Pokazuje rezultate 1 do 33 od 33

Tema: horoskop

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno horoskop

Moja poznanica i njen M su se odlučili na bebu! Ona se amaterski bavi horoskopom i nakon što si je dala truda, napravila 1001 natalnu kartu, komparacije znakova, podznaka, kuće sunca, mjeseca, jupitera i da ne nabrajam... budući da je ona rak, odlučila se je joj dijete neće biti ovan, blizanac, lav i vaga, što znači da će preskočiti mjesece u kojima bi navedeni znakovi, tj. bebice rođene u tom znaku mogle biti začete.
    Da li vi vjerujete u karakterizaciju znakova i u to da se ne bi slagale sa svojim djetetom ako vam znakovi "ne pašu"?Da li ste ikad pomislile "joj baš ne podnosim te lavove, vage, (što god)" i zaželile da vam je dijete neki vama srodniji znak?I koliko ljudi uopće vjeruju u slaganje ili neslaganje s određenom osobom na temelju njenog znaka???

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

glupost, glupost i glupost

mislim, simpa su mi horoskopi, ali biti toliko bedast da dijete planiraš na dan, sat.... zbog horoskopskog znaka??

to je više nego bedasto zapravo

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Ja sam nažalost jedna od mnogih koja je pokušavala dobiti bebu potpomognutom oplodnjom. I kada čujem ovako nešto jednostavno se naježim od glave do pete!!! Meni je dijete je blagoslov, a ovo sa odlukama o horoskopskom znaku su mi totalne gluposti.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ona se amaterski bavi horoskopom
    tu ti sve piše

osim toga - ja ipak vjerujem u karmu, i ako si ju poremeti na taj način - možda će na načem drugom osjetiti ono što ne treba...

:/

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj mala dora prvotno napisa
    Ja sam nažalost jedna od mnogih koja je pokušavala dobiti bebu potpomognutom oplodnjom. I kada čujem ovako nešto jednostavno se naježim od glave do pete!!! Meni je dijete je blagoslov, a ovo sa odlukama o horoskopskom znaku su mi totalne gluposti.
    Pa ovako nešto slično sam joj i ja rekla, ali njena teorija je da ako već može birati zašto ne bi, a ako ne bude mogla, bit će ok ako i ako bude neki drugi znak!

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Sorciere zašto misliš da će si poremetit karmu?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja sam se znala ranije baviti iz čiste znatiželje horoskopom, ali mi ovo totalno nema veze sa životom.
    1. Ne možeš menstruaciju i ovulaciju tempirati tako da "začneš" u najpovoljnijem trenutku po tvom mišljenju. Dakle, ako zvezde određuju bilo šta, onda će ti odrediti i trenutak začeća
    2. Kako da znaš kada ćeš roditi? Može se to videti u zvezdama, ali su to tako komplikovani proračuni, da mislim da se amateru uopšte ne isplati da to sve računa (pre će roditi nego to saznati matematičkom metodom)
    3. Šta ako se nešto zakomplikuje, pa rodi ranije ili kasnije, pa to padne u drugi znak?
    (evo ja na primer sad mogu roditi i u znaku Vodolije, Riba, ali i Ovna) Termin mi je u Ribama, ali ulazim u 38. nedelju onda kada je Vodolija aktuelna. Ako budem malo prenela (kao što sam prenela K) biće Ovan.

I, šta nam to govori?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ha ha good luck...ovo mi je baš smiješno, ja čak nisam ni izračunala koji če horoskopski znak biti moji bebani...hm, koij je uopće znak negdje kraj drugog početak trečeg?

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ribe

arilu avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ni ja kad sam bila trudna nisam imala pojma što će biti po horoskopu, a na kraju je ispala baš kombinacija koja je po teoriji moje poznanice "jako loša". Ja rak, a moja curica vaga! I baš smo super! :D

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ja sve do fakulteta nisam sa sigurnošću znala jesam li riba ili vodenjak, a nemam pojma ni koji mi znak treba biti mlađe dijete koje se još nije rodilo. Evo trenutno sam zaboravila i koji mi je znak moj sin, ma sjetit ću se samo da pogledam u te datume u nekim novinama

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj arilu prvotno napisa
    zato što za sve postoji razlog... i zato što neke stvari moraš "odraditi" - da bi mogao dalje.

iva_luca avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Ah ljudovi moji....
    Gotovo da ne mogu vjerovati da se ljudi zamaraju takvim stvarima kao što je mogući horoskopski znak još nezačetog djeteta :shock:
    Ja sam se za moju Lucu izborila teškom mukom (ivf) i jedina mi je briga da ju rodim živu i zdravu.
    Nedavno su me neki poznanici upozorili da će mi dijete biti vodenjak a ja od iznenađenja nisam znala što reći. Mislim, hoće ak ju rodim na termin.... A što ak dijete odluči doći ranije, recimo tri tjedna? Il bude tvrdoglavo mamino pa odluči da joj je baš lijep kod mene pa porod bude koji tjedan kasnije od termina....

petarpan avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

a jel isplanirala i u kojem će znaku dijete biti začeto? mislilm da joj ne poremeti planove...
    ipak i datum i sat začeća imaju vrlo signifikantnu ulogu...

dobro,rugam se,kaj ću...

sad ću bit ozbiljna...mi svi spadamo u tzv.vodene znakove...nismo planirali, tak nam se potrefilo...jel nam zato bolje u životima? trebali bi se,kao, izvrsno slagat a mi smo u rasulu...

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj mala dora prvotno napisa
    Potpisujem!!!
    Uz to te i razumijem (nekada bila u postupcima)

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj iva_luca prvotno napisa
    Ah ljudovi moji....
    Nedavno su me neki poznanici upozorili da će mi dijete biti vodenjak a ja od iznenađenja nisam znala što reći. Mislim, hoće ak ju rodim na termin.... A što ak dijete odluči doći ranije, recimo tri tjedna? Il bude tvrdoglavo mamino pa odluči da joj je baš lijep kod mene pa porod bude koji tjedan kasnije od termina....
    Pogledaj moj post gore

Btw. ja sam Vodolija i ima nas puno ovde

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

iva_luca onaj tko se nije borio, može pokušati suosjećati, ali ne zna kako je to.
    Ako me pitaš sada u 33. tjednu na što mislim. Samo na onaj trenutak kada je donesem kući i polegnem u krevetić. Samo na to i na ništa drugo.
    I kad ja kažem da nemam vremena razmišljati o epiziotomiji, dripu i ostalim stvarima ljudi me ne razume. Ne razume oni što nisu prošli što i ja.
    Neće biti veće boli od one koju sam osjećala kada sam Boga dragoga često pitala hoću li ja ikada biti majka.

Ora avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    Citiraj arilu prvotno napisa
    zato što za sve postoji razlog... i zato što neke stvari moraš "odraditi" - da bi mogao dalje.
    Potpisujem!

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma jača je karma od toga dal oni planiraju znak il ne...što te čeka čeka te...a uvijek ti dolazi ono što ti treba, pa ako im uspije da dijete bude rođeno u određenom horoskopskom znaku, tako je trebalo biti...

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ps: vanesax kako se slažu bikovi mame i ribe bebe???

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj RozaGroza prvotno napisa
    a uvijek ti dolazi ono što ti treba, pa ako im uspije da dijete bude rođeno u određenom horoskopskom znaku, tako je trebalo biti...
    horoskop nije predviđanje, već potencijal. da li u njenom horoskopu piše da to treba napraviti?

RozaGroza avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma ne govorim ja o horoskopu jer me on kao neka znanost ne zanima previše...mislim da se sve stvari nekako poslože, i iako ona misli da nešto kontrolira time što si želi namjestiti znak djetetu, mislim da je netko to več odredio za nju...a uostalom po nekim vjerovanjima dijete samo određuje kad će i kome doći...a i što se tiće horoskopa, nije samo znak važan, važne su sve one kučice, podznaci itd. a to nema šanse da pogodi ni u milijon godina...

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ma kakav horoskop!!
    gluposti...
    nek si ta cura malo pročita postove od cura na potpompgnutoj oplodnji!!! (cure svaka čast i svima sadašnjim i budućim trudnicama čestitke)
    hvala ti Bože što sam bez problema ostala trudna!
    nek se svako dijete rodi zdravo šta me briga šta je po horoskopu!!!!

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Glupost !! Zar se neko stvarno zamara time?! Neka dijete bude zdravo a sve ostalo....

Lili75 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa
    iva_luca onaj tko se nije borio, može pokušati suosjećati, ali ne zna kako je to.
    Ako me pitaš sada u 33. tjednu na što mislim. Samo na onaj trenutak kada je donesem kući i polegnem u krevetić. Samo na to i na ništa drugo.
    I kad ja kažem da nemam vremena razmišljati o epiziotomiji, dripu i ostalim stvarima ljudi me ne razume. Ne razume oni što nisu prošli što i ja.
    Neće biti veće boli od one koju sam osjećala kada sam Boga dragoga često pitala hoću li ja ikada biti majka.
    Pepita, oči su mi pune suza od ove tvoje zadnje rečenice i u potpunosti je potpisujem!!!

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

ma bas cemo je vidit ako joj se dogodi da joj ne uspije iz prvog, drugog, treceg ili vise pokusaja... mozda se onda opameti i promijeni misljenje...

Diami avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Kad sam ostala trudna, pa me ljudi kad bi saznali pitali kad je termin i ja im velim "krajem tog i tog mjeseca" - a njihov komentar tipa "a što će onda biti po horoskopu - ovo ili ono" - ostala sam šokirana kolikim je ljudima to izgleda bitnije nego je li beba zdrava ili je li sve ok...

Posebno žene su to znale pitati, a meni je to najzadnja stvar na pameti. Samo da beba i ja budemo dobro, da smo zdravi i možemo uživati jedno u drugom. A horoskop - kaj nije smisao toga da ti zvijezde određuju neke stvari u životu upravo to da su ti neke stvari unaprijed suđene (po toj teoriji)? Onda ionako džabe planira. A potpisujem i vanesu - tko zna hoće li se dijete roditi na termin, čak i ako se začme "po planu"...

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Pa da, a ako vjeruješ u inkarnaciju, dijete ionako samo odabere kada će na ovaj svijet, a trenutak rođenja (kao input za natalni horoskop) reflektira karmu koju ta nova osoba u ovome životu mora obaviti. Jednostavno.

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

samo neka ona planira, baš me zanima koliko će joj trebati da ostane trudna. al čudne stvari ljude vesele pa neka im je sretno ako uspiju.

inače znakovi zapravo daju neke osnovne crte ličnosti, svaki pojedinac se razvija zasebno i ne želim vjerovati da sve škorpije ili lavove možeš okarakterizirati jednolično. osobno sam se uvjerila da sam u životu imala škorpiju najbolju prijateljicu i najgoreg neprijatelja, a o lavovima da ne pričam, znam ih nekoliko i jako su različiti.

fegusti avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jenz prvotno napisa
    mislim, simpa su mi horoskopi, ali biti toliko bedast da dijete planiraš na dan, sat.... zbog horoskopskog znaka??
    ...i onda se dijete odluči roditi prije termina ili nakon njega i taman upadne u neodgovarajući znak.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ma, taman i da isplanira datum, i to bude tako, vreme ne može isplanirati. A to znači da ne može tek tako "ubosti" podznak.
    Eventualno bi mogla ako bi dogovorila elektivni carski, tako da tačno zna u koje vreme će se poroditi. Ali i to je lutrija. Tako da se još jednom potvrđuje da je ovo potpuna glupost i trošenje vremena. Čak i u ssvrhu zabave.

s3ja avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Davor prvotno napisa
    Pa da, a ako vjeruješ u inkarnaciju, dijete ionako samo odabere kada će na ovaj svijet, a trenutak rođenja (kao input za natalni horoskop) reflektira karmu koju ta nova osoba u ovome životu mora obaviti. Jednostavno.
    na samo da bira kada će biti rođeno, već i od kojih roditelja će biti rođeno...

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

ovaj topik nema veze sa trudnocom, ali ostavit cu ga neko vrijeme da vidim kako ce se razvijati rasprava.

inace, ja moje je misljenje slicno Davorom i od S3ja.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •