Pa probaj - možda nađeš tržište... Kaj fali ideji? To kaj se netko prije sjetio??? (no hard feelings)NanoiBeba prvotno napisa
Ako bude bolja, samo naprijed! Iako mislim da AZOO ili MZOŠ mora odobriti takav materijal. (Ovdje ću prekinuti, jer već zadiremo u temu koja je daleeeeko od akviziterstva.)
Inače, mnogi roditelji doma vježbenice rade sami (pa i ja - i ne pada mi na pamet to prodavati) ali ima i mnogih koji nemaju tu mogućnost, ili nemaju vremena. Mi smo djetetu kupili udžbenik matematike drugog izdavača (sin je to sam tražio) i koštalo je ipak više (45 kn + 35 kn radna bilježnica) nego vježbalica. Mi svoje zadatke za vježbu doma radimo ZAJEDNO (djeca i ja) i takve radije rješavaju nego kad dobiju gotovo.
Slažem se da bi cijena vježbenica mogla biti pristupačnija. I više mi se sviđa ovakva opcija da sama odlučim da li nešto kupiti ili ne, nego kad dobijemo nalog da moramo kupiti dodatni nastavni materijal (dali smo za to i za jednu kaz.predstavu cca 200 kn). Za dobru je svrhu, ali opet... volim mogućnost izbora.
Natrag na temu - možda bi se s akviziterima moglo dogovoriti da dođu NAKON RODITELJSKOG da se ne ometa nastava, a da roditelji ipak dobiju uvid u to prije nego su djeca donijela letak ili knjigu.