Citiraj vissnja prvotno napisa
Ne verujem da je baš moli, mislim ono: dete, preklinjem te, izađi. Bar ja tako ne radim, ali se za neke stvari ubeđujem, nudim ovo i ono..... Zašto? Zato što 90% stvari u toku dana moram da joj uradim na silu, a to mi je već malo :/ Da je to samo vađenje iz kade, to je presvlačenje bar 2 puta dnevno, oblačenje za napolje, sedanje u kolica, izlazak iz kolica, kad ja idem u wc, kad joj ćaća odlazi na posao, za spavanje...... Zato tražim druge načine a ne da baš sve bude na silu i uz vrisku.
Točno je tako.
Pokušavam izbjeći konflikte kada god mogu.Naravno ima stvari u kojima nema kompromisa.Naprimjer AS.I nakon 20 mj sjedenja u njoj i dalje se dere kada joj vežem remene.
Stvar je u tome da je jednostavno tvrdoglava.Sve je borba s njom.
I ne mislim da negdje griješim jer s gujdićem je to sasvim dobro ispalo.
Objasnim,dogovorimo se i on prihvača.Ako se ne ponašamo lijepo onda se ispričamo.I on ali i ja.Mirni kutak za smirenje i ukidanje privilegija ( gledanja crtića ) smo morali primjeniti možda tri puta do sada.
A s njom jednostavno ponekad ne znam kako da se postavim.NE za nju nije riječ koja nešto znači.Zapravo je...NE joj znači,gledam te u oči i radim po svom....Odvlačenje pažnje na nešto drugo ne pomaže.Ima memoriju bolju nego krdo slonova.A u kaznu u toj dobi ne vjerujem.I kako se onda postaviti??? :?