evo moram napisati par rijeci o rijeckim vrticima i nasoj drzavi jer sam jaaaakonaime...starija mi je uspjela upasti u vrtic ali ne onaj koji smo htjeli i dali zahtjev nego drugi koji je puno dalje od mog mjesta stanovanja i naravno i skuplji....ali ajde stavili smo ju tamo neka se igra neka krene u vrtic sa vrsnjacima.........e sada kada su bili upisi isli smo na postenje i predala sam istinite papire (ne kao neki ali....)da sam na birou jer nemogu naci posao dok mi djeca ne krenu u vrtic.......sada su mi javili da ima jedno mjesto za mladu za jaslice ali na pecine u veseljko a ja na trsatu :/ al dobro prihvatila ja i to ...neka krene i mlada u jaslica a ja u potragu za poslom......da bi me danas zala gda.....da je doslo do zabune i da ima moje papire od upisa pred sobom i da vidi da ja nisam zaposlena i da mi djete ne moze ici u jaslice dok se ja ne zaposli
![]()
e pa sada treba biti pokvaren i lagati i naravno prevariti upravu u rijeckim vrticima ,nabaviti potvrdu od nekog prijatelja da "radim"kod njega pa mi djete moze ici u vrti i u jaslice.....mislim stvarno di toga ime osim kod nas i .........izgleda da ipak postenjem vise nemozes nista postici samo ispadnes glup i naje.......evo morala sam izbaciti to iz sebe jer sam jako ljuta i razocarana...jer mnogi su upali u vrtice i jaslice na takav i takav nacin jer kao rade a ako ides na postenje evo ti ga na pa cekajte do mozda nove godine mozda novih upisa pa ako se otvori koje mjesto kada dodete na red mozda cemo vam upisat djete........katastrofa.......................