Vidi rezultate ankete: da ili ne
- Glasači
- 239. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
-
Tek sad citajuci svoj post vidim da se zaista moze grubo protumaciti. Nije mi bila svrha biti gruba
Svojim postom sam samo htjela uputiti na price koje pokazuju koliko porod moze biti lijep, i kako je to priroda zamislila u svojoj sustini. Cisto kao smjer u kojem da se krecete da bi otklonile strah.
Ja razumijem taj strah od poroda, pa pobogu ja sam sama za vrijeme trudnoce barem 100x cula pitanje "jel te strah poroda?".. hebemu misa, i da me nije bilo strah, nakon 100 put istog pitanja, pomisli covjek "a mozda bi se i ja trebala bojati?" Pa se onda bojimo a ni neznamo cega se bojimo, al svi nas pitaju dal se bojimo, pa to onda samo potencira da se stvarno necega trebamo bojati 8) Razumijem u potpunosti vase dvojbe i dileme, bijah tamo...
Ja cu vam samo reci da zavim svakoj od vas koju ceka porod. Porod moze biti toliko divno i osnazujuce iskustvo da je to totalno nevjerojatno. A ona bol koja ima svoju svrhu, i kad dijete izadje i u milisekundi nestane bol i nastupi hrpa hormona srece - ihaaaaj, nema boljeg osjecaja na svijetu. Totalna ekstaza. I stvarno je steta propustiti to zbog lijekova.
Zavidim svakoj od vas, i iste sekunde bi se mijenjala s vama, samo da jos jednom osjetim taj feeling samog izlaska djeteta
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma