ja sam glasala za!
i htjela sam rodit uz epiduralnu al spletom okolnosti, rodila bez..bolnica nema anesteziologa pri radjaoni.
mislim da je odluka tvoja.
sad sam ponosna sto sam rodila bez epiduralne jer bi u mom slucaju to bila indukcija..pa sam se zadnjih 2 dana i premisljala..
da skratim, drago mi je da je ovako ispalo..

Odgovori s citatom
),napokon pristajem na epi da uspijem predahnut od bolova i izgurat bebu.
ja sam mislila da nikad ne bi uzela epiduralnu, a na samom porodu mi je lijecnik odmah sugerirao na pregledu da sam jako osjetljiva iznutra (jer me samo pregled prestrasno bolio) i da mi on sugerira da je svakako uzmem..i dalje nisam mislila uzeti medjutim trudovi su postali jos intenzivniji i bol je bila prestrasna- trudovi jaki, a mali razmaci pa se nisam stizala ni odmoriti izmedju. Na kraju sam molila da mi je daju i spasila me jer sam zadrzala snagu i cim je prestala epiduralna i kad sam dobila drip sam jako brzo mogla istisnuti bebu..naravno, bitno je da anesteziolog bude dobar..u petrovoj je stvarno zena bila super, nisam imala bas nikakvih nuspojava..da idem sljedeci put opet bi napravila isto, probala bi bez, a ako bi bio isti scenarij opet bi uzela