Citiraj anchie76 prvotno napisa
Ja cu vam samo reci da zavim svakoj od vas koju ceka porod. Porod moze biti toliko divno i osnazujuce iskustvo da je to totalno nevjerojatno. A ona bol koja ima svoju svrhu, i kad dijete izadje i u milisekundi nestane bol i nastupi hrpa hormona srece - ihaaaaj, nema boljeg osjecaja na svijetu. Totalna ekstaza. I stvarno je steta propustiti to zbog lijekova.

Zavidim svakoj od vas, i iste sekunde bi se mijenjala s vama, samo da jos jednom osjetim taj feeling samog izlaska djeteta
upravo tako! ne može se ljepše reći...

ja sam umirala od straha pri pomisli na bolnicu (nažalost pokazalo se prilično opravdano), strana lica koja slušaju, a ne čuju...
da sad krećem ponovo bila bih puuuuuno glasnija i jasnija i pokušala zaobići sve intervencije.

rodila sam bez epiduralne s (navodno malom dozom) dripa, dugo je trajalo, ali sam se cijelo vrijeme dobro osjećala i brzo oporavila (iako sam rađala s prilično visokom temperaturom - doba gripe, pretpostavljam da sam je pokupila od mm). još uvijek me srce boli što porod nije bio prirodan i samo moj...