Pokazuje rezultate 1 do 28 od 28

Tema: Dr. Ayoub, ima li tko iskustva?

Datum pristupanja
    May 2005

Početno Dr. Ayoub, ima li tko iskustva?

mi imamo... ne baš najbolja...

zanima me nešto više o njegovoj stručnosti kao dijagnostičara.

u sat vremena juniora su pregledala 2 doktora.

rezultat:

2 dijagnoze
    2 različite terapije
    1 zbunjena, izgubljena i razočarana mama
    1 istraumatizirano dijete

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

On je bio pedijatar mom bratu prije kojih 20tak godina. Tada je bio na glasu kao jedan od najboljih pedijatara u gradu. Inace je i alergolog.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

ajd, ovo je valjda malo umirujuće...

ima li još tko da zna/da je bio kod njega?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Mi nismo bili, ali jesu mnogi naši prijatelji i svi ga smatraju gotovo pa čudotvorcem - kad više ne znaju što bi, Ayoub spasi situaciju u rekordno kratkom roku. Svi ga jako hvale.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Da, i ja sam čula da ga hvale.

Samo malo mi je neugodno ići k njemu, radi Leine doktorice :/

A išla bih radi gužve, jer mi je koma kad nekad hoću doktoru a čekaonica je krcata.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Freja prvotno napisa
    svi ga smatraju gotovo pa čudotvorcem - kad više ne znaju što bi, Ayoub spasi situaciju u rekordno kratkom roku . Svi ga jako hvale.
    a čuj, kad daš 3 antibiotika+ventolin istodobno - naravno da 'spasiš situaciju' :/

mene zanima je li i inače sklon tolikoj količini lijekova (pogotovo jer dr. koja je juniora pregledala pola sata prije njega nije dala nikakav lijek) jer naš doktor ih daje kao krajnje rješenje... (nažalost, bila je subota i naš dr. nije radio, a do pon. popodne nismo mogli čekati...)

OK, rezultat je da je junior danas zdrav, što je najvažnije, ali... ne znam. bio nam je to prvi susret s njim, bio je prilično grub i netaktičan, i kao što rekoh dao dijagnozu sasvim suprotnu od doktorice prije njega...

sad mi je najveći bed otići našem doktoru - osjećam se kao da sam ga 'prevarila'.

ajd, nadam se da sam ga prevarila s jednim o boljih

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ne bih znala je li i inače sklon antibioticima, pa se tu ograđujem. Naši prijatelji su k njemu išli uvijek kad malecka nije mogla disati kako treba jer joj on čisti nos nečime što drugi pedijatri ne rade (čok-čok?). Uglavnom, u njihovom slučaju time spašava situaciju. Ta moja prijateljica je inače medicinska sestra i ona se jako pouzdaje u njega, a sama nije baš sklona antibioticima.
    O pristupu nisu nikad ništa komentirali, ni dobro ni loše pa ni to ne mogu komentirati.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Dr. Ayoub je specijalist za čok čok

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

U isto vrijeme!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa
    i naš pedijatar ima čok-čok, ali ne radi vikendom. zato sam i otišla kod dr.ayoub-a.

problem je u tome što je to napravio tako grubo da su junioru popucale kapilare u obje nosnice i išla mu krv van .

inače, do sada je čokiran barem 10 puta i nikad nikakvih problema.
    čak ni plača ni protesta...

otišli smo kod njega isključivo zbog čok-a, a izašli s cijelom kućnom apotekom...

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

:? to nije "obično čokiranje" ko kod dr. pedijatra? :?
    kako to izgleda? :?

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Nemam pojma, valjda je obično, nisu nit čokiranja svuda jednaka .. meni je rođakinja doktorica rekla da dr. Ayoubu svi vode djecu na čok čok, zato kažem da je specijalist za čokiranje .. evo vidiš da je i miha vodila dijete radi čokiranja.

miha nije valjda stvarno tri antibiotika? Kakav Ventolin je dao?

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

moja obitelj ima poduže iskustvo s njim.
    on je bio pedijatar mom bratu od rođenja (sad ima 24), i moja mama se "kune" u njega. s tim da je bitno znati da je moj brat alergičan na većinu antibiotika, vitamin c i takve sitnice... naravno da je ostao kod njega i sada kad ima ordinaciju opće prakse, kao i svi mi.

dakle, moja mama je s bratom vidjela više doktora od pola forumske populacije skupa, i na kraju bi se uvijek njegova dijagnoza pokazala točnom.

što se tiče pristupa, čovjek je direktan i odrješit, i ne bih ga opisala kao 'people person', ali mislim da se radi o tome što je toliko samouvjeren glede svoje stručnosti. daleko od toga da se meni to i sviđa.

ja sam strašno razočarana pedijatricom svoje kćeri, pa mi sve dijagnoze provjeravamo kod njega (hvala Bogu to je prilično rijetko), a kad mi se ne da petljati sa njom, odem direktno njemu i daleko od tog da dijeli antibiotike šakom i kapom. koliko smo mi imali iskustva, izbjegava ih davati, ali kad ih da, ne čeka nikakve pretrage.

a glede čok-čoka, ni mi ga nismo izbjegli. 2 puta koliko smo mi bili, isto joj je čistio do sukrvice, stao je jer ga je sestra upozorila.

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

miha nije valjda stvarno tri antibiotika? Kakav Ventolin je dao?
    klavax sirup + antibiotske kapi za nos + antibiotske kapi za uši + ventolin sirup :/

a što se tiče sukrvice i čok-čoka, kažem... R. je do sada čokiran bar 10 puta (u našoj ambulanti) i nikad nikakvih problema.
    ovo kod dr-ayouba je bio horor...

sad konačno razumijem postove nekih forumašica kontra čok-čoka

kod dr.jovančevića (i u suprotnoj smjeni kod dr.puževski) sestre to rade neusporedivo nježnije i efikasnije.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mm-ova cijela obitelj je kod njega i svi ga jako hvale pa smo i mi jednom otišli kod njega s malom
    za nekog kog se tako jako hvali sam bila prilično razočarana, ne sviđa mi se njegov pristup, Iskra je urlala ko luda kod njega (inače ne plače kod drugih doktora), i nisam imala dojam da se nešto ekstra trudio..... :/ ne znam , ne uljeva mi baš povjerenje....

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Zanima me jel netko zna radno vrijeme dr. Ayoubia? Imam broj ( 3733-678 ), ali mi se nitko ne javlja, a vidim da tu pišete da radi i vikendom pa ako sam danas fulala možda uspijem sutra otići.

Jel točno da se ne naručuje? Samo se dođe?

Eto,ako bi netko bio toliko dobar pa napisao radno vrijeme.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Kavin prvotno napisa
    Zanima me jel netko zna radno vrijeme dr. Ayoubia? Imam broj ( 3733-678 ), ali mi se nitko ne javlja, a vidim da tu pišete da radi i vikendom pa ako sam danas fulala možda uspijem sutra otići.

Jel točno da se ne naručuje? Samo se dođe?

Eto,ako bi netko bio toliko dobar pa napisao radno vrijeme.
    mislim da on radi dvokratno i subotom prije podne. Mi smo N. vodili 2x subotom, da ne moramo kod dežurnog pedijatra i relativno nam je blizu. I uvijek smo se načekali u čekaoni jer je uvijek gužva.
    Pedijatar je simpatičan (ali je on doktor obiteljske medicine) tako da u čekaoni bude onih od 7-77. Netko je spomenuo da je "majstor za čok-čok" a i je. I jedini kjeg sam vidjela da čokira i sekret iz grla (osim nosa). Ali da voli davati antibiotike i ventolin, voli! Već je poznat po toj terapiji.
    I mi smo ta 2x dobili ventolin sirup kao dio standardne terapije, ali ga nismo davali... Što reći? Iskustva mu sigurno ne fali, bio je i mj pedijatar .

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj emira prvotno napisa
    mj pedijatar
    = moj pedijatar

Kavin avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ok hvala na informaciji.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

jel to isti dr Ayoub ginekolog ili :?

Freja avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

To mu je brat.

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

aaaaaaa...tnx

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

[quote="miha"]
    miha

a što se tiče sukrvice i čok-čoka, kažem... R. je do sada čokiran bar 10 puta (u našoj ambulanti) i nikad nikakvih problema.
    ovo kod dr-ayouba je bio horor...

sad konačno razumijem postove nekih forumašica kontra čok-čoka

kod dr.jovančevića (i u suprotnoj smjeni kod dr.puževski) sestre to rade neusporedivo nježnije i efikasnije.
    Ovako je i s mojim nečakom bilo, oni su isto bili kod dr .A i bio je totalni horor

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Da li je netko od ODRASLIH bio kod Ayouba?

Ja bih otisla jer trebam recept za antibiotik, a nisam prijavljena kod njega (jel on samo privatnik), kako to funkcionira? Moze li on prepisati recept, pa da mogu kupiti lijek u ljekarni ili kako?
    Uglavnom ako hocu Silapen u ruke bez svoje dr., ne znam kako to postici.

U vrticu su dosta zarazeni beta-hemolitickim streptokokom grupe A (mojoj je pozitivan i bris nosa i bris grla), pa smo i mi roditelji napravili briseve i cekamo nalaze. No, misljenja ljecnika o kliconosama su podjeljena, ali JA HOCU antibiotik ako bude pozitivan, pa se pripremam kako to izvesti.

Hvala za svaku info.

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ja sam kod njega prijavljena, mm nije.
    u jednoj prilici nije imao vremena otići do svoje doktorice (u centru grada), pa sam ja nazvala Ayouba i primio ga je bez beda, koliko se sjećam, nije ništa platio, samo onih 15 kn što je bilo za recept.

najbolje ti je nazvati.

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

Podižem...radi li ovaj doktor kao dr. obiteljske medicine, dakle preko HZZO-a?
    Kako se njegovo ime i prezime izgovaraju? (Chaouki Ayoub)
    Koliko ima godina (cca) ?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj čokolada prvotno napisa Vidi poruku
    Podižem...radi li ovaj doktor kao dr. obiteljske medicine, dakle preko HZZO-a? radi kao doktor obiteljske medicine , ali mi se čini da trenutno ne prima nove
    Kako se njegovo ime i prezime izgovaraju? (Chaouki Ayoub) mislim točno tak kažu Ajub
    Koliko ima godina (cca) ?cca 47-55 bar sam ja tak stekla dojam
    !
    Posljednje uređivanje od jelena.O : 03.05.2012. at 14:34

ivana83 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Ima tko s friškim iskustvima kod dr. Ayouba? Beba mi nakon preboljenog bronhiolitisa konstantno ima sekret negdje duboko u nosu.
    Privatna pulmologica i pedijatrica u Klaićevoj tvrde da joj nije ništa, a ja muku mučim po noći i po cijele dane stražarim s fiziološkom i aspiratorima
    Nikako bolje. Po povratku iz bolnice je lijepo dobila na težini, ali sad je počela sve slabije dojiti

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •