Evo, ja sam rodila u lipnju. 24 sata prije samog poroda sam dobila lagane trudove. To je bilo ujutro u 6 sati. Odradila sve taj dan, navečer otišla na rođendan djetetova kuma. Nakon ročkasa otišla u bolnicu. U 23 h sam bila u boksu. Otvarala sam se super. Sama bez dripa. U neko doba ( oko 3 ujutro ) me počelo jače boljeti i malo sam se bojala jer sam bila prvorotka. Kako je MM bio sa mnom, nisu me često obilazili. Od straha i neznanja koliko će to dugo trajati i hoće li se bol povećevati, zamolila sam epiduralnu. Dali su mi je , a onda me pregledali. Bila sam 8 cm otvorena. Rekli su da je inače ne daju kod 8 cm ali kad su je već dali, nek se malo odmorim uz nju. Dali su mi jednu majušnu dozu. Po meni je to odlična stvar. Odmorila sam se i zadnjih sat i pol imala snage bez problema odgurati porod. No, da sam znala da će epiduralna malo usporiti porod, možda bih se strpila i progutala bol. No, to ti je to kad ne znaš jer nemaš pojam o porodnim bolovima. Meni je epid. bila ok, bez kasnijih poteškoća, glavobolja, ičega. No, drugi put bih(ako bude kao ovaj put) pokušala bez. Ja nisam protiv epiduralne.