meni je isto porod u bolnici bio super izuzev neke sestre koja je komentirala kad sam jauknula: "joj ti nece pomoci", a meni je doslo da je pogodim tavom o glavu 8) dobila sam epiduralnu koju cak nisam ni htjela prije poroda, a na kraju mi je bilo drago kad sam je usred poroda trazila jer su trudovi bili jako intenzivni i sacuvala mi je snagu za kraj..nisam imala nikakve efekte niti sam osjetila nesto kad su mi je davali..bitno je da je anesteziolog dobar i da zna dozirati..mislim da je stvarno svaki porod individualan i ja cu opet sljedeci put roditi u petrovoj, samo se nadam s muzicem pokraj jer je ovaj put bila inkubacija zbog meningitisa..isto kao sto je netko rekao gore se ne sjecam pola trudova, razmisljala sam samo da ih prodisem i izdrzim do kraja..sve u svemu bilo je bas lijepo, doktori i sestre su bili super...ja sam inace nakon poroda zavrsila s kronicnom anemijom, predlagali su mi transfuziju krvi, ali sam radije uzela infuziju zeljezom...da nisam radjala u bolnici uopce ne znam kako bi to sanirala :/