Evo javljam se tek nakon 4 dana ali vise ne znam sta da mislim i jedva cekan da odemo doktoru koji kao za inat radi danas popodne. Od pocetka proslog tjedna medju clanovima sire obitelji javlja se trbusna viroza koja kod svih clanova traje max dva dana uz povracanje i proljev. Tako i mene hvata u srijedu navecer a u cetvrtak iz jutra i malu Luciu. Cijeli cetvrtak ju je gonilo na povracanje (nije imala sta jadnicak jer nije mogla jest) i zajedno smo ga prelezali. U petak smo bili isto oboje koma iako je povracanje prestalo osta je jos proljev. Svaki put kad bi joj doslo kakit pocela bi vristat i plakat. U subotu mi je uvatilo i zenu kojoj je isto do nedilje popodne vec bilo dobro. Jedino Lucia jos uvik ima proljev a sinoc je opet i povratila. Inace iznimno aktivna beba vec 4 dana samo lezi na kaucu i nece da jede nista a kad nesto i pojede kao sinoc onda to i povrati ili odma pokaki.....Evo sad kad je ugledala jogurt pocela je vikat da oce papit i ja joj dam jogurt aona nakon sta je pojela vec vise od pola, povrati sve sta je pojela......Vise ne znam sta da radin, ispalit cu cekajuci doktoricu popodne.....