-
VARAŽDIN, pregled autosjedalica 25.10.2008.
Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Varaždinu koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
Pregled će se održati u subotu, 25.10.2008. u Varaždinu od 10 do 12 sati, na parkiralištu ispred Baumaxa.
Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice te da dovedete i vaše dijete.
Statistike pokazuju da je velika većina autosjedalica neispravno postavljena u vozilu pa stoga ne pružaju djetetu optimalnu sigurnost u vožnji. Ukoliko želite provjeriti je li autosjedalica vašeg djeteta ispravno postavljena, RODA će vam pomoći u subotu 25.10.2008. u Varaždinu.
Roditelji, na vama je odgovornost!
Dođite! Very Happy
nika editirala
-
sad mi stvarno nije jasno....
kad je besplatni pregled u varaždinu??
piše u postu 18.10. :? a postano je 20.10.
.....rado bi došla, al sad mi stvarno nikaj nije jasno...
-
AAAA.. moja greška. 25.10.
-
Re: VARAŽDIN, pregled autosjedalica 25.10.2008.
Udruga RODA organizira besplatno pregledavanje autosjedalica u Varaždinu koje će obaviti Rodini savjetnici za autosjedalice.
Pregled će se održati u subotu, 25.10.2008. u Varaždinu od 10 do 12 sati, na parkiralištu ispred Baumaxa.
Ukoliko je to moguće, molimo da donesete sa sobom upute proizvođača sjedalice te da dovedete i vaše dijete.
Statistike pokazuju da je velika većina autosjedalica neispravno postavljena u vozilu pa stoga ne pružaju djetetu optimalnu sigurnost u vožnji. Ukoliko želite provjeriti je li autosjedalica vašeg djeteta ispravno postavljena, RODA će vam pomoći u subotu 25.10.2008. u Varaždinu.
Roditelji, na vama je odgovornost!
Dođite! :D
-
-
i meni nitko ne odgovori...
sto u slucaju kise?
-
I po kisi i po snijegu i po zavrelom suncu... pregled uvijek ide 8)
-
ili sto bi rekli - ak pada kisa- bit cemo mokri
-
Tako je!
Nek pada, nema veze!
-
koja teta mi je gledala as??
-
Me.
-
-
No, kad me već hvališ, onda ću i ja tebe, tj. vas.
SAVRŠENO montirana sjedalica; mislim da ste nas došli samo pogledati
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma