Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 194

Tema: jel vam idu na zivce

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ako je već krenulo tim putem, onda reci socijalnoj da imaš ppd, neka ti preporuči pravu osobu.
    slažem se da ti treba odmor, ali prije svega treba ti pomoć i to čim prije, zaslužuješ to i ti i tvoja beba.
    janje, drži se i ljubi malog Mihaela

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

JESAM narucena sam u polikliniku kocijan u petak kosta 300 kn. napustam vas. PUSE

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Ajde super! :D
    Nadam se da ćeš se vrlo brzo osjećati puno bolje.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

HY MI USTALI danas nas ceka uzbudljiv dan. javim vam se navecer jer prek dana necu stici na komp. CUJEMO SE.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mislimo na tebe

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Eto čitam i vidim sebe prije četri godine. Volim svog muža i još više svoju djecu, ali svekrva! (čak mi nije niti prava već druga žena od pokojnog svekra). Vršila je nad nama teror i dalje ga vrši od kad sam ušla u kuću. Najpametnija je na svijetu, kad je sin imao dva mjeseca rekla je da mu moram davati normalnu hranu jer je djete gladno, da čemo ga razmaziti, da radimo gluposti s djetetom, da mu treba soliti hranu...(vlastitu djecu nikad nije niti imala) U naš odnos se petljala od početka. Zbog svega toga ja sam isto provodila u šetnjama cijele dane samo da ne budem doma, ali niti to nije rješenje. Razgovaraj puno s MM om. Bit će teško, ali on je taj koji treba shvatiti i odnos sa svojom majkom staviti na pravo mjesto. U braku ste ti i on, a ne ti i svekrva. Meni je trebalo eto tri godine da mužu otvorim oči i sad kad vidim da je shvatio kamen mi je pao sa srca. To što si otišla psihologu je najpametnija stvar na svijetu. Bravo. Razgovaraj s bilo kime tko te želi slušati, a ti vidiš da te razumije. Mlada si, ali to ne znači da nesmiješ dići glas. Digni ga do neba, nije sramota vrištati i plakati, ali nemoj to usmjeriti na dijete, usmjeri na one koji te smetaju i maltretiraju. Da sa djetetom će biti lakše (i teže, kako se uzme), ali prvenstveno odnose u kući treba srediti jer će te to i dalje gušiti, a to da MM nema vremena je laž, ima ga i mora ga imati, to je i njegovo djete, moraš mu dati djete u ruke pa kad njemu počne kvocati oči se počnu otvarati. Želim ti puno sreće i puno strpljenja i znaj da nas ima još puno u takvoj situaciji kao što si ti. Počela si dobro i tjeraj do kraja nemilice jer poanta svega je ovo je tvoj život.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo me. zena koja me primila bila je jako ljubazna i rekla da je morala me pozvati jer su joj javili da imam NAMJERU UBITI DIJETE :? DA NIJE SMIJESNO BILO BI TRAGICNO neznam kojom porukom sam dala to naslutiti sve u svemu HVALA BOGU ISAO JE I MIHAEL S MENOM vidla je da mu nista ne fali skinula sam ga da vidi da nema tragova zlostavljanja. rekla je da vidi da je [/url]zadovoljna i da je bebac pun ljubavi cijelo joj se vrijeme smijao. rekla je ak hocu se naruciti na rebro kod psihologa ak ne nek odem privatno i da s menom nema vise nista

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

evo me. zena koja me primila bila je jako ljubazna i rekla da je morala me pozvati jer su joj javili da imam NAMJERU UBITI DIJETE :? DA NIJE SMIJESNO BILO BI TRAGICNO neznam kojom porukom sam dala to naslutiti sve u svemu HVALA BOGU ISAO JE I MIHAEL S MENOM vidla je da mu nista ne fali skinula sam ga da vidi da nema tragova zlostavljanja. rekla je da vidi da je [/url]zadovoljna i da je bebac pun ljubavi cijelo joj se vrijeme smijao. rekla je ak hocu se naruciti na rebro kod psihologa ak ne nek odem privatno i da s menom nema vise nista

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Malo_janje, lijepo da je sve odlično prošlo, bit će i bolje kad dobiješ stručnu pomoć psihologa. A ja ipak moram napisati da se divim osobi koja je kontaktirala socijalnu službu bez obzira na ovo "namjera ubiti dijete" - sumnjam da je tako zvučalo u originalu, vjerojatno je prošlo svakakve transformacije po putu. Ja sam se zbog nekih tvojih postova stvarno zabrinula, ali mi nikad ne bi palo na pamet reagirati na taj način. Zamisli da je slučaj ispao ipak ozbiljniji od tvojeg i da se nešto desilo, svi bi vikali da je trebalo nešto napraviti.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

pa nije da je malo_janje odbijalo stručnu pomoć

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Jao grozno, svaka čast onom koji ju je prijavio socijalnoj službi. Ako je htio pomoći mogao je onda stupiti u kontakt s njom, a ne ovako odvratno i kukavički. Stvarno ne mogu vjeorvati. Još pored svih problema da žena mora prolaziti takve traume. Jako pametan potez! Sramota!

Malo_janje drži se

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ma čekaj malo janje. Netko sa foruma te je prijavio da želiš ubit svoje dijete. Ja sam shvatila da imaš krize, ali ne baš takve. Bo?

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Pa nije ju ni primila u ovih 10 dana. Ne kazem ja da je malo_janje slučaj za socijalnu službu, samo mislim da je ponekad bolje reagirati i kad ne treba nego propustiti nešto učiniti. Ovdje mi se čini da je sve dobro prošlo. Ne znam kako socijalne službe funkcioniraju, je li ovo samo sreća što je službenica razumna osoba koja može objektivno sagledati situaciju, nekako se nadam da je ipak pravilo, a ne izuzetak. Ne znam, nikako ne vjerujem da je to netko napravio s imalo lošom namjerom.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ako je taj netko pametan koji ju je prijavio socijalnoj službi iz nekih svojih dušebrižničkih razloga toliko zabrinut i siguran u svoju procjenu da je nekome istraumatiziranom morao priuštiti ovakvo grozno iskustvo neka se ovdje prijavi i kaže da je to napravio. Sigurno nema muda za to nego će ostati anoniman. Ah da....pa ako je već htio pomoći mogao je reći čuj prijavit ću te socijalnoj službi, mislim da bi na taj način mogla spasiti tvoje dijete. Ne, nego ajmo anonimnu prijavu, ak pomognem pomognem, ak ne nikom ništa, ja sam anonimna i boli me briga, a to što će se netko sa groznim problemima još dodatno traumatizirati na temelju nekakve forumske traljave procjene je svejedno. Ma fuj!

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Iako mi je prva reakcija bila :shock: , sad više i ne mislim tako. Malo janje napisala je neke baš ružne misli koje su je hvatale u krizama i iako meni nebi palo napamet njuškati i hvatati se za bilo kakav njen privatni podatak (da li su uopće takve stvari legalne?), možda zapravo i nije tako strašno to što ju je posjetila socijalna.
    Njezino javljanje ovdje je bio poziv upomoć i napisane su preozbiljne rečenice, neka anonimka je smatrala da to ne smije biti samo forumska podrška jer nije dovoljno.

dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Ok, a zašto je anonimka? Očito nije sigurna u svoju procjenu pa se boji javnog linča ili čega već. Ili joj se uopće ne da biti odgovorna za nečije traume zbog straha od oduzimanja djeteta izazvane njezinim pozivom socijalnoj službi nego nema pametnijeg posla pa ide čačkati tuđe privatne podatke i prijavljivati pa ako je potrebno super, ako ne još bolje nitko neće znati za da sam to ja napravio ili napravila. To je za mene kukavica.
    Malo_janje sakrij svoje osobne podatke i ne povjeravaj se više ovakvim osobama. Stvarno nas svakakvih ima.

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

ja se opetslažem sa Trinom.
    meni se čini situacija jako ozbiljna i nimalo smiješna.
    nisam još sigurna smatram li opravdanim pozivanje socijalne radnice, ali neki postovi u mojoj su glavi stvarno napravili alarm.
    janje, petak je blizu i nadam se da ćeš ovaj put dobiti pravu, stručnu pomoć.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ne vjerujem da je moguce doci do svih podataka potrebnih za prijavu preko e-maila, te da iole sposobna soc. radnica bi nazvala nekog i rekla da ce nekome oduzeti dijete na osnovu anonimne prijave (i to da osoba pati od pd), definitivno mi je cijela prica s e-mailom i tel. adresom sumnjiva. brzina soc. sluzbe isto tako. zakljucavam dok ne smislim sto cu dalje 8)

petraa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni je isto čudna ta brzina socijalne službe, i taj pristup. Hm... ne vjerujem u to.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

sad cu vam objasniti NETKO JE JAVIO DA IMAM [url]http://NAMJERU UBITI DIJETE zato je ...i znaju mi ime

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

razmisljala i razmisljala.

ako je netko prijavio, njemu na dusu i odgovornost, kao osoba koja i osobno i po sl. duznosti to cini i treba ciniti smatram da za prijavu czss treba prikupiti dovoljno jasnih sumnji. da li je to pisanje na forumu koje je cesto ventilana, neka presudi svatko za sebe.

ako je centar tako brzo reagirao - super, da je bar takvih primjera jos i vise.

ono sto mene veseli je da je MJ potrazila strucnu pomoc i duboko vjerujem da ce je i dobiti.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cure s rode su mi JAKO POMOGLE da izadjem iz krize i nijednu ne osudjujem jer samo mi je htjela dobro mozda bi i ja reagirala TAKO JER MENI SU DJECA OD BILO KOGA NAJVAZNIJA

Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

da i dalje budeš jaka

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj malo janje prvotno napisa
    cure s rode su mi JAKO POMOGLE da izadjem iz krize i nijednu ne osudjujem jer samo mi je htjela dobro mozda bi i ja reagirala TAKO JER MENI SU DJECA OD BILO KOGA NAJVAZNIJA
    Super da su ti pomogle ali ja iskreno mislim da ti trebas puno vise pomoci da bi izasla iz krize. Iskreno se nadam da budes posjetila psihologa jer mislim da ti treba strucna pomoc. Mi te ovdje mozemo bodriti ali ti bas i nemozemo pomoci. To sto se jedan dan osjecas ok je super ali nije dovoljno.
    Sretno

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

idem u petak kod psihologa danas mi je prvi put dan prosao bez ijednog napada uzivali smo igrali se i bili vani i nije mi isao na zivce :D

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

bravo :D samo hrabro naprijed.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ipak moje mišljenj je da ako je netko, a taj će se prepoznati, sa foruma prijavio. Pa mislim postoji pp, pa malo pitaš pa malo upoznaš, možda ste iz istog mjesta pa pitaš za sastanak za kavu, a ne odmah tako.
    Nije mi se svidila ta prijava.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

samo ti MJ hrabro.
    sve će doć na svoje :D
    bitno je da si ti svjesna svog problema koji i nije zanemariv i da si odlučna da ga riješiš i imaš još puno, puno lipih i veselih dana sa svojim bebačem.

a o prijavi na czss mogu samo jer meni tu nešto smrdi.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

necu nikoga stvarno optuzivati znam da je to za moje dobro a pogotovo mikijevo. da vam se pohvalim vec 3 dana uzivam u mom valjda me ta prijava prizemljila i vise ne zivcanim danas smo bili na mirogoju spavao je 4 sata dosli doma i jos 2 sata hrkao

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kad si ti mirnija i maleni je sretniji.
    Samo hrabro dan za danom!

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

upoznala sam curu koja me fakat je slusala HVALA ZORiCE i svatila sam da moj me miki treba a i vi s rode svojim iskustvima ste me uvjerili da nisam sama. sutra idem kod psihoterapeuta bit ce mi lakse kad me nitko ne osudjuje i svaca uzivo

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Malo janje, javi nam kako je bilo

Brunda avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Malo janje, kako je prošlo?
    Jesi bila kod Dubravke ili Vesne?

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bok evo da vam napisem ukratko sto je bilo. bila sam kod doktorice KOCIJAN kod nje je takva guzva nema do 12 mj slobodno ali netko joj je otkazako pa me primila ugodna zena popricale smo i rekla mi je da se nista ne bojim da bu sve ok da su hormoni poceli malo se igrati al da bu se smirili ako ih dovedem u red rekla je da kad mi je tesko pocnem pisati na papir kaj me naljutilo da sto vise setam i da si posvetim svojih 5 min. na dan npr. odem u kupaoni i upalim mirisne svjecice ugasim svjetlo i zaboravim okolinu. zatim mi je dala broj rebra gdje imaju grupnu terapiju i gdje ima jos mama s tim problemima laske ce mi biti kad cu pricati i slusati iskustva a i na rebro cu ici preko uputnice jer 300 kuna na sat je ful puno

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

bok evo da vam napisem ukratko sto je bilo. bila sam kod doktorice KOCIJAN kod nje je takva guzva nema do 12 mj slobodno ali netko joj je otkazako pa me primila ugodna zena popricale smo i rekla mi je da se nista ne bojim da bu sve ok da su hormoni poceli malo se igrati al da bu se smirili ako ih dovedem u red rekla je da kad mi je tesko pocnem pisati na papir kaj me naljutilo da sto vise setam i da si posvetim svojih 5 min. na dan npr. odem u kupaoni i upalim mirisne svjecice ugasim svjetlo i zaboravim okolinu. zatim mi je dala broj rebra gdje imaju grupnu terapiju i gdje ima jos mama s tim problemima laske ce mi biti kad cu pricati i slusati iskustva a i na rebro cu ici preko uputnice jer 300 kuna na sat je ful puno

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ajde super ali jesi ti njoj rekla kakve misli ti padaju napamet? Jer sorry ali teško da će ti mirisne svijeće i kupka pomoći

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A ovo za grupnu terapiju je super, puno znači kad si u društvu ljudi koji prolaze kroz slične stvari kao ti

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

POMAZE DA MALO SABERES MISLI KAZE DA STAVIM SEBE U KADU I STAVIM LATICE al ja imam samo tus MOGU JEDINO S MIKIJEM U KADICU

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

zaboravila sam ti odg. rekla sam joj kaj sam radila da ga tresem i stavljala poplun a ona me pitala sta sam u tom trenutku misla i da sam htjela mogla sam ga i povrijediti al da sam se ipak sabrala i svatila da od toga nista necu dobiti

pikula avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

MJ drži se, napravila si prvi korak i sad samo hrabor nastavi. Velika tebi i malenome.

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Malo janje drž se

Nadam se da ti je i preporučila i neke lijekove u međuvremenu?
    Kad ti je teško i strašno si nervozna radije popij tabletu za smirenje i malo odmori. Stavi Mihaela na sigurno i makni se.
    Moraš pomoći svome tijelu da se bori sa stresom a ne da pucaš.

Nadam se da ćeš uskoro krenuti na rebro na grupnu terapiju; to će sigurno biti dobro. Javljaj se

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Majuška prvotno napisa
    Malo janje drž se

Nadam se da ti je i preporučila i neke lijekove u međuvremenu?
    Kad ti je teško i strašno si nervozna radije popij tabletu za smirenje i malo odmori. Stavi Mihaela na sigurno i makni se.
    Moraš pomoći svome tijelu da se bori sa stresom a ne da pucaš.

Nadam se da ćeš uskoro krenuti na rebro na grupnu terapiju; to će sigurno biti dobro. Javljaj se
    Tablete za smirenje i depresija nikako neidu zajedno. Ustvari glupo je piti bilo kakve tablete ako neznas sta ti je a fix od tableta za smirenje ti nece pomoci tj ako se kod malo_janje radi o depresiji, tablete za smirenje samo mogu pogorsati stvar.
    Vjerujem da svi hoce pomoci ali preporuka za tablete za smirenje treba se dobiti od lijecnika a ne od nas ovdje na forumu.

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

nije mi dala nikakve lijekove rekla nek si popijem lipov caj ili ak se osjecam grozno uzmem biljne tablete za smirenje

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Malo Janje, vidis da je vec krenulo na bolje. Zaista kad se sjetim kako je sve to iscrpljujuce, uh. Ali mogu ti samo jedno reci iz svog vlastitog iskustva: znaj da ce taj period proci i da nije vjecan.
    Moj malac je bio uzasan po noci, dojenje 100 puta, pa spavanje u komadu od maximalno 45 minuta, pa ujutro sve ispocetka, uz to jos kucanski poslovi i sve sto ide...zaista je tesko.
    Ali jednom mi je netko pametan rekao: to ce ti jako brzo proci.
    Tako je i bilo. DIjete prohoda i sve se nekako poslozi.
    Molim te odlazi kod psihologa - zaista znaju jako pomoci i ako ti i daju neku terapiju - to je samo privremeno dok se hormoni ili kem.procesi ne uravnoteze.
    Svekrva - kod nas se kaze po domacem : " ne hodi za nevistu!"
    tu ima puno istine, ali tu manu pretvori u prednost. Neka ti pomogne da skuha, ocisti, opegla, pa je malo podmiti sa nekim znakom paznje i pomalu vodu na svoj mlin.
    Znam da zvuci mozda pokvareno, ali svako je sebi na prvom mjestu, zar ne? Biti ce sve u redu - vidjeti ces, vrijeme cini cuda

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Oprosti, nisam prije vidjela, ali da li vidis kakve pozitivne promijene kod svog supruga? Ako jest, pohvali ga. Uzmite dijete sa sobom predvecer u neki mirniji restoran / pizzeriju, pocastite se, malo proslavite...poceti ce sve mic po mic ici u normalu

Majuška avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

[quote="Natasa30"]
    Citiraj Majuška prvotno napisa
    Ustvari glupo je piti bilo kakve tablete ako neznas sta ti je a fix od tableta za smirenje ti nece pomoci
    Čuj, svatko zna najbolje za sebe ali meni se petsto puta boljom opcijom popiti sedativ nego se naći u situaciji da tresem dijete :/
    "Fix" od tablete će je smiriti, tj dovesti je u normalno stanje - a to mislim da je to najvažnije u nekoj kritičnoj situaciji...
    Ne zaboravimo da je u cijeloj priči prioritet dijete. A vidim da tako i MJ osjeća.

Ne bih htjela da se ovdje nad MJ moralizira pa da se žena osjeća razapetom od strane nasovdjesavršenihženakojeniukojojsituacijinepopi jusedativ a dolazi joj da baci poplon preko djeteta. Ružno zvuči ali je realnost

Nažalost, imam nekih iskustava po pitanju depresije i anksioznih stanja i vjerujem da nema psihijatra (ne psihologa!) koji ženi u stanju u kakvom je (čini mi se iz onog što je podijelila s nama) MJ neće prepisati terapiju. Ali, to je nešto što će ona sama vidjeti, čuti i odlučiti. Svakako - sretno joj!

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

slazem se potpuno s tobom Majuska

Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i ja se potpuno slazem. zaboravila sam reci da imam podlogu za takvo stanje i da je doktorica se zacudila da nisam prije eksplodirala. a tablete necu ni na biljnoj fazi jer sam ih pila prije i necu vise. a sto se tice muza nista novog on je ko svoja mama jos zivi u kamenom dobu :/

japanka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Ja ću potpisati Majušku.
    Meni se stvar čini ozbiljna i preporuka kao lipov čaj ili kada s laticama mi je skoro pa smiješna ( ne ljuti se, malo janje)
    Jedino ovo za grupnu terapiju mi zvuči ok.
    Daj Bože da se varam, ali sumnjam :/ .
    Želim ti svu sreću, da uspiješ naći svoj put ka sreći i da više NIKAD, ali baš nikad ne treseš svoje dijete, ni da pomisliš na to.
    Drži se, janje moje .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •