Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Bubu kolica

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno Bubu kolica

Ima li tko bubu kolica i kako ste njima zadovoljni?
    Mi smo vidjeli u TL bubu kolica koja su gotovo ista kao i quinny buzz samo što su duplo jefitnija.
    U početku sam zapela za buzz, jer volim trokolice i uz to mi imaju lijep dizajn, ali velika prepreka mi je njihova cijena.
    Ova bubu kolica su mi se dopala i dizajnom i cijenom. Zanima me da li imaju malu cijenu jer ne nose markirano ime ili ima neka kvaka s tim kolicima?
    Hvala

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Dobrodosla na forum!

Govorit cu iz vlastitog iskustva..Bubu je smece..ak ti trebaju kolica za mjesec dva..onda ok..al na duze staze..
    Nama se skrisio kotac jako brzo, nismo planinarili s njima nego se samo vozili krasnim asfaltom zagrebackim..koji doduse moze ponegdje biti "brdovit" no..ipak..brzo je to krepalo.
    Kupljeno u TL.

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Za te nove modele nemam pojma. Toni je imala ona njihova lagana kišobran kolica s dva položaja (oko 250 kn). Bili smo jako zadovoljni, a trajala su bez ikakve greške pune tri godine. Puno puta sam skidala navlaku i prala i bez problema vraćala.

Karin avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj retha prvotno napisa
    Govorit cu iz vlastitog iskustva..Bubu je smece..ak ti trebaju kolica za mjesec dva..onda ok..al na duze staze..
    Takvo je i moje iskustvo. Ne znam za ova nova, ali mi smo za Marka imali ona masivna kišobran kolica koja idu u horizontalni položaj i imaju pripadajuću auto sjedalicu. Za AS se na pregledu ispostavilo da nema atest, pa smo se žalili u TL i zamjenili je uz nadoplatu, a sama kolica smo kratko upotrebljavali jer su bila koma za upravljanje, nije bilo šanse da ih guraš s jednom rukom, a i s dviju su zanosila na jednu stranu. A bila su i teška. Tako da smo se više manje nosili u nosilici i čim smo mogli prešli smo na kišobran kolica. Sad sam Tari kupila duga - Chiccova, isti princip ko gore opisana ali razlika ko nebo i zemlja - lako se njima upravlja, bes problema idu i kad ih guraš s jednom rukom i puno su laganija.

retha avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Jap..chicco je zakon! Mi imamo chiccova ona koja su 5i po kila teska i super su nam..eto vec dve godine. A u hr smo kupili ta bubu da ne moramo svaki put nosati bas svu opremu..

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Nemam iskustva s tim kolicima, samo da te pozdravim, vidim da smo na istoj lokaciji

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

:D Honey baš lijepo od tebe, tko zna možda smo i susjede.
    Nisam pametna kaj da napravimo. Tješim se da imam još vremena pa ćemo još razgledavati i pregledavati,
    Možda netko u međuvremenu i kupi baš ovaj model koji mene zanima, :D , možda su se poboljšali, hahahaha.
    Lijep pozdrav svima.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Mi smo kupili ova jeftina bubu i zadovoljna sam pola-pola.
    Jako su lagana i meni su iznimno praktična: košara je velika, imaju 3 položaja za spuštanje, mogu furati i stariju curu po potrebi.
    S druge strane, njima se stvarno teško upravlja i glupo se sklapaju.

Mislim da će ti izbor ovisiti o tome za što ti trebaju. Meni su super za skoknuti u park ili na tržnicu javnim prijevozom, jer su jednostavna i lagana. Ali ne bi ih nikad preporučila za intenzivno korištenje. Ne vjerujem da bi izdržala.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

ja imam bubu onaj najjednostavniji model kostala su nekih 140kn
    evo ova i sad dodu 79 kn :shock:
    kupila sam ih proslo ljeto da ih mogu nositi na plazu (inace imam pp venezia) i rekla sam si ak prezive tih 2 mj. dobro
    evo u upotrebi su vec godinu dana, prezivjela su i ovo ljeto i kamenjare i plaze i pjesak i nosanje u zagreb, voznju po gradu
    kotaci su na broju, ne stedim ih uopce

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I ja imam bubu, ona za 250kn, odlična su mi, preživjela su plažu i kamenje, na njima sam vozila teeešku torbu za plažu i kile i kile sa placa. Sada bi kupila još jedna da imam kod mame.
    TONI kako si skidala navlaku? Ja sam mislila da se ne može skidati.

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nasa su se na plazi strgala Pukla im je neka plastika oko kotaca.
    Ali moj ih je tata strucno popravio i sad opet voze k'o nova :D
    Samo nisam sigurna do kada. Eh, kol'ko para -- tol'ko muzike

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mi smo imali ona kisobran kolica od 250 kn i fala lijepa, vise nikad. katastrofa.

ako ces ih voziti po ravnom i asfaltu i ako ih neces puno koristiti, onda ok. ali rondanje po sljunku (dia ocito si imala vise srece) nemoguca misija.

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

a vidis felix, doduse ne znam dal su kotaci isti na modelu od 250kn i mojem, ne meni one prefektno voze po sljunku i pijesku, pogotovo za razliku od pp venezia gdje nema sanse da kotaci predju preko najmanjeg kamencica
    a ja imam dosta off road-a ovdje

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja imam bubu trokolicu, kupljenu ove godine prije oko2 mj. u ts. bila su 800 pa snizena na 500 kn.
    trebalo nam za na more, kupi dida..tovarila na njih svega, drndala po kamenjarima..
    lako se sastavljaju, nisu teska..
    zasad sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

U nekoliko zadnjih odgovora odlične kritike. Super. Korak sam bliže odluci da kupim bubu kolica, mada ova o kojima ja pišem nisu kišobran kolica. Slikica nemam, ali ako ih želite vizualizirati nešto suizmeđu Buzz i PP Skate. Dizajnom vrlo atraktivna. :D

Dia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

felix, gledala sam kotace na ovom drugom modelu (frendica ih ima) i nisu isti

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja ih vidjela po prvi put danas,i jako su mi se svidjela,nisam imala pojma da je od BUBU,i bas su jeftina.Kupis ih i dok idu idu,ionako ces za koji 8-9mjeseci preci na kisobran kolica,

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

mi (još uvijek) imamo ona vulgaris kišobran kolica od bubua. ja ih kupila isključivo da mogu od auta do plaže nakrcat loreine stvarii sav ekvipment koji sam nadobudno vucarala sobom. ona je u njih sjela točno 3 puta. i onda sam skužila da mi ne tribaju ni kolica ni toliko stvari. i od tada mi stoje spakirana.

ovu trokolicu sam vidila u TL i izgleda mi predivno. jedina mi je zamjerka na kola koja mi izgledaju malena (u odnosu na našu trokolicu koja ima stvarno velika kola, pa možeš s njom di ti srce poželi).
    možda se stvarno i isplate kupit :?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Eci, sori, nisam gledala na post a nisam dobila obavijest da je odgovor postan. MM je skinuo više puta navlaku s tih kišobran kolica i uredno sam je oprala u mašini na 30.
    Kupili smo tu trokolicu bubu - onu s velikom košarom. Ja sam bila malo sumnjičava zbog cijene u odnosu na slične modele, ali su se MM i Toni oduševili. Mogu reći da je skroz ok. I na nju se može bez problema, savršeno sjeda, montirati autosjedalica MC od 0-13. Mi smo takvu vožnju prerasli, ali nam je prodavačica pokazala.
    Ako potraje kao kišobran kolica, ja super zadovoljna.

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Toni i ja sam isto planirala takva kolica kupit,ali me još samo zanima jeli se skida sjedalo kao u maxi cosi-a kad se sklapaju?

Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

S trokolice se ne skida sjedalo, a kad se sklope stoje onako uspravno. Ja sam s njima zadovoljna.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Cure, jel se spušta naslon na bubu 3 kolici ? Da li su sklopljena velika kao i zapp ? Jesu teža od zappa?
    Uzela bi njih samo ako im se spušta naslon, jer mi je to na zappu najveća mana.
    Pomozite!

Eci avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Spušta se. A za ostalo ne znam, ali ima ih jedna cura u parku pa sam vidjela malca da spava u njima. Najbolje da odeš do dučana, pa pogledaš.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Hvala Eci
    sad sam malo proširila izbor jer mi gepek i nije premali kao što sam mislila :D
    ionako nisam baš ljubitelj 3 kolica )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •