Vidi rezultate ankete: da ili ne
- Glasači
- 239. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
-
ja nisam uzela epi, nisu me ni pitali.
ovdje neki govore da beba i rodilja doktorima nisu na prvom mjestu. budući da na ovom forumu često nailazim na loše kritike za doktore, moram iznijeti svoju priču. ja za doktore u riječkoj bolnici imam samo riječi hvale. imala sam nekih problema u trudnoći o kojima mi je još uvijek teško govoriti. ali da nisam naišla na jednog doktora u bolnici, ne želim ni pomišljati šta bi bilo, a tek da sam čitala samo forume, i stalno mislila kako su doktori glupi i ne znaju ništa, čini mi se da moja sreća ne bi sada spavala u krevetiću kraj mene.....
uglavnom, došla sam u rodilište na kraju smjene, pregledao me jedan dr., rekao da sam odmah za rađaonu, ušla sam u boks, sestra me pitala da li mi može dati minimum dripa jer mi je plodna voda zelena i na taj način bi malo ubrzali stvar. ja sam ta koja sam dozvolila, nije mi nitko na silu davao drip, došla je druga smjena, onaj prvi dr. je ostao još barem sat vremena nakon svoje smjene, dok nije vidio da sam se još otvorila i da je sve ok, došao čovjek do mene i lijepo me pozdravio i rekao da mu smjena završava i da on mora ići, da se držim, da će sve biti u redu. ovaj drugi doktor mi je rekao, čujte gospođo, vodenjak ne puca sam, voda je zelena, ja bih vam prokinuo vodenjak. da li se slažete? ja sam opet bila ta koja sam dozvolila. i nisam ni skužila da je to napravio. a primalje su jednako dugo/kratko bile pored mene koliko i doktori. najviše sa mnom je bio MM.
želim reći da mi je jako tužno što po forumima stalno nailazim na negativna razmišljanja o doktorima, ispada kao da je to pravilo, a zapravo zaista ima predivnih doktora.....a o njima se premalo priča i gotovo sve žene u rodilište ulaze sa nepovjerenjem i strahom da će dr. nešto krivo napraviti. a ne bi tako trebalo biti. u rodilište bismo sve trebale ulaziti sa smjehom na licu, jer idemo napraviti nešto najbolje u životu - donijeti predivno biće na svijet.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma