Pokazuje rezultate 1 do 21 od 21

Tema: Sav je bezvoljan

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Sav je bezvoljan

Evo mi opet nasli neki proble, kao da opet imam novorodence a ne dijete od 13 mj...
    A evo i problema: Malac je vec 2 dana totalno bezvoljan i funkcionira na 20% snage. Vecinu dana samo lezi na meni, na tati, na trosjedu, na podu...Jede neke obroke normalno a za neke ga moram doslovno molit da bar malo pojede npr. vecera.
    Tu i tamo zivne, malo se igra i cini se ko da je sve ok ali ubrzo opet legne. Evo i sad spava a proslo je tek sat i pol otkad se probudio.
    Nema temp. jako malo kasljuca, nosic mu nije zacepljen, ne place pa pretpostavljam da ga nista ne boli. Jucer nije kakao cijeli dan a nije jos ni danas.
    Grozno mi je vidjet dijete koje inace juri po stanu, obozava se igrat lovice i skrivaca, plese, pjeva...u takvom stanju. Neznam sta bi mu moglo bit i kako mu pomoc. Zna netko od vas?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nitko? A dajte cure, danas je jos gore nego jucer!

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

A da nije upala uha? Moja djeca nekad znaju imati sa sasvim blagom temp. (ko sto i ide kod upale uha). Jesi li ga vodila doktoru?

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Nisam, sveki je doktorica, pregledala ga je i kaze da nema pojma kaj mu je jer fizicki joj se cini zdrav. Jednostavno, kao da je jako tuzan. A nema zasto biti osim neka zakasnjela reakcija na vtric iako se on naplakao zbog vrtica a i ide vec vise od mjesec dana.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

mozda je samo takvo vrijeme i mazi mu se. ako ona kaze da izgleda zdrav onda se strpi jos malo, promatraj ga pa ako i dalje budes zabrinuta podji mu vadit krv da vidis da ne tinja stagod.

saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve dobro!

lunahor avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

slicne simptome ima mononukleoza koja vlada opet ! jeste vadili krv, ja bi otisla na zaraznu .

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svekrva kaze da joj izgleda depresivan tj, misli da je mozda reakcija na vrtic.
    Podvecer je dobio gadan proljev, bas je napunio pelenu, nakon toga je malo odspavao i poslje je bilo puno bolje. zivnuo je, malo je bio cendraviji ali mi je draze to nego da samo lezi. Mislite da ga je mogao taj proljev mucit? Malo mi je to cudno. Sveki kaze, ako mu nebude bolje sutra, tj. ako ce isto bit takav da odemo na vadenje krvi. Ako ona kaze da idem, onda stvarno moram, da se nju pita, ja nikad s njim nebi isla kod pedice.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

pa najbolje ti je da odes u doktora.

svaka cast tvojoj sveki, uopce ne sumnajm u njeznu strucnost ali uvijek se preporuca da lijecnik bude objektivna, nepristrana osoba.

sretno!

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Meni se po simptomima čini da je crijevna viroza. Morao bi doživjeti priličan šok i stres da padne u tako jaku depresiju, sumnjam da bi vrtić mogao biti uzrok tome.
    PS: Nisam medicinske struke, to je samo moje razmišljanje... u svakom slučaju bih posjetila liječnika.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Danas je opet sam nikakav, dogovorila sam sa sveki da ga ona sutra vodi pedici, ja moram ic radit, prvi dan mi je i stvarno ne mogu izostat. A posto je ona medicinske struke bolje ce se i znat razgovarat s pedicom tj. objasnit joj. Pitala sam ju dal bi mogla bit mononukleoza al kaze da se to ne javlja bas cesto kod male djece, najcesce u pubertetu ali da se boji da bi moglo biti nesto virusno.
    Uglavnom, drzite fige da, ako ve mora bit nesto, bude ono najlakse.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

moguce je da je reakcija na vrtić, kod velikog broja djece se takva zakasnjela reakcija javi bas tako nakon mjesec dana

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja bih prije rekla da je dijete mozda malo bolesno, i nije fit skroz za borbu.
    vrticka depresija mi je malo vjerojatna, djeca zive u sadasnjosti, ne razmisljaju u tome sto je bilo u petak, da je danas subota i da je ponedjeljak vrijeme za vrtic opet...

koji puta treba malo vremena da bi se temperatura razvija ili dobili kakvi drugi simptomi..

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

djeca zive u sadasnjosti, ne razmisljaju u tome sto je bilo u petak, da je danas subota i da je ponedjeljak vrijeme za vrtic opet...
    ne slazem se bas s ovim
    da, zive u sadasnjosti, ali nisam ni mislila da je tuzan jer zna da sutra ide u vrtic, vec je opcenito zbog polaska u vrtic pod velikim stresom

djeca u adaptaciji promijene svoje ponašanje i kad su doma, znači, nije da samo plaču u vrtiću, već se i kod kuce neko vrijeme drugacije ponasaju, od bezvoljnosti i tuge, do agresije i ljutnje

npr. kad je moje dijete bilo u bolnici preko noci, trebalo nam je mjesec dana da se njeno ponasanje kod kuce vrati na staro (da ne bude razdrazljiva, tuzna, da ne pocne plakati cim se ja izgubim iz vidokruga). nema veze sto zivi u sadasnjosti, i sto sutra ne ide u bolnicu, ali stres je bio dovoljno velik da utjece na njeno ponasanje jos neko vrijeme

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    moguce je da je reakcija na vrtić, kod velikog broja djece se takva zakasnjela reakcija javi bas tako nakon mjesec dana
    Znam, ali on je vec dosta odreagirao odlazak u vrtic, imao je nocne proteste jedno vrijeme, a poslje je postao mali priljepak i nemijem se maknut od njega. U vrticu se i isplakao tako da nije da uopce nije reagirao.

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nama su obicno takva stanja uvod u bolest (par dana pospanosti i bezvoljnosti pa onda tek simptomi bolesti).
    Najbolje bi bilo napraviti krvnu sliku pa da vidite sto se tocno desava

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Dijagnoza; jaka upala desnog uha i grla
    Nemogu vjerovat kako je on trpio tu bol, nije niti jednom zaplakao moje malo...
    I ljuta sam na pedicu jer smo bili kod nje neki dan zbog upale ociju i gledala mu je usi i nije nista vidla! Uvijek je tak sva traljava!
    Danas ju je mjenjala kolegica.

I eto, dobili antibiotike, kapi za nos i elektrolite za raspolozenje. Ovaj tjedan opet nista od vrtica...

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za brzo ozdravljenje!

@n@ avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo i naših vibrica:
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ajde, barem znaš što je..
    neka brzo prođe

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala cure na podrsci i vibricama, fakat neznam kome je gore, meni koja sam danas pocela radit i nemogu bit s njim ili njemu kojeg to boli a ja nisam uz njega. Al eto, tata ce se brinuti da mu nista ne fali.

zhabica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ajde barem je tata tu

drzi se!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove