-
meni se cini da se tu ne radi o nekim banalnim problemima i hoce li konkretnu stvar ponovit ili ne...
meni se cini da je stvar u tome da oni nisu u stanju pojmiti nepovratnost, trajnost, odgovornost, i fali mi jos jedna rijec, ne mogu se sad sjetit 
nije stvar u tome da do ima ili nema komad zida po kojem moze i smije crtati i sarati. radi se o tome da su neke stvari nepopravljive i da tu nema pomoci. i da to treba shvatiti i prihvatiti. mene muci pitanje - kad?
ja nisam kruta i dozvoljavam klincima jako puno toga. al neke stvari se ne mogu nadoknaditi. neke se ne smiju raditi i nije stvar u tome da se do eto zaigrala pa ofarbala kucu, hahaha. meni uopce nije smijesno. zamrljala je fasadu, novu fasadu koju sigurno nije bilo lako ni odraditi a bogami ni platiti. nek njene kreativne slobode - al po cijenu cega?
prije 4 mjeseca uselili smo u kucu (najam) i nije proslo deset dana, ida i noa unijeli loptu u kucu :O sjeli na hodnik i - razbili luster
kuca je unajmljena, u svim prostorijama lusteri (one lopte staklene) svi iz iste serije, razlicitih velicina al istog dezena. nije stvar u tome da su napravili stetu od 50 kuna. al gdje da ja sad nadjem takvu loptu? a stetu moram nadoknaditi? vratit u prvobitno stanje? i sad se moram pilat okolo i trazit da bude isto? opravdavat se vlasniku kuce? meni to nije smijesno. a nije mi smijesan ni onaj njihov - oprosti - koji u stvari nis ne znaci osim skidanja trenutne neugode s njihovog "racuna"...
jer nisu nista shvatili. za dva dana su u dvoristu nabijali loptom u staklenu stijenu :/
i meni je problem u tome sto ja znam da ne ocekujem nis od dvogodisnjaka, trogodisnjaka.. a, petgodisnjaka??? devetgodisnjakinje???
pa kad cu moci ocekivat da neke stvari shvate i prihvate i razumiju dalekoseznost?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma