-
uopće ne vidim problem pirsane obrve :?
puno veći problem,kojim se nažalost škole,dakle i njihova vodstva,vrlo malo bave,su loši i neprirpremljeni profesori koji su se zakopali u svoje škole i čekaju penziju :/
ja sam sportski tip,u školu odlazim u trapericama,dolčevitama,traper jaknama i skečersicama...nije mi palo na pamet drugačije,to sam jednostavno ja
no s druge strane mi nije palo na pamet u školu doći masne kose,bez imalo šminke,s poluoguljenim lakom za nokte i sl
ne mogu zamisliti svoj odnos sa djecom kroz neku distancu...oni mene uvijek mogu pitati stvari koje nemaju veze s predmetom,ali imaju s njihovim životom ....minuta-dvije neće dovesti do propasti svijeta
tako uvijek prokomentiraju ako imam novu frizuru ili neki komad robe koji se njima sviđa...hoću reći ne boje mi se obratiti...zato mi se ne skanjuju obratiti se i tražiti razgovor u četiri oka ako imaju problem,bilo je tu već svega...i straha od trudnoće,i ljubavnih problema,i problema kod kuće...a da mi autoritet i disciplina nisu bili upitni
ne volim profesore starog kova...distancirane mastodonte iza katedre koje boli briga što se događa u dječjim glavama...ja taj posao tako ne želim raditi,s pirsom/martama ili bez njih
na čuvanje trudnoće sam otišola 31.3 ,i djeca su upamtila kad mi je rođendan i pojavila se sad u rujnu na mom kućnom pragu s bombonijerom i ružama...baš su me dirnuli,i još jednom me podsjetili na stvarno poseban odnos koji profesori i djeca mogu imati...ako se potrude
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma