Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: VIroza ili nesto ozbiljnije???

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno VIroza ili nesto ozbiljnije???

Evo javljam se tek nakon 4 dana ali vise ne znam sta da mislim i jedva cekan da odemo doktoru koji kao za inat radi danas popodne. Od pocetka proslog tjedna medju clanovima sire obitelji javlja se trbusna viroza koja kod svih clanova traje max dva dana uz povracanje i proljev. Tako i mene hvata u srijedu navecer a u cetvrtak iz jutra i malu Luciu. Cijeli cetvrtak ju je gonilo na povracanje (nije imala sta jadnicak jer nije mogla jest) i zajedno smo ga prelezali. U petak smo bili isto oboje koma iako je povracanje prestalo osta je jos proljev. Svaki put kad bi joj doslo kakit pocela bi vristat i plakat. U subotu mi je uvatilo i zenu kojoj je isto do nedilje popodne vec bilo dobro. Jedino Lucia jos uvik ima proljev a sinoc je opet i povratila. Inace iznimno aktivna beba vec 4 dana samo lezi na kaucu i nece da jede nista a kad nesto i pojede kao sinoc onda to i povrati ili odma pokaki.....Evo sad kad je ugledala jogurt pocela je vikat da oce papit i ja joj dam jogurt aona nakon sta je pojela vec vise od pola, povrati sve sta je pojela......Vise ne znam sta da radin, ispalit cu cekajuci doktoricu popodne.....

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Pa moguce da je viroza, al otidi doktoru. Nemoj joj davat jogurt niti nista mljecno, mora drzat dijetu, dvopek, caj od sipka i sl. Dat ce ti doktorica upute. I trebala bi uzet nesto za rehidraciju.

boškarin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

to je viroza.Mi imali kolektivno,vraćala se drugi krug(2x).Isti simptomi.
    A i pola škole fali, znači ja je donijela.
    Samo pazi na dehidraciju,daj joj čaja nezaslađenog žličicu po žličici i dvopek.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa
    Pa moguce da je viroza, al otidi doktoru. Nemoj joj davat jogurt niti nista mljecno, mora drzat dijetu, dvopek, caj od sipka i sl. Dat ce ti doktorica upute. I trebala bi uzet nesto za rehidraciju.

zašto dijetu..
    po novome koliko sam čitala a i dobila informacije, pri crijevnoj virozi valja jesti sve lagano, nemasno i ne preslatko..ali nikakve dijete ni odricanja više nisu in.
    posebno kod djece, treba im dati sve što hoće jesti pa makar izlazilo van..nešto i ostane

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Citiraj Krampus prvotno napisa
    Citiraj koksy prvotno napisa

zašto dijetu..
    po novome koliko sam čitala a i dobila informacije, pri crijevnoj virozi valja jesti sve lagano, nemasno i ne preslatko..ali nikakve dijete ni odricanja više nisu in.
    posebno kod djece, treba im dati sve što hoće jesti pa makar izlazilo van..nešto i ostane
    Tako je. Nema dijete, nego treba jesti sve lagano, što organizmu odgovara.

bundevica avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Moj Luka od prošle nedjelje ima crijevnu virozu, pije još danas sinersul. Proljev i povračanje je trajalo 5 dana, pa se smirilo. Probala sam mu onda dati laganiju hranu (pureću juhicu) i sad opet proljev. Više ne znam šta da radim, da opet idemo liječniku ili ?
    On mora biti na strogoj dijeti, jer sve ga protjera.
    Crijevne viroze ima od 9 mj. barem jednu mjesečno. Nosili smo i stolicu 2 puta na analizu, sve ok.
    Možda su mu crijeva osjetljiva, pa je tome sklon?
    Palo mi je na pamet da mu nije i od izbijanja zubića? Trenutno mu izbijaju donji očnjaci.
    Ima li tko iskustva s učestalim crijevnim virozama?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •