Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Dijete koje sve liže, pomoć!!

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Dijete koje sve liže, pomoć!!

Dobro jutro! Da li itko ima iskustva s djecom koja apsolutno sve predmete ližu.... Radi se o djevojčici koja ima 4 godine, ne priča, ali sve do čega može doći poliže cijelo i baci i ide dalje... Neki simptomi autizma su prisutni, ali ne svi... molim Vas za pomoć... Hvala!

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Malo sam zbunjena tvojim nickom, jesi li ti mama djevojčice ili njena odgojiteljica u vrtiću (ili negdje drugdje)? To pitam jer me zanima što bi mama rekla ako je ovo drugo slučaj.
    Znam da postoje neke gorke djeci neškodljive tekućine kojima se nešto može premazati tako da djetetu zasmeta taj okus pa više neće dirati. Sjećam se da je šogorica tako mazala nokte mom nećaku i odvikao se od grickanja noktiju.

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Malo sam zbunjena tvojim nickom, jesi li ti mama djevojčice ili njena odgojiteljica u vrtiću (ili negdje drugdje)? To pitam jer me zanima što bi mama rekla ako je ovo drugo slučaj.
    Znam da postoje neke gorke djeci neškodljive tekućine kojima se nešto može premazati tako da djetetu zasmeta taj okus pa više neće dirati. Sjećam se da je šogorica tako mazala nokte mom nećaku i odvikao se od grickanja noktiju.

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

mamina prijateljica koja nema internet...
    izgubljena je, svi joj zatvaraju vrata i ne zna sto da radi...
    ispricavam se sto nisam bolje objasnila...

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Što se autizma tiče ne znam baš puno, samo ono osnovno, ali na ovom linku imaš puno mama koje se uspješno bore s tim, pa pogledaj i pitaj, sigurno će ti pomoći da nađeš neke odgovore:
    http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewf...dcab860b01ec32

leptiric_zg avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

hvala!

faith avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

darcy avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2008

Početno

Javite se u centar za edukacijsku rehabilitaciju. Imaju krasan pristup roditelju a ispitivanje se provodi kroz igru s djetetom. Sigurno će vas korisno savjetovati.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •