Pokazuje rezultate 1 do 50 od 55

Tema: Limun

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Prije 2 godine sam stavila 3 limunove koštice u zemlju, niknule su biljčice, dvije su krepale, jedna je ostala i dalje raste, ali užasno sporo. Nakon 2 godine, biljčica je visoka nekih 3 cm i ima manje od 10 listića. Raste li limun tako sporo, ili ovom mojem nešto fali pa zaostaje u rastu?
    (Presadila sam ga u međuvremenu u veću teglu, računajući da mu treba više zemlje, ali ne primjećujem brži napredak)

Datum pristupanja
    Aug 2013

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    Prije 2 godine sam stavila 3 limunove koštice u zemlju, niknule su biljčice, dvije su krepale, jedna je ostala i dalje raste, ali užasno sporo. Nakon 2 godine, biljčica je visoka nekih 3 cm i ima manje od 10 listića. Raste li limun tako sporo, ili ovom mojem nešto fali pa zaostaje u rastu?
    (Presadila sam ga u međuvremenu u veću teglu, računajući da mu treba više zemlje, ali ne primjećujem brži napredak)
    Kako može imati uopće više od 2 lista s 3cm visine?
    I mi smo ove godine sadili limune iz koštice, niklo ih je oko 10tak. Najveća je visoka možda 10tak cm, najmanja 4cm. Prošlo je nekih 4 mjeseca.
    3 cm za 2 godine mi se čini puno premalo.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj tanja_b prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam sentimentalna i ovo tvoje pitanje me sjetilo na herr doktora, koji bi ti sigurno znao pomoci i imala bi predivan limun

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj shlede prvotno napisa Vidi poruku
    Kako može imati uopće više od 2 lista s 3cm visine?
    I mi smo ove godine sadili limune iz koštice, niklo ih je oko 10tak. Najveća je visoka možda 10tak cm, najmanja 4cm. Prošlo je nekih 4 mjeseca.
    3 cm za 2 godine mi se čini puno premalo.
    Listići su gusti i jako sitni.

Mislim da ću ipak pokušati s novom košticom

Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
    danas sam sentimentalna i ovo tvoje pitanje me sjetilo na herr doktora, koji bi ti sigurno znao pomoci i imala bi predivan limun
    Eh, otkad njega već nema...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •