Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: ne odgojeno djete

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa

Moguće je, cure, ne dajte se malim uzurpatorima. Ili mi ili oni
    imas svakakve djece

ja vidim po svom djetetu. ono sto je njemu velika tlaka druga djeca jedva docekaju
    ili na primjer on je jako tezak u kuci, katstrofa jedna, al vani je on super i ja bi rado s njim stalno van negdje isla, al je problem u tome sto se on ne da iz kuce

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Naša M. ima sada tri godine i svaki odlazak u shoping je sada milina jer smo postigli dogovor,može izabrati jednu stvar koju želi da joj se kupi-s tim da mi postavimo nekakve granice u izboru ali kroz igru i zabavu-tako da uvijek bude zadovoljna.Sada aktivno sudjeluje u kupnji jer je počela primjećivati što i kako kupujemo pa stalno napominje,mama a ovo.... Ali nije uvijek bilo tako...sa godinu ipo dana doživjeli smo MM i ja pravi šok :shock: kad nam se u Mercatoru bacila na pod jer joj nismo udovoljili...došlo nam je da u zemlju propadnemo ali smo je podigli,ona se i dalje bacala MM u rukama,dizala ruke,ispružila se kao "letvica" i urlala je iz petnih žila. Pokušavali smo joj objasniti ali ništa ....kao da govorimo zidu...onda smo je spustili na pod,ona je naravno sjela a mi smo kao ne obazirući se nastavili kupnju...tada je naglo stala,kao da je postala svjesna svega oko sebe,zasramila se ljudi koji su nas gledali i dotrčala meni....Bila mi je tako slatka kad je rekla: mamice,posti!!!

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •