Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Crveni pupak

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno Crveni pupak

Mom sinu je već nekoliko dana crven pupak. Zapravo više ružičast nego crven. Čim sam primjetila, počela sam mu prašiti s Bivacyn praškom. Nakon toga se crvenilo malo povuklo, ali ne do kraja. Danas mu je opet više ružičasto. Trebam li se zabrinuti ili je to normalna pojava koja će brzo proći?

vidra avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

da nije od pelena :/

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

možda su gljivice. Pupak moraš uvijek dobro obrisati ( nježno ) jer može ostati vlažan a to je super područje za njih. Nisam sigurna al čini mi se da sam ja pupak mazala s plimicolom. Ak su gljivice to ti može potrajat malo duže, niš strašno, nježno ga čisti i pitaj u apoteci s čim da namažeš ( još bolje pedijatra ).

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Prije nekoliko dana smo nabavili vuneni soaker a do tada smo koristili PUL-ove.Da ga nije to možda iziritiralo?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: Crveni pupak

I nama je u posljednje vrijeme nekad ružičast, nekad crvenkast (unutra). Ja mislim da ona dira svoj pupkić rukicama dok sjedi na tuti u vrtiću. Par puta je i neka krastica iznutra ispala. Hm, nije mi baš to drago, ali ne primjećujem da je boli, pa ne diram previše. Nakon kupanja poprskam za dezinfekciju i namažem pomalo Bepantenom ......

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj veda2804 prvotno napisa
    Prije nekoliko dana smo nabavili vuneni soaker a do tada smo koristili PUL-ove.Da ga nije to možda iziritiralo?

ja ovo niš ne kužim :?

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

tajchi73, vunene gaćice za platnene pelene. vuna zna iritirati. neću mu ih sad neko vrijeme stavljati pa ću vidjeti. I dalje ću dezinficirati i prašiti.

tajchi73 avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

[quote]
    Citiraj veda2804 prvotno napisa
    tajchi73, vunene gaćice za platnene pelene.

sad mi jasno .

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Drage mamice, molim Vas za savjet
    moj sin ima 8 mjeseci, vec mesec dana imamo problem sa crvenilo u pupku, radili smo bris - ispala je stafilococa aureus, dobili smo Cefaclor sirup i rekli su nam da tretiramo pupak sa 3% hidrogenom i Byvacin sprejom, ali crvenilo jos je tu molim Vas ako itko ima iskustvo sa ovom nek pishe jer sam sasvim poludela ovih dana vishe neznam shta da radim......
    p.s. ja se izvinjavam na moj hrvatski, jer sam iz Makedonije.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

pitanje..

kako znate da su gljivice?

s. ima 18mj. pupak su joj palili kad je bila beba, ima cudan pupak, davno je pedica rekla da je to takav.
    tek kad ga namocim hidrogenom, onda se u potpunosti otvori i ispod ima kuglicu koze.
    par puta se na odredjene platnene pelene znao zacrveniti, ali samo onako, ko da je iziritiran. sad je bio krvavo crven, ali nije bilo krvi, i smrdi. izgleda identicno i smrdi identicno kao sto je starijoj uho nakon busenja kad nije zaraslo do kraja i ono "smece" koje zna biti u rupici od uha (takav je smrad).
    kad sam ga cistila mala nije pokazala da je boli ili pece, al me zabrinulo.

najradje bi nazvala patronaznu, no ne znam uopce da li je mogu zvati s obzirom na dob, ili moramo ici pedijatru. ili ne trebam reagirati :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •