Dal netko zna dal je zabranjeno tetoviranje u trudnoci?
Dal netko zna dal je zabranjeno tetoviranje u trudnoci?
Ja ne znam baš mnogo o tome i piercingu u trudnoći, ali ja lično se ne bih usudila napraviti nešto tako, jer nikad ne znaš kako će trudno telo odreagovati. Ne daj Bože neke infekcije.
Možda bih samo neku kanu, nešto što nije trajno i gde se ne bode koža, već samo oslikava.
Nije se za igrati, ostavi tetoviranje za neko drugo vrijeme.
Baš kao što su cure napisale:NETREBA IZAZIVATI.
kao što je već rečeno - ako ti je stalo da baš imaš tetovažu pričekaj... mislim, čemu priša da to mora bit baš SAD?
ja svoju stavila kad su mi klinci prestali sisat... a htjela sam ju imat još kada sam imala 18 pa sam htjela još razmislit jer nisam htjela imat nešto što svi imaju, pa sam počela radit, pa je bilo ljeto pa sam ostala trudna pa svašta nešto....
uglavnom ja sam se strpila 6 godina, pa šta je onda tebi strpit se par mjeseci![]()
nikymiki prvotno napisa
NE
Ja sam se tetovirala u trudnoći. Na samom početku, nisam niti znala da sam trudna![]()
Sve je u redu, nikakve infekcije, nikakva rastezanja... sve je u najboljem redu.
Ipak, da sam opet trudna (i da to znam ofkors) ne bi to opet napravila.
Svašta se može pokupit.
onda je to najbolje odgoditi kad rodim i vratim se u staru kondiciju :D :D
nikymiki prvotno napisa
da,mozda se onda predomislis....![]()
![]()
Mene bi bilo frka tetoviranja u trudnoci zbog straha od zaraze tipa hepatitis da strašnije stvari i ne spominjem... A i ima fora "tetovaža" koje se samo nalijepe![]()