Maxi Cosi Priori
ili tobi (ovu kaj je na snizenju u tl)???
Maxi Cosi Priori
ili tobi (ovu kaj je na snizenju u tl)???
Ako baš između te dvije, onda nemoj ovu Tobicu na sniženju; to je model s kojim cure imaju problema; izašao je novi model gdje su ti problemi otklonjeni (bar se nadamo)![]()
a koje tri su najbolje (ako se kupuju na burzi da nisu preko750kn)?
Evo političkog odgovora:
najbolja je ona koja po svojim karakteristikama odgovara vašem djetetu, koja mu je udobna i koja se može dobro montirati u vaš auto.![]()
Teško je reći koja će vama biti najbolja.
Ako imate nekog u blizini, možete isprobati koja će najbolje sjesti.
Ako ne, uskoro će u VŽ pregled pa navratite![]()
ok...a tamo cete mi znati reci koja je ok dok vidite dijete?
i mislila sam doci
Zapravo mi ne preporučujemo određeni tip sjedalice :/
I ja bih pitala koja as.
Auto je Pegueot 307 (2007.), na straznjim sjedalima su kukice. Koje as s isofixom uzimati u obzir. Moze li bilo koja s isofixom ili samo odredjene?
mi imamo pririfix i jako smo zadovoljni.
dvoumili smo se između nje i Recara i onda je šefica u dućanu odlučila. naime, kad smo je stavili u Pririfix mirno je sjedila, a kad smo je probali staviti u Recaro vrištala je ko da je koljemo.
tako da nismo imali više problema oko odabira
Mi imamo Maxi Cosi Priorifix i prezadovoljna sam, Luka je veći, jači (puniji mislim) i super mu paše, mislim da je tobi manja/uža i da u nju nebi stao :/
ako želite treću točku fiksiranja koja sprečava rotaciju prilikom sudara onda vam je opcija kupiti sjedalice koje imaju tzv. nogu.Mimah prvotno napisa
koliko znam, romerov DUO plus se npr. u sve peugeote ugrađuje samo sa dvije kopče jer oni nemaju treću točku gdje bi zakačili top tether.
preporučam da se pogledaju upute od sjedalice i ukoliko je na raspolaganju lista kompatibilnih vozila.