ima ona zidova i podova na kojima crta - no to valjda nije dovoljno, pojma nemam.

litala, apri, bb...to me zivcira to njeno oprosti a da ja nisam uopce sigurna da sutra na fasadi necu naci ogromnog slona.

gdje smo mi bili - pojma nemam, zivimo u kuci, veliko dvoriste, ulazimo-izlazimo i ponekad se samo dovikujemo - gdjeeee si...onda ona s tresnje - tu sam i sl. uopce nemamo pojma kako skuziti koji je odrasli tad bio nadlezan za nju pa da i njemu nabijemo dio krivice. ona ipak ima 6,5 god. i vise nije stalno pod nasom paskom (tipa da netko stoji pored nje), a i nije to iziskivalo puno vremena - istisla je tubu i napravila fleku (dvije tocnije).

ne znam da li bi sve ovo islo pod kreativnost kad bi recimo kljucem na novom autu nacrtala nesto...bas fora. meni nije fora.

kanga - ona uvijek ima racionalu za svoje ponasanje (htjela sam vidjeti kako ce to izgledati), onda se sama kazni (da joj...oduzme mi i to - ono zlocesto ljudsko - sad cu te kazniti), pa racionalno dodje i isprica se poput najumiljatije mackice i ode ona opet u stetu.

netko je rekao da smo to odradili hladne glave - mos misliti, culo nas je pola sela, tek smo se kasnije skulirali.