Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Serklaz-molim vas iskustva

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Serklaz-molim vas iskustva

Kako ste prosli?Dali je bolno?Anestezija lokalna ili opsta?Molim vas ako ste prosli krz to da mi objasnite....Ja sam u18+5 tjednu i u 19 cemo se dogovoriti dali ce se raditi.Malo me je strah....

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

I meni su radili serklažu u 20+1. Dobila sam potpunu anesteziju tako da ništa nisam osjetila. Bila sam uspavana 15-ak minuta. Sam postupak traje 3-5 minuta. Nakon buđenja iz narkoze dva sata ne smiješ ništa jesti niti piti. Meni je jedino smetao tampon koji su mi stavili u rodnicu jer je radio pritisak na debelo crijevo i mjehur, ali ni to ništa nije strašno.
    Znači ne moraš se brinuti jer sam postupak ne boli.
    Meni se jedino drugi i treći dan pojavila sukrvica, što je normalno. Vjerojatno će ti prije i nakon postupka davati antibiotike kako se ne bi razvila infekcija. Nakon nekoliko dana će te vjerojatno pustiti kući na mirovanje.

Bitno ti je samo slušati liječničke upute. Meni su rekli da nakon serklaže u velikom luku izbjegavam sjedenje jer je tada najveće opterećenje na cerviks.

Sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Puno hvala na isrcpnom odgovoru...Cekam i druga iskustva cure,da me malo ohrabrite

Ivanchica avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

evo i mene
    Serklaza radjena 2 puta, tj. u obje trudnoce.
    Radi se pod totalnom anestezijom, sto znaci apsolutno nista ne osjetis. Nakon budjenja takodje nista ne osjetis, nema bolova, mozda samo blaga nelagoda (ipak su nesto radili).
    Kod nas nakon par sati ides kuci, nema nikakvog lezanja u bolnici.
    Uglavnom, da skratim pricu - nista strasno

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Hvala puno na informacijama...sada se ne bojim vise ako odluci da ce raditi...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •