Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Isplata troškova prijevoza (prosvjeta)

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno Isplata troškova prijevoza (prosvjeta)

Ne mogu nigdje naći odgovor, koliko dana u mjesecu moram raditi da bih ostvarila pravo na isplatu prijevoza za taj mjesec?

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

jedan dan

LIMA avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Nemoj zezat, ja čula 10 dana, sigurnosti radi (ako je slučajno riječ o radnim danima) ja rekla doktorici da ću na porodiljni iza 15.11. tako da dobijem za prijevoz za 11. mjesec.
    Tup, tup, glupače!

Inda_os avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ja sam na porodiljnom 0d 7.10., dobila sam prijevoz za 10 mjesec i ne moram ga vraćati. Baš sam pitala u našem računovodstvu i rekli su da čim se radi jedan dan u mjesecu, ostvaruje se pravo na cijeli prijevoz (ako se isplaćuje vrijednost mjesečne karte). Provjeri svakako u svom računovodstvu jer bi se moglo dogoditi (i često se događa) da je kod tebe praksa drugačija.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Praksa oko obračuna prijevoza mora biti u svim školama ista.
    Prijevoz se isplaćuje sa plaćom kao akontacija. Što znači kad dobiješ plaću za listopad automatski dobivaš prijevoz za studeni. Tabele se šalju do 20-tog u mjesecu u MZOš, a print lista i sredstva za isplatu plaća u škole najkasnije do 2-3- ćeg u tekućem mjesecu za predhodni mjesec.
    Dakle plaća i prijevoz će ti biti obračunata i prije nego što odeš na bolovanje.
    Jasno .

Franny avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

zvjerka, to je tak normalno u svakoj soli, osim u mojoj.
    mi smo do nedavno tek 20. u mjesecu dobivali prijevoz za tekuci mjesec, sto ce rec da sam ja vec 20 dana odvozila na posao od love za placu, a ne od prijevoza. tek kad sam bila na porodiljnom, uspjeli su se nekak izborit da lova od prijevoza dolazi drugacije, pa sad 20. u mjesecu dobivamo za iduci mjesec!
    a logicno mi je da s listom za prethodni mjesec sjedne priijevoz za tekuci...
    ma uzas, kaj sve ne rade!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Franny, ispričavam se nisam dobro pojasnila. To vrijedi za OSNOVNE ŠKOLE.
    A koliko znam prijevoz na razini SŠ plaća Županija /Grad kojoj pripada SŠ, pa tu mogu biti razne varijacije ispate prijevoza , ovisno o tome kak su škole(srednje) potpisale ugovor sa Županiom/Gradom.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Kod nas je isto tako kao što veli zvjerka.
    Jedino - da bi se dobila puna cijena prijevoza, treba biti barem četiri dana u školi. Za 3 dana ili manje obračunava se cijena prijevoza po danu.

(Ovo mi je bilo bitno da si složim raspored na 4 dana kako bih dobila cijelu naknadu - ja, naime, nemam puno radno vrijeme).

Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

U osnovnim školama prijevoz se isplaćuje zajedno sa plaćom a u srednjim školama u toku mjeseca kad poslodavac odluči jer se isplaćuje sa žiro računa pa ako ima love može i 1. a ako nema čeka se da dođe od nadležne uprave, grad,županija ili slično.
    Što se tiče bolovanja i prijevoza, za bolovanje kraće od 42 dana prijevoz se isplaćuje,ako je bol.duže nema ni prijevoza.

laura_001 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

ja radim 3 dana u školi i imam samo pola prijevoza

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •