-
Kad više neznaš dal ima pomoći??????
Drage cure, sve bi vas molila koje znate ili imate iskustva da mi pomognete savjetom, mišljenjem s bilo čime.
Evo ovako dijagnosticirana mi je endometrioza još 2001 god. Prošla sam dvije laporaskopije i ivf postupkom na čuđenje dr.Jukića ostala trudna 2005. god.
Evo sada 2 godine i 8 mj. nakon poroda ponovno sam išla na laporaskopiju na kojoj mi je odstranjen lijevi jajovod, očiščena endometrioza sa oba jajnika, maternice, koju su vračali i u prirodan položaj, čiščena i sa mjehura, i zdjelice ali ostala je na crijevima.
Operacija je inače obavljena u Ogulinu 16.09. 10 dana nakon op. javili se opet užasni i jaki bolovi radi kojih sam opet hospitalizirana i nađen je hematom i opet ciste na desnom jajniku. Bolovi su bili tako jaki da sam primala dolantin(narkotik) koji čak nije ni pomagao.Zatim sam hitno poslana u Perovu na pregled i ultrazvuk.
Ultrazvuk je obavio dr.Despot i vidio je taj hematom i ciste, a pregled mi je radio dr.Ćorić.
E na pregledu sam ostala šokiran i plačući išla natrag za Ogulin.
Ukratko nalaz jako loš.Preporuča mi resekciju crijeva, da napravim cistoskopiju na koju idem sada 21.10, mri zdjelice i i,v. urografiju te napraviti ponovni plan operacije i najvjerojatnije da ču ostati bez svega, znači vaditi i materniju i jajnike.
E sada kolonoskopija mi je uredu, a daljnje pretrage čekam. Na magnetsku ču privatno u polikliniku Sunce.
Moj doktor kaže da pričekamo oko godinu dana i da bi me držao na Cilestu i Danovalu pa onda na op. i vaditi sve van.
I sve bi to bilo dobro da mi doktor Ćorić nije rekao da pošto mi je ta endometrioza več na crijevima da bi mogla ući u crijeva i krenuti dalje, da je možda i ušla u mjehur šta ću saznati nakon cistoskopije i pošto me znaju boliti bubrezi da je možda već i krenula prema njima.
I sada nisam pametna, dali vaditi sve odmah van, čekati neko vrijeme, i riskirati da ode tako daleko. Jer ipak dijagnosticirana je duboka zdjelična endometrioza IV stupnja.
Koga slušati, kamo krenuti, i šta raditi?????
A bolovi ne prestaju i na ketonalima sam od jutra do večeri, ne spavam od bolova i čekam dan da se probudim i da ne boli. Hoče li taj dan doći????
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma