Moj drugašić, jučer mi poslije škole mrtvo-hladno izjavljuje: dobio sam tri petice i jednu jedinicu!!! :shock:
Prvo sam mislila da se zabunio, ali poslije mi je točno objasnio da je bio brbljav za vrijeme engleskog i da mu je učiteljica upisala jednicu iz zalaganja "tintom u kvadratić" ...
Ne želim dramiti oko jedne jednice, ali nekako mi nije normalno da je već sada počeo dobivati jedinice, do sada nije nikada dobio ocjenu manju od četvorke, a i da je, ne bi se ljutila ako nešto nije znao, ali da dobiva jedinice zbog brbljanja i glupiranja, da si tako glupo kvari ocjene, to mi je neprihvatljivo. :/
Druga stvar koja me razljutila je bila baš ta njegova nonšalantnost kada mi je to saopćio...kada je shvatio da sam ja razočarana i ljuta onda se malo pokunjio pa smo porazgovarali malo o ponašanju na satu i ocjenama iz zalaganja koje mu itekako utječi na dobre ocjene koje ima i zbog kojih se trudi.
Jednostavno sam morala reagirati jer su učiteljice u boravku rekle da to uopće nije važno, a po meni on je tada dobio poruku da tako može opet.
Da li sam pretjerala?