Radi se o slijedećem: Tin je prošli mjesec počeo kašljucati, iz nosića je išao prvo proziran zatim zeleni šlajm.
Doktorica nam je prvo dala Panatus sirup i Garasone kapi..kako nakon tri dana nije bilo promjene na bolje prebacili smo se na Fluimukan i Garasone.
Kada ni nakon te terapije nije bilo nikakvih pomaka dala nam je Klavocin koji smo popili bez ikakvih rezultata. Nakon toga ponovno slijedi red Fluimukana i Garasone da bi konačno to nekako prošlo.
Prošli tjedan, u srijedu samo 5 dana nakon što se smirilo ono od prethodnog mjeseca, krenuli smo opet iz početka..znači kašljucanje koje je prešlo u kašalj i iz nosića odmah nakon dva dana zeleno žuti gusti šlajm.
Jučer smo dobili kao terapiju Flonidan i Pholcodine nakon kojih sam cijelu noć provela pokušavajući smiriti curenje iz nosa. Jutros sam opet otišla s njim do doktorice, dala mu je injekciju Solumedrola...
On nema temperaturu cijelo ovo vrijeme, ali nije mi jasno...daju li se lijekovi protiv alergije ovako, na pamet? Daju li se lijekovi protiv alergija i kada iz nosića curi gusti, zeleni šlajm? Nikada prije nije imao ovakve simptome tako da zaista nisam pametna što sad...što dalje?
Vidim da opet nema nikakvih pomaka na bolje, on je razdražljiv i promukao.
Sutra smo naručeni za kontrolu...
Pitala sam zašto nam ne napravi bris nosa, ali dobila sam odgovor da nema potrebe. Ne bih se željela posvađati sa doktoricom jer sam do sada bila izuzetno zadovoljna, ali bojim se da će sutra biti svega ne bude li mu bolje.
Više sam vam se izjadala nego što sam nešto pametno pitala, ali lijepo molim mame koje imaju više iskustva sa tim lijekovima i alergijama da mi pomognu savjetom.