linkovi slika i video iz 2007:
http://www.kras.hr/index.php?page=gallery
http://www.kras.hr/index.php?page=ne...ils&news_id=25
linkovi slika i video iz 2007:
http://www.kras.hr/index.php?page=gallery
http://www.kras.hr/index.php?page=ne...ils&news_id=25
ovo je genijalno, mi sigurno idemo... bar nas troje, ako se mm-u ne bude dalo.
Koliko , inače, košta karta za orašara?
Ajme, jeste vidjeli onu sličicu maskiranog lava koji drži malo dijete? Prekrasna slika, uokvirila bih ju, bez obzira kaj nije moje dijete, koliko je lijepa.
Nadam se da dijeljenje poklona neće biti kao na slikama, na nogama, strašna gužva...
Ako se dobro sjećam, prošle godine su bile 120 kn u parketu.babyboys prvotno napisa
A jel se znaju termini za Kraš?
A jel se znaju termini za Kraš'
i mi se guštamo na kraševu Slatku bajku, al su mi Ravnice na drugom kraju grada.![]()
Ima li netko da stanuje u blizini pa da nam uzme karte? Pliiiiz.![]()
Ja sam ti u Maksimiru, pa ću probati uzeti za tebe kad idem za sebe..(kako genijalno sročeno!)Imga prvotno napisa
Reci koji datum i koji paket ili pošalji broj moba na pp, pa te zovem kad ću biti u Bonbonjeri.
he,he, kad navale forumaške žene na tih par manifestacija...mogli bi si napraviti bedževe pa da se bar pozdravljamo
mi bi isto išle 13.12., jel ima možda kakav popust za grupu, pa ako je moguće da nas se skupi više?Linda prvotno napisa
cure, koje često idete u hnk, koja su vam se mjesta pokazala najbolja za djecu?
Nama je bila OK ta naracija, medjutim mali je imao nocne more od one scene zabljeg kidnapiranja Palcice koju su fakat surovo smislili - stave joj povez na usta i mrezu na glavu, pa Palcica iza toga place.Deaedi prvotno napisa
Dvaput se budio nocas tresuci se, da bi nas, nakon sto bismo ga probudili, ispitivao jel netko moze uc u nas stan![]()
A ja razmisljam o Baukacu...
Deaedi prvotno napisa
Guberina je super, i nije me smetalo kad je zaboravio tekst, no njegov glas jednostavno vise nije dovoljno zvonak i jak da djeci drzi koncentraciju - skuzila sam da su djeca pocela pricat cim je on stupio na scenu![]()
Sto se Krasa tice - jesu li dogadjanja svakoga dana od 5.12. do...??? U kolko h?
A sto se poklona prosle godine tice - dijelio ih je Djed Mraz nakon predstave - onak u naguravanju, bez neke posebne ceremonije.
Ja nisam malom kupovala poklon - previse mi je tog poklanjanja na sve strane u to vrijeme. Slatkise mozete na sve strane kupiti, a dobije se zivotinjsko carstvo cokoladica s ispisanim imenom (kojeg je svekrva bacila misleci da je pokvarena cokolada![]()
)
Mog je malog odusevljavala voznja vlakicem - jest da je u okolici tvornice, al vlakic je vlakic![]()
A nas (odrasle) je odusevljavala (nasmijavala) predstava Crvenkapice
![]()
![]()
A za Carobnjak iz Oza - da, samo na dan predstave, nazalost, se karte mogu kupiti - kaze zena da ima 5000 mjesta u dvorani i da nece biti problem dobiti mjesto![]()
Eto ekipo![]()
btw. Deaedi, mala ti je preslatka![]()
Linda prvotno napisa
Sva dobra mjesta su odavno rasprodana![]()
Bolje onda nemojte, mogao bi se prestrasiti scena iza zastora, u ormaru i sl.Mony prvotno napisa
Je, slazem se. Posebno na pocetku, onako je sve zbrzao, prilicno tiho i nerazumljivo. Ali i meni je bio simpatican.Guberina je super, i nije me smetalo kad je zaboravio tekst, no njegov glas jednostavno vise nije dovoljno zvonak i jak da djeci drzi koncentraciju - skuzila sam da su djeca pocela pricat cim je on stupio na scenu![]()
Joj, kad se toga sjetim, neka amaterska skupina, za umrijet od smijeha, ali bas je bilo simpaticno.A nas (odrasle) je odusevljavala (nasmijavala) predstava Crvenkapice
![]()
![]()
![]()
A za Carobnjak iz Oza - da, samo na dan predstave, nazalost, se karte mogu kupiti - kaze zena da ima 5000 mjesta u dvorani i da nece biti problem dobiti mjesto![]()
Ma da, za Trnoruzicu je bilo popunjeno ni 1/4 dvorane.
Hvalabtw. Deaedi, mala ti je preslatka![]()
![]()
Ja sam poglednom trazila tvog lavica, ali ga se sjecam jos onako malog u doktorskoj kuti prosle godine na maskenbalu, pa ga ovako velikog nisam uopce skuzila. Presladak je, i dosta je tebi slican.
Za klince je definitivno najbolji parket, i to što bliže pozornici, po mogućnosti bliže prolazu, pa eventualno padne i koji plesmamaduda prvotno napisa
Pogledala sam na HNK stranici- ove godine je parket za balet 125 kn.
Baš mi je žao da smo lani sve od reda odgledali, da smo bar nešto ostavili za ovu godinu![]()
Ok mališani su rasprodani definitivno, jel sam dobro shvatila..?
E sad me zanima za Kraš. Znači ulaznica je 20 kn po osobi, a ne mora se kupiti poklon koji tamo djeli djed mraz ili...?
Linda, hvala na informacijama![]()
sada na stranicama HNK-a vidim da su karte za parket od 1-6 reda 125, a od 7 dalje 110 i odlaze brzinom munje
moram brzo reagirati
Odgovor na prvo pitanje: ne, nisu rasprodane sve karte, samo one najbliže pozornici, uz prolaz... Dakle, za klince najbolje.domy prvotno napisa
A odgovor na drugo pitanje i mene zanima.I dodajem pitanje - karta treba i za malene?
Da, necemo sigurnoDeaedi prvotno napisa
![]()
Ma, je, al ona crvenkapica - joj, ne mogu ni upisat komentar jer mi se smije samo na pomisaoDeaedi prvotno napisa
![]()
Bas me zanima sta ce Kras ove godine smislit.
No, prosle g. im ni ona mala izvedba djecjeg pjevanja u predvorju nije bas bila za pohvalit.
No, djecici zanimljivo, pa sta sad![]()
Hvala - samo ne znam koliko mi je bas slican - imamo neke zajednicke crte, al je preslika tateDeaedi prvotno napisa
(sorry curke na offtopicarenju)
evo našla sam podatakmamaduda prvotno napisa
sa pauzom traje 2 sata i 15 min
Ne mora se kupiti paket koji daruje djed mraz, ali se mora imati karta za dijete.Jelka prvotno napisa
Teta tamo mi je rekla, dobro ne morate baš kupovati kartu za dijete od 6 mjeseci, ali ako hoda treba. Ja sam rekla da mi mali ima dvije i pol i rekla je da onda obavezno.
A i mislim, pa tko bi uopće vodio dijete od 6 mjeseci...
mamaduda prvotno napisa
:shock: I vasa djeca tolko izdrze (pa makar su i curice i vole lijepe haljine) ???
Uh, moj je prosle godine jedva izdrzao crtic i Djeda Mrazovo dijeljenje poklona u sklopu MM-ove firme (s tim da nije morao sjediti na mjestu cijelo vrijeme, mogao je pricat s nama itd.)
Dobro ste se usudile uopce ici s njima![]()
Ja I. gurnem cicu kad počne gnjavitiTo nam je tzv. eliksir dobre volje 8)
puno ovisi i kakvo je dijete, moja starija kćer bi mogla na kraj svijeta, već sa dvije godine je mogla na predstavu ili mališane, dok mlađa nema nigdje mira i još nema puno interesa za takve stvari, tako da je do sada išla jedino na mališane jer tamo ne treba biti mir i tišina
Biti ce navodno, neka predstava sa zivotinjama.Bas me zanima sta ce Kras ove godine smislit
bilbo, ljubim te!bilbo7 prvotno napisa
Javim ti se ovih dana kad uspijem usaglasiti naš raspored i raspored predstava. Jel' već negdje naveden? Nisam pažljivo čitala.![]()
si sigurna?mamaduda prvotno napisa
meni je jedna poznata rekla da traje nešto prek 1sat
kao taman za djecu
uh, bit će opet izlaska prije kraja :/
Zabrijala je, tamo ništa ne traje tek nešto preko sat vremena. Veli MM da završava u 10 i nešto sitno, znači traje čak 2 i pol sata.aleksandra70vanja prvotno napisa
jel poznato od kad će bit karte u prodaji?Deaedi prvotno napisa
Ne, još uvijek je sve obavijeno velom tajni.Romina prvotno napisa
uh, uh, uh
još mi je bilo čudno, ali ona je bila sa svojom klinkom
i kaže baš balet za djecu
a ja to prihvatila zdravo za gotovo
a joj bit će repriza crnog labuda i trnoružice![]()
Možda su došle tek na drugi čin.
Ma kakvi za djecu, samo za ultraizdržljive. Jedino što su ikada imali za djecu je ona opera "Ivica i Marica" prije par godina. Stvarno ne kužim zašto opet tako nešto ne naprave. Ili da makar to repriziraju. Kad se samo sjetim kakva sve s.... imaju na repertoaru, u gledalištu nikoga.
Na Ivicu i Maricu nisi mogao ući.
[quote="lucij@"]Ne, još uvijek je sve obavijeno velom tajni.[/quoteRomina prvotno napisa
Poznato je, poznato i to već par dana!!!![]()
Koliko taj događaj u krašu traje? sat ili više?
kojim tempom se održavaju te priredbe? svaki dan, samo vikendom? popodne, navečer?Jelka prvotno napisa
Orašar nije balet za djecu, ali puno djece gleda taj balet, možda zato...aleksandra70vanja prvotno napisa
Traje preko 2 h, ali ima pauza između.
I da, baš mi je žao što HNK nema u postavi Ivicu i Maricu (cijelu operu), mislim da bi itekako bila posjećena predstava (jer to i jest opera rađena za djecu). Ovako... preporučujem predstavu u Dubravi, jako je dobra, iako je skraćena![]()
mi idemo na Orašara, pa šta bude
bili smo gledali prošle godine Orašara (skraćenog) u izvedbi jedne baletne škole...curice su bile preslatke, svakakvih je bilo, i skroz malih i debeljuškastih..na momente su bile tak slatke i smiješne da sam se sva razgalila..Sofi je naravno bila ooduševljena
zato idemo na pravu stvar..a ak će poludit budemo izašle
Evo i info za Čarobnjaka iz Oza:
"cijena ulaznica za bajku ČAROBNJAK IZ OZA, za individualni posjet je 30Kn. Za organizirani dolazak (škole ivrtići) cijena je 25Kn. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni DS pri ulasku na priredbu. Za priredbu koja će se održati 25.studenog u 18h ima dovoljno ulaznica i ne treba ih unaprijed rezervirati"
koliko ti je stara curka? zanima me da li ćeš kupiti jednu ili dvije karte.sofke prvotno napisa
ja sam rezervirala dvije, moja M. je 5 godina, mislim si da će joj možda biti lakše da sjedi sama, a sada opet razmišljam da li će vidjeti, da joj neće biti prenisko
dvije karte, jer ako nema svoje sjedalo onda je drama, a uvijek mi nakraju sjedi u krilu
drugo sjedalo nam je onda taman za torbe![]()
eh da...ima 4,5
Nemam pojma, nije mi striček rekao na telefonu, samo da će biti puno priredbi.čokolada prvotno napisa
lucij@, Romina, odgovor vam je gore quotan, u vezi početka prodaje ulaznica.
ja orašara nisam gledala u kazalištu, gledala sam samo crtićtanja_b prvotno napisa
![]()
tako da ne znam
a ta cura mi je tako rekla
i da pravi zagrepčani tradicionalno svake godine idu s djecom na taj balet
lako prodati priču dotepencu koji bi htio biti zagrepčanin8)
Ja nisam ni crtic pogledala, al cemo malome uzet kompj. igricu za Bozic - po tanjinoj preporucialeksandra70vanja prvotno napisa
![]()
Oh my Godaleksandra70vanja prvotno napisa
![]()
ajme primitivizma....sad neću pogledati iz principa![]()
ma gle, pravih zagrepčana ima malo, ali zašto bi te smelo?
dali smo mi mali sa 15,5 mjeseci da idemo na tu predstavu od kraša :?
ne znam dali će se ona preplašiti djeda mraza
te karte od 20 kuna su po osobi (znači i za djecu i odrasle trebaju karte)
kupili smo karte za nedjelju za miffy - baš me zanima kako će joj se svidjeti :D
20 kn je po osobi ...ma ne vjerujem da ste premali.I prošle godine je bilo malih i velikih odnosno za svakoga po nešto
ali neznam dali će se ona preplašiti djeda mraza