Mene trenutno boli sve, pogotovo centralno. Valjda je to maternica. Moram priznati da se ne sjećam da su me boljeli jajnici. Samo sam napuhnuta i imam napetost u prsima.I to već duže vrijeme.
Mene trenutno boli sve, pogotovo centralno. Valjda je to maternica. Moram priznati da se ne sjećam da su me boljeli jajnici. Samo sam napuhnuta i imam napetost u prsima.I to već duže vrijeme.
o da. i svaki put imam toliko zatezanje u preponi da mislim da mi se upalio crvuljakpuntica prvotno napisa
![]()
Mene uglavnom boli samo lijevi.
Na desnom je moj 26.5 milimetarska cista - Fifi. Barem je tamo bila prije godinu dana, pa prije cetiri mjeseca... a uskoro cemo vidjeti je li me, zapravo, napustila. Vrijeme joj je vise da ode. Ovaj isti jajnik je jednom bio okarakteriziran kao policistican. Onda se ocistio, valjda uz Yasmin.
I ja sam se pitala zasto me boli samo lijevi :? Prije kada sam imala neredovite cikluse, mislila sam da samo lijevi ovulira ali sada dobijem M svaki mjesec a opet boli samo lijevi. Mozda ovisi o njegovom polozaju pa kad ovulira, mozda se poveca pa nesto pritisce...pojma nemam... :?
pozz svima. imam nekoliko pitanjca za cure koje su imale/imaju iskustva s policisticnim jajnicima. naime ja sam jos s 18 god imala policisticne jajnike i dr mi je prepisala logest i rekla da cu jednog dana tesko za trudniti. kasnije mi je novi lijecnik dao yasmin i rekao neka uopce ne razmisljam o tome sto mi je stara doktorica rekla. nakon toga su mi se ciklusi normalizirali i nisam imala tak ceste bolove.odmah mjesec kako sam prestala uzimati yasmin dobili smo prekrasnog bebaca a u trudnoci su mi se skroz povukle (bar mi je tako gin rekao). evo sad mi malac ima 8 mj i zadnjih dana osjecam neke jake i ostre bolove u desnom jajniku. posto smo na zalost prestali dojiti, vec 2 mj uzimam kontracepcijske (opet logest) tak da smatram da se ne radi o novoj trudnoci.
tek sutra sam se uspjela ugurat za pregled.
vec 2 dana sam na dnevnom ulosku vidjela neku sluz pomijesanu sa laganom sukrvicom.
ima li koja od vas slicno nesto?
sto vi mislite, dal se opet radi o cisti?
unaprijed hvala!![]()
Imala sam i ja nešto slično prije dva mjeseca. 4-5 dana sukrvica smećkaste boje. Bila sam tri tjedna nakon toga na UZ, ali nije bilo ničega. DR je rekao da je to možda bila cistica koja je pukla. :?mici85 prvotno napisa
Nikad prije nisam imala tako nešto.
Zato se nemoj mučiti s pitanjima i nagađati. Jedino ti pregled može pomoći.DRžim fige.
ja prekjučer saznala da po 1x u životu imam policistične jajnike.
za sad nemam nikakvih problema vezanih uz to (ne pijem nikakve hormone i sl), a M još nisam ni dobila obzirom da sam rodila prije 3mj
Ja imam PCOS I imala sam problema sa zacecem za prvu bebu 3 godine a drugu sam tako lako regulisala nikakvi hormoni nego uz pomoć D - chiro inozitola.Proučite sve o D- chiro inozitolu ja sam nakon 3 mj konzumiranja d - chiro inozitola počela imati redovne ovulacije Naravno uz to pratite i bazalnu temperaturu Jako sam sretna sto sam sama proburgijala sebi ljek. Nadam se da ce i drugima pomoći Ja sam pila 600 mg na dan a mozete uzimati i heljdu ili pola šolje rogača svaki dan dobit cete potreban d - chiro inozitol za taj dan. Pozdrav i sretno svima izbacite slatkise bijeli kruh dodajte d- chiro i rezultat nece izostati.