Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
Citiraj no@ prvotno napisa
neprihvatljivo mi je mišljenje da bi škola u bilo čemu trebala zaostajati za bankom. i kada se radi o uređenosti i opremljenosti interijera i kada se radi o uljuđenom ponašanju i odijevanju zaposlenika tih dviju ustanova.
da ne govorim da su zaposlenici škola u prosjeku ipak obrazovaniji od onih u bankama..
bit ću fina, pa neću odgovoriti evo i tebi , ali ti si postavila tu usporedbu. i još neuniformiranost svrstavaš pod zaostajanje. umjesto nepredovanje.
stvarno ne vidim razloge da ne budeš fina.
usporedbu je postavila ana.m i ona govori o većoj i manjoj ležernosti u oblačenju u te 2 ustanove.
ja u citatu koji navodiš nigdje ne svrstavam neuniformiranost pod zaostajanje. i takvo nešto mi ni u ludilu ne pada na pamet.
"zaostajanje" se odnosi na materijalni standard koji se poprilično razlikuje u bankama i školama, redovito u korist banaka (barem u HR). ja zaista ne vidim razloga zašto npr neka škola ne bi imala jednako kvalitetan namještaj i kvalitetnu informatičku opremu kao i banka?!!
slaba održavanost naših škola (u mojoj recimo redovito prokišnjava krov na više mjesta kada kiša pada, a pitam se je li slično i u bankama?),još slabija opremljenost (da ne nabrajam standardna pomagala kao što su kreda, ploča, spužva) vjerujem ima itekako utjecaja na ležernije odjevanje učitelja od zaposlenika u bankama, zar ne?