i inače ne volimo...) i MM je namjestio crtić Maju na mjesto gdje se ta buba koja ''glumi'' stršljena presvlači da joj pokažemo kako nije prava zločesta buba već glumi da je zločesta ... i upalilo je. MM je jaako ponosan na sebe, tako da sada tv može biti upaljen, smanjili smo veličinu slike, a traktora Toma gleda na kompjutoru. nisam mogla vjerovati da ću biti sretna ako mi dijete poželi pogledati crtić. Još nam se spojile i adaptacija u vrtiću i Čokolada u Trešnji - pripovijedač se zbilja dere, oni friki likovi posvuda, totalno mračnih prvih 10-tak minuta predstave (dalje ne znam jer smo otišle) a strah od čudnog još nije zaliječen pa se prepala i Sv. Nikole. Kod druge predstave ''Djed Mraz i baka Mraz'' prije par dana sjetila sam joj se objasniti da će glumci ujutro oblačiti kostime,
i pokazala joj koje i .... sad ovo pišem jako ponosna na sebe ... uživala je u predstavi i pjeva već dva dana refren iz predstave. Tete su nam rekle da se pola djece uplašilo Sv. Nikole i da to nije ništa čudno...

Uglavnom, stanje se popravlja. I sad stalno veli - hajde ti glumi ovo, a ja ono...

A ta buba koja glumi stršljena je baš koma!!!