Stranica 2 od 3 PrviPrvi 123 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 128

Tema: bomba iza ugla

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ma očaj. I ja živim van grada ali radim u centru i nije mi svejedno.
    Ali, isto kao i pujica, više se bojim pijanih vozača, maloljetnih delikvenata i takvih osoba koje ne biraju žrtve.

Tiwi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

A ispljuvali me kad sam pokupila prnje i otišla iz grada.

Grozno je to što se događa, istina, ali je činjenica da sam se prije 20 godina na zagrebačkim ulicama i u parkovima bezbrižno igrala, izlazila kao teenager van i vraćala se (počesto i pješice) doma, no vremena (i ljudi) su se promijenili.

I mijenjat će se nažalost na gore, sigurno, jer je to neminovno.

Nema tu idile, nit će je ikad biti.

E sad, naravno da mi nije svejedno za sve ljude koji se nađu negdje i stradaju ali ne smijem odnosno ne želim previše zabrijati na to.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Nije mi svejedno i stvarno treba otići živjeti u neku kolibu u šumu.
    Ni na selu više nije sigurno, ubije te neki pomahnitali susjed.
    Ne znam sve je to previše za moj ružičasti balončić.
    Ipak ne mogu prihvatiti da se u mom gradu događaju takve stvari i da se moram bojati s djecom izaći u park.

bubek avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj ivanche prvotno napisa
    Ali ima sve više ubojstava koja nisu vezana uz mafiju. A ta ubojstva su posljedica stanja u zemlji.
    Ljudi nemaju više što za jesti, brak je propao kao institucija samim time i obitelji propadaju, dijele se otkazi. I onda netko tko je ostao bez posla i obitelji traži boce po smeću, prolaznik mu nešto kaže i to mu je okidač, i bum, nema više prolaznika. A ovom je svejedno jer je izgubio sve što mu je bilo bitno, a u zatvoru će bar biti sit.
    X X X

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Sve do jučer nisam se osjećala nesigurno. To jučerašnje ubojstvo bila je kap koja je prelila čašu mog osječaja sigurnosti.

Opasnosti od pijanih vozača i maloljetnih (i punoljetnih) delikvenata sam svjesna već puno godina i s tim rizikom sam naučila živjeti.

Mafijaški obračuni, bombe, pištolji činili su ni se tamo negdje daleko. To nema veze samnom. Jučer sam postala svjesna da ima (živim u centru Zagreba). Zbog tog saznanja sam malkice nervozna.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

I.Hodak da je ubijena zbog love koju je navodno digla s bankomata?

U sačekuši s dva metka u glavu iz pištolja s prigušivačem?

ma dajte ljudi...ak se u tom smjeru po najnovijem kreće istraga, onda bi neke stvari (nama) trebale biti jasnije

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

ne kreće se po tome u istrazi (barem se nadam) nego je upravo pukanić u svojim novinama "proslijeđivao" tu teoriju. onaj tko malo razumije o čemu se radi, znat će i zašto je to činio.

meni hrvatske, a posebice zagrebačke ulice nikad nisu bile sigurne za hodati. kao što veli mukica, počev od onih koji su se ogriješili u ratu, a nikad nisu procesuirani, i dalje su slobodno šetali ulicama (i dalje prijetili). jedan od njih je bio i ubojica male a. zec. onda sam nedavno saznala da osuđeni ratni zločinci veselo pijuckaju kavu u centru umjesto da leže svoje kazne u zatvoru. onaj mali žižić već spada u "sitnije" ribe.

inače, potpisujem pujicu.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Mene je strah.
    Ne živim u Zagrebu. Ali mafija nije samo u Zagrebu. Mafija je u čitavoj državi.
    Kriminala ima svugdje, sustav vrijednosti je totalno izmjenjen.
    Više nije bitno kakav si čovjek, nego koliko imaš, a kako si do svega toga došao pošteno ili nepošteno nije bitno.
    Neki dan pričam sa prijateljicom čija mala ide u drugi osnovne i kaže da je saznala od nje kako joj vršnjakinje u razredu skupljaju slike golih djevojaka sa zadnje strane 24 sata :shock:
    Klinci čekaju jedni druge ispred, iza škole, iza ugla i tuku se po uzoru na premlaćivanja po velikim gradovima.
    Mladima su uzor reketari, mafijaši koji voze bjesne automobile. Svi bi htjeli zarađivat na kladionicama, u kockarnicama. Nikoga nije briga za školu, obrazovanje. A na kraju kad pogledamo tko je kriv za to? Sad si neki srednjoškolac misli ,ma što da učim, čemu se mučiti i trošiti vrijeme na to. Ode, kupi index, kupi ispite, dioplomu. I evo ga diplomirani ing prometa, veza ekonomije pijtajboga čega ne.
    Stanje u državi je katastrofa i mjenjati SVE, ne samo politiku, nego SVE!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A cujes, mukica je spomenula nesto jako vazno po meni.....Koliko ljudi je izaslo na ulice nedavno nakon ubojstva kceri onog advokata? Mizerno malo. Takve stvari govore vise od svega.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moj dojam je da je i prije bilo mafijaških obračuna. samo to su bili neki ljudi, kriminalci, za koje običan svijet nikad nije niti čuo, niti znao, niti su bili po novinama.
    premijeri nisu sazivali izvanredne sjednice vlade zbog ubojstva mafijaša, novine nisu o tome pisale.

danas je to drugačije. a zašto? zato što mafijaški obračuni danas uključuju vlasnike tiražnih novina i ugledne odvjetnike - nekakve "stupove" društva. e, to je ono što mene najviše žalosti. :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj cvijeta73 prvotno napisa
    moj dojam je da je i prije bilo mafijaških obračuna. samo to su bili neki ljudi, kriminalci, za koje običan svijet nikad nije niti čuo, niti znao, niti su bili po novinama.
    premijeri nisu sazivali izvanredne sjednice vlade zbog ubojstva mafijaša, novine nisu o tome pisale.

danas je to drugačije. a zašto? zato što mafijaški obračuni danas uključuju vlasnike tiražnih novina i ugledne odvjetnike - nekakve "stupove" društva. e, to je ono što mene najviše žalosti. :/
    Sve to što si napisala stoji, ali ja sam opet i mišljenja da (možda sam u krivu, daj Bože da jesam) da i taj Pukanić i da taj Hodak ipak imaju malo više veze s mafijoma ne samo te da Hodak brani Zagorca, a Pukanić piše o mafiji. :/

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

pukanić piše ZA mafiju.

sjetite se samo petračevog pisma koji je preko mirjane procurio u javnost. sjetite se samo što je pukanić pisao o sucu koji je osudio petrača. o zagorcu. o tome kako je pisao o onima koji su mu stali na žulj (banac, sarnavka), sjetite se kako je pisao o svojoj vlastitoj ženi (dovoljno da su ga frknuli iz hnd-a).

sjetite se kako ga je mesić /naravno indirektno/ upozoravao da može završiti kao ibrahim dedić.

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj Milana prvotno napisa

Sve to što si napisala stoji, ali ja sam opet i mišljenja da (možda sam u krivu, daj Bože da jesam) da i taj Pukanić i da taj Hodak ipak imaju malo više veze s mafijoma ne samo te da Hodak brani Zagorca, a Pukanić piše o mafiji. :/
    pa to sam i mislila - valjda sam se krivo izrazila - žalosti me činjenica da su stupovi društva danas MAFIJA. :/

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni je samo žalosno što je cijela država apsolutno nemoćna da išta napravi

ili zato što je državni vrh također u sve to upleten..a ako nije, onda su institucije preslabe i nedorasle ičemu..u svakom slučaju, nije dobro

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

činjenica da su stupovi društva danas MAFIJA.
    XXX

I ne samo ti stupovi društva, nego i sama Vlada. Jer kod nas je Vlada samo paravan za prikrivanje stvarnog stanja. Sanader nesmije pisnut ni mrdnut prstom o ničemu jer mu državu vodi mafija koja je pustila korjenje i svoje pipke u sva područja politike, zdravstava, školstva i ostalog.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Imam osjećaj da živim tamo u nekoj latinoameričkoj džavi gdje mafija i razni karteli vladaju državom

Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj mama courage prvotno napisa
    pukanić piše ZA mafiju.
    Pisao, sve ostalo potpisujem, i pujicu također. Jedino što bi dodala je da se nadam da je negdje pohranio sve to što je znao jer je očito riječ o čovjeku koji je previše znao.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

i u OS bude s vremena na vrijeme kakvo smaknuće tako da ni na našim ulicama nisi 100 % siguran kao prolaznik
    Bože sjetim se uvijek malog Marka čini mi se da se tako dečko zvao koji je samo prolazio ulicom na biciklu i "Zakačio"ga je zalutali metak namjenjen drugom čovjeku pretužno

tatek avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj pujica prvotno napisa
    vise me strah maloljetnih budala koje iz dosade i obijesti nekoga premlate tako da taj umre

vise me strah pijanih budala koje voze mimo svih pravila
    ovak i ja mislim

Felix avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

fascinantno mi je da nitko nije citirao sorciere, pa cu ja

Citiraj sorciere prvotno napisa
    u "svjetlu" događaja - vjerojatno će nezapaženo proći pljačka poreznih obveznika jer vlada treba platiti 78 milijuna eura hypo grupi i astaldiju... :/ . zbog greške koju nisu napravili porezni obveznici.
    ljudi, iz nasih dzepova ce otici 78 milijuna eura :shock: zbog necije pogreske - a nitko, nitko nije odgovarao za to.

dok mi lamentiramo kako je opasno zivjeti u gradu i kako svijet ide u propast (a istovremeno nemamo namjeru odseliti na selo niti mozemo ista uciniti da prestanu ti mafijaski obracuni), stvari koje se, realno, puno direktnije ticu nas prolaze nezapazeno. za tjedan dana ce se smanjiti frka oko pukanica a ovih 78 milijuna eura vise apsolutno nitko nece ni spominjati.

ionako, 99% sam sigurna da se nikad nece otkriti tko su pravi krivci i narucitelji ovih ubojstava.

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A ja se čudim kako ovakva tema postoji na rodinom forumu

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Trina prvotno napisa
    sigurnost djece?
    budućnost ?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    sigurnost djece?
    budućnost ?
    Ma daj, rasprava o mafiji usred roditeljskog foruma. Zaključavano je puno tema koje su se puno više ticale djece i roditelja nego ovo

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

potpisujem pujicu

potpisujem i Felix

a život na selu i nije tako sjajan:
    1. i kod nas ima droge (klinci je siju/sade)
    2. u trgovinama sve skuplje nego u gradskim trgovinama
    3. nama je veliki problem što nam cigani naprave "pregled" kanti sa smećem koje smo stavili pored ceste na dan odvoza, a nakon tog pregleda skupljamo otpad okolo kanti
    4. kad je nevrijeme obavezno nestane struje (mreža je stara i loša)
    5. posiješ kukuruz i po njemu posadiš grah, pa ti se u kukuruzu pojavi zlatica i uništi nasad, te opet moraš sve kupiti kao da si u gradu; da stvra bude gora, ako se hoćeš riješiti zlatice, iduću godinu na toj zemlji ne smiješ imati kukuruz

Može se reći da nije opasno, ali je frustrirajuće
    Malo OFFtopic........

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj stephanie prvotno napisa
    potpisujem pujicu

potpisujem i Felix

a život na selu i nije tako sjajan:
    1. i kod nas ima droge (klinci je siju/sade)
    Bar znaju da je domaća, bez ikakvih dodataka.

Mislim najozbiljnje. Da je bar trava najgore što mogu probati.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

gle, postoji forum o uzgoju trave
    i tamo sam našla odlične savjete o bio uzgoju (ja sam tražila za povrče )

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

on topic

meni samo nije jasno tko se međusobno sukobljava
    dvi mafije?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    gle, postoji forum o uzgoju trave
    i tamo sam našla odlične savjete o bio uzgoju (ja sam tražila za povrče )

Vidiš, ja sam mislila da ne znam ništa o bio uzgoju ali sad si me podsjetila da ipak znam

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Šalim se, ne promoviram ja tu nekakvo napušavanje ali da mafija puši travu (domaću iz bio uzgoja) nebi se ubijali međusobno

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

Nije mi svejedno. Jucer sam trebala ici na sastanak u Hole in One Pub koji se nalazi u Staroj Vlaskoj ali sam u zadnji tren odlucila ici kuci jer od poslovnih obveza maltene nisam vidjela svoju principessu.

Zivimo na 400 m od mjesta eksplozije i strasno je grunulo.

Nisam pametna, zamolila sam dadilju da bude s malenom na Zrinjevcu dok se situacija malo ne smiri. U subotu cu ja rjesiti kupovinu na Dolcu a umjesto ritualne kave na spici cemo otici negdje van grada.

Jedva cekam prosvjed koji je navodno biti odrzan za tri tjedna, i ovaj puta se nadam da hrvati nece biti prenemarni i lijeni (oprostite sto generaliziram) da masovno izadju na cestu. Radi se o buducnosti nase djece, kucnuo je zadnji cas da se red i sugurnost vrate u ovu drzavu ...

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mislim da je tema zadržana, jer su ta (mafijaška?) ubojstva stvarno uzela maha. Mafija je eto izgleda uglavnom koncetrirana u metropoli, i ja stvarno mogu reći da neću više moći laka srca otići s djetetom npr. u kazalište u centru grada. Muž i ja smo bili na kavi možda kilometar udaljeno kad je ubijena Ivana, ja Zagreb više ne osjećam kao siguran grad. :/

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

[quote="Tiwi"]A ispljuvali me kad sam pokupila prnje i otišla iz grada.

Grozno je to što se događa, istina, ali je činjenica da sam se prije 20 godina na zagrebačkim ulicama i u parkovima bezbrižno igrala, izlazila kao teenager van i vraćala se (počesto i pješice) doma, no vremena (i ljudi) su se promijenili.

I mijenjat će se nažalost na gore, sigurno, jer je to neminovno.

Nema tu idile, nit će je ikad biti.
    [/quotepujica (napisa):
    vise me strah maloljetnih budala koje iz dosade i obijesti nekoga premlate tako da taj umre

vise me strah pijanih budala koje voze mimo svih pravila
    potpisujem..
    više nismo nigdje sigurni..ni u gradu ni na selu..

abonjeko avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Šalim se, ne promoviram ja tu nekakvo napušavanje ali da mafija puši travu (domaću iz bio uzgoja) nebi se ubijali međusobno
    x...

jadro avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

vise manje se slazem sa svime sto ste napisali,...
    i straha od mafije tj.biti slucajni prolaznik u trenutku njihovog obracuna, i straha od pijanih/iskompleksiranih budala za volanom, i ljudi oboljelih od PTSP-a (kad im pukne film), i koma mi je pljacka poreznih obveznika (jer ovo s Hypom je samo jedna u nizu)...a ja bih samo dodala u nevjerici

"blago" svima vama koji niste u gradu(narocito ZG) i mislite da ste tamo sigurni

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja mislim da je tema bitna - kud ces veceg izazova nego odgojiti dijete koje će se osjećati sigurno u ovom svijetu.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj flower prvotno napisa
    ja mislim da je tema bitna - kud ces veceg izazova nego odgojiti dijete koje će se osjećati sigurno u ovom svijetu.
    a još mi je veći izazov odgojiti djecu da ONI ne budu ti koji će cipelariti i...

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    a još mi je veći izazov odgojiti djecu da ONI ne budu ti koji će cipelariti i...
    baš si ja to mislim još od jučer kad sam pročitala da su luku ritza ubili iz čiste dosade :shock:
    u kojem trenutku nastaje kratki spoj između roditelja i djeteta?! zar je moguće da sva petorica tih dječaka nisu imali dobar odgoj i brigu?
    trenutno sam zadovoljna svojim načinom odgoja, nije da ponekad ne kiksam, ali što ako dođemo u neku situaciju gdje ću ja morati vagati i razmišljati pa to loše odradim?

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Tashunica prvotno napisa
    Citiraj apricot prvotno napisa
    baš si ja to mislim još od jučer kad sam pročitala da su luku ritza ubili iz čiste dosade :shock:
    u kojem trenutku nastaje kratki spoj između roditelja i djeteta?! zar je moguće da sva petorica tih dječaka nisu imali dobar odgoj i brigu?
    trenutno sam zadovoljna svojim načinom odgoja, nije da ponekad ne kiksam, ali što ako dođemo u neku situaciju gdje ću ja morati vagati i razmišljati pa to loše odradim?
    Pa nije sve u kućnom odgoju. Zna se postotak utjecaja kućnog odgoja i npr škole, društva, okoline...Kad bi sve bio kućni odgoj bilo bi puno bolje nego što je sad. Mi po tom pitanju možemo odgajati djecu da ne budu povodljivi, da budu do kraja svoji i da uvijek imaju u sebi maleni alarm koji će ih uvijek podsijećati kad je vrijeme da se maknu.

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

slažem se da nije samo kućni odgoj, ali mislim da je prvi na listi.

NetkoMiOteoNick avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj "Tashunica prvotno napisa
    ... zar je moguće da sva petorica tih dječaka nisu imali dobar odgoj i brigu?...
    U "24 sata" piše:
    "Većinom potječu iz nesređenih obitelji."

Ne kaže SVI, ali i ovo mi daje nade da moja djeca neće cipelariti.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da strah me mafije. Eto ja sam jučer bila u Vlaškoj sa sinom i kčeri u autu baš kad se to dogodilo. A čega me strah. Svega, Ako hoću upisati dijete u vrtić treba mi veza, u školi face su oni koji imaju skuplje tenisice, mobitele čiji je tata veća manga, upis u srednju školu opet poznanstva, veze i lova, upis na fakultet neću se ponavljati. Ispiti se naravno mogu kupiti kao na placu. Bolnice, starački domovi...sve se plaća, ako hoćete adekvatni tretman. Nažalost sve od ovoga sam doživjela na svojoj koži osim što nisam kupila niti jedan ispit na faksu (zbog toga sam ljuta jer se osjećam nasamarenom glupačom)...
    Da i sve to gledaju moja djeca ma koliko ih god ja htjela zaštititi, objasniti što je dobro, a što loše, ako hoće jednog dana biti prihvaćeni u društvu, a ne neki koje cipelare iza čoška što mislite kako će se ponašati :shock: . Koliko su djeca s nama doma, a koliko su vani u "društvu", znam i onu nesmiju se djeca prepustiti ulici, ali nemožemo ih niti zatvoriti u kuću kao u zatvor. Eto strah me i tužna sam jer je društvo otišlo kvragu i da više ne droncam sretno nam bilo!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Trina, kako mislis da se odgaja djecu i uci ih se nepovodljivosti? Meni je ovo bila glavna fora kod roditelja. Morate bespogovorno postovati autoritet roditelja, nikad nista ne dovoditi u pitanje, raditi sto vam se kaze, ali nemojte biti povodljivi. :/

EvaP avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Ja sam si danas mislila, moje dijete sigurno nece cipelariti drugo dijete, al ko zna dal ce njega neko cipelariti.... da ga napadne 5 huligana kojima je dosadno... Kako se s tim boriti?
    Koma...

Trina avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Zorana prvotno napisa
    Trina, kako mislis da se odgaja djecu i uci ih se nepovodljivosti? Meni je ovo bila glavna fora kod roditelja. Morate bespogovorno postovati autoritet roditelja, nikad nista ne dovoditi u pitanje, raditi sto vam se kaze, ali nemojte biti povodljivi. :/
    A jooj, pa nije kod nas vojnički režim. Ja i muž smo poprilično fleksibilni, učimo svoju djecu da razmišljaju svojom glavom i da se sami uče na svojim pogreškama. Ima situacija di sam čvrsta i ne popuštam ali to nisu svakodnevne stvari. Postoje pravila i oni ih se pridržavaju ali dajem im prostora i vremena da sami odluče kad i na koji način. Nadam se da je to to. Ne znam zapravo, znat ću kad porastu i nađu se u situacijama kad će imati opciju povesti se za društvom ili biti svoj i suprotstaviti se.

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj EvaP prvotno napisa
    Ja sam si danas mislila, moje dijete sigurno nece cipelariti drugo dijete, al ko zna dal ce njega neko cipelariti.... da ga napadne 5 huligana kojima je dosadno... Kako se s tim boriti?
    Koma...
    ne ići tim putem .. završiš ka u Texasu, da svako nosi pištolj i umjesto veće sigurnosti i sl. imaš veći broj upucanih

neka ide na atletiku, bar će im pobjeći

Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

iz branše sam često spominjane ovih dana zbog općenitog stanja u državi, neko vrijeme sam radila u jednom uredu i vidjela malo, ali zbog onog što znam bojim se u kakav smo svijet donijeli svoju dijecu
    neće oni nestati, na mjesto jednog dolazi tri nova, a djecu nam bombardiraju sa činjenicama da je ovdje kriminal isplativ, a samo teške budale budu kažnjene

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Maxime prvotno napisa
    Jedva cekam prosvjed koji je navodno biti odrzan za tri tjedna, i ovaj puta se nadam da hrvati nece biti prenemarni i lijeni (oprostite sto generaliziram) da masovno izadju na cestu. Radi se o buducnosti nase djece, kucnuo je zadnji cas da se red i sugurnost vrate u ovu drzavu ...
    x

Ljudi nemojte ko nojevi zabijati glavu u pijesak, je/nije mafijaško ubojstvo nije me briga, ali ne želim da mi dijete odrasta u gradu punom nasilja.

Dijana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ja uopće ne čekam prosvjed, mislim protiv čega konkretno da prosvjedujem? Da Vlada nađe ubojice? Kao da mogu prstom uprijeti, evo nasilje je tamo, dajte to riješite.
    Po meni je korijen svega korupcija, koja je stvarno svugdje, da se to iskorijeni, bilo bi manje s.nja. Da mi je dočekat taj dan.

Alkemicarka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Vlada može preispitati imovinu pojedinaca čija su mjesečna primanja 4000 kn, a voze aute od 150 000 €.

I djeca takvih imaju prednost pred mojim djetetom prilikom upisa u vrtić. Jer ko je kriv meni i MM-u što smo pošteni visokoobrazovani građani ove države pa smo prijavljeni na puni iznos plaće, a oni su socijalni slučajevi.

flower avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

obrisala sam tri posta - dva jer su sadrzavala direktna vrijedjanja (a ona nisu dopudstena, pogotovo sto se imenovani akteri - ne mogu sami obraniti) i jedan koji se je nadovezivao, a mogao bi diskusiju odvuci u krivom smjeru (autorici isprike).

idemo sad dalje - ako cemo govoriti o sebi - a ne o njima, ma tko to bio, ovaj ce topik ostat ziv, ako ne ide na kljucanje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •