mim, lako reci... nase NE je uvijek pod znakom ispitivanja i sa barem nekoliko zasto, ali,mozda...ponekad stvarno pomislim kako su to nekad stari rjesavali. demokracija je precijenjenaFlower, sa 6,5 godina bi morala znati da NE znači NE-pogotovo ako je izrečeno dva puta za istu štetu.![]()
kanga - rekla je da se ona sad brine o tome da fasada ne bude ofarbana i da ako bi to presli s zutom bojom nista se nece vidjeti - nisam znala jel da placem il se smijem![]()
inace ona je od one korisne djece - baci smece, pospremi krevet, voli raditi. rekla sam joj (da vidis mim kako sam te poslusala)- ja sam radila toliko min. na ciscenju sad bi bilo ok da ti meni pomognes, a ona - ja ti nisam rekla da cistis, sama si to izabrala. (da ne cita ona negdje JJ u prikrajku) no dogovor je pao. mada je bilo doista dosta price i objasnjavanja.
oduzet cu joj te bojice na neko vrijeme, majke mi hocu.
jako dobra tema...imali bi stosta reci.izludjuje ga cinjenica da nije u stanju rijesiti situaciju na drugi nacin, jer savrseno razumije da taj odabrani nije dobar.
i jako je se frustrira poradi toga.
no ovo je vec druga tema...
nisu metafore, ne kuzim sto je tu zbunjujuce :?"zločesti alterego" i "samokažnjavanje"