-
-
ja prvo namočim marelice nekih 15ak minuta i onda ih kuham u toj istoj vodi nekih 20ak min,ja inače radim suhe marelice s jabukom ili s nekom žitaricom,bit je da suho voće malo namočiš i onda skuhaš
-
-
Možeš ih i namočiti u vodi preko noći, onda super omekšaju.
-
Ja sam iz izmiksala, ali jako su slatke...nije ih htjela. :/
-
Administratorica
pomiješaj s jabukom ili s rižinim pahuljicama ili grisom...s nečim što nije preslatko.
-
Ja sam napravila kašicu od skuhanih suhih šljiva i jabuke. Ali šljive sam pasirala zbog kožice.
-
E pa da, mora se pomiješati. ili prokuhati da se izgubi taj silni slad.
-
Kad se može početi sa suhim voćem?
-
ja sam suhu šljivu (jednu) kuhala zajedno s prosom i amarantom. sve u istoj vodi. 45 min. i onda smiskala štapnim.
-
probaj i malo lanenih sjemenki dodati.mi smo imali takav začep ko nikada,stolica ko zečji drekec,kuglice suhe,čak mu je i guza krvarila.desilo se nakon uzimanja sirupa vitaminskog.uglavnom,sve smo koristili,čak i onaj sirup od smokve i šljive ali niš,dok nismo doslovno u sve strpali lanene sjemenke.to nas je spasilo.
-
ja sam ih kuhala dok ne omekšaju, a miješala am ih najčešće s žgancima. Nekad je pomoglo, a nekad ne...
-
Osoblje foruma
kuhala sam ih dok nisu omeksali i zgnjecila vilicom. uredno sam ih kuhala zajedno sa raznim pahuljcama (rizine, zobene, razene, psencne, kukuruzne...).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma