i saga se nastavlja. ta visokopozicionirana osoba mi je danas dosla i odmah pocela "mislim da smo se ti i ja dogovorili neke stvari!". ja velim da se nismo nista dogovorili. i onda šok: "i jucer sam te vidjela sa piercingom!". za napomenuti je da ja srijedom NEMAM nastavu. ali sam prolazio kraj skole, pa me valjda onda vidjela. samo sam hladno rekao "u svoje privatno vrijeme cu raditi sto ja zelim". bijesno je izletila iz zbornice i zalupila vratima. i mislim se ja.......wtf?!

i onda jos jedan šok......dodje meni ravnateljica i krene sa pricom kako su njoj roditelji medicinari i da zna da je glava puna zivaca (a koji dio tijela to nije?!)...i kako to moze imati dugorocne posljedice na neke zivce......samo sam je zbunjeno gledao i rekao da s obzirom da piercing imam 8 godina i da je sa menom sve u redu, onda ne vidim razloga da neki zivac naglo poludi. na sto ona meni veli da mogu dobiti infekciju mozga! btw, to je rana koja je zatvorena vec 8 godina. koja infekcija?! po toj logici onda ni zene ne bi smjele imati nausnice zbog infekcije nakon xx godina?! a onda ipak provala stoljeca......."to je izraz frustracije samim sobom!"......valjda je vidjela da sam na to vec poludio i rekla "pa da, muskarci su tome skloni. zbog svoje isfrustriranosti cak i bradu pustaju da bi sebi bili ljepsi!". htio sam samo priupitati je li njena nova frizura i bros na vesti izraz isfrustriranosti (ipak su to neke stvari koje radimo da bi bili ljepsi)? moram priznati da mi je ravnateljica totalno pala u ocima.