Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: menstruacija

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno menstruacija

sad sam tak zabrinuta.prije 16 dana sam imala menstruaciju i danas ujutro primjetim sukrvicu.kaj je moguće da opet imam mengu.još uvijek dojim,a i imam simptome kao kad trebam dobiti.jel netko imao slično?

majoslava avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

ja bih rekla ovako, vidi kako se stvar razvija...

moguce su nepravilnosti u ciklusu, jedna ko nijedna, ali ako se ne smiri treba provjeriti uzroke.

kontracepcija?
    implantacijsko krvarenje?

mozda pocetak nove menstruacije, malo ranije nego inace?

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja sam prošli ciklus bila u sličnoj situaciji kao i ti, samo što ja ne dojim!
    otprilike 15 dana nakon početka ciklusa, odjednom neka mučnina iz donjeg dijela trbuha, i stalno neka sukrvica. to je trajalo nekih 5 dana i onda je malo žešće krvarenje bilo prisutno jedan dan! pošto sam rodila prije 3 mjeseca uplašila sam se i otišla hitno kod ginića! on me pregledao i UZV-om, i rekao da je sve apsolutno čisto! dao mi je dabrostone da mi se menga ne bi poremetila, i došla je na vrijeme!
    ja sam to sama sebi protumačila kao neku vrstu čišćenja organizma!
    ~~~~~~~~~~ da i kod tebe bude sve super!

cisko-kid@net.hr avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

to mi je manje više sukrvica i onak me leđa bole kao kod menstruacije,i sva sam nervozna.možda je stres,a možda poremećaj od dojenja jer sam maloga prije par tjedana počela odvikavati od cice.i sad sam mu opet počela davati jednom dnevno i po noći.ali svejedno idem giniću.javi ću vam kaj je bilo.

bzara avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

javi obavezno...
    a evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!

kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Hm, a moj slučaj

dobila prvi menzis 3 ipo mj. nakon poroda, trajao 12 dana. Onda negdje 12. - 13. dan ciklusa počelo smeđe brljanje sa sukrvicom , povremeno krvarenje mi traje već 16-17 dana. Sve mislim stat će, lijena sam za otići doktoru ali morat ću.
    Ajd javi što je bilo s tobom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •